HELP по един въпрос.
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
HELP по един въпрос.
Вчера получих едно писмо от Ем-тел в което пише ,че в периода на 2003/2004 г. имам сметка за разговори в размер на 195.00 лв. и ще бъда съден ако не ги платя до края на септември. А най йнтересното е ,че аз никога не съм ползвал Ем-тел и немога да си обясна как са се получили тези 200.00лв. Бихте ли ме посъветвали какво трябва да направя в случая.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В това писмо трябва да има телефон за въпроси, които може да възникнат, обади им се и питай дали са луди или просто са боклуци.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
до теб ли е регистрирано писмото ? 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
До мен е регистрирано . Но нито съм губил нито някой ми е ползвал личната карта. Точно това е най странното. 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Отиваш с въпросното писмо в някой от офисите на Mtel и им казваш, че си получил това на твоя адрес. Може пък да е станала някаква грешка. Там трябва да ти сверят имената и ЕГН-то Ако продължават да твърдят,че си ти, кажи им, че ще се видите в съда, защото няма да плащаш за разговори, които не си провел. Чудно ми е защо чак сега получаваш писмото. Обикновено те ти го изпращат ако сметката не ти е платена за предишните два месеца. Съветвам те да отидеш възможно най-бързо и да уточните недоразумението и ако са допуснали грешка да се поправят.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колега свържи се на ЛС с Ачо от нашия форум мисля,че тои имаше нещо общо с М тел (ако не се бъркам ) може да ти даде по точен съвет
Успех
Успех

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
Не е станала грешка днес минах през един офис на Ем-тел и найстина ме има в компютрите ,че дължа пари . Друга информация не ми дадоха освен ,че не съм първия с такава сметка. Затова утре взимам шибаното писмо и отивам директнно в офиса на Кукуш да си видя евентуално договора и да ми обесняват как стават тези работи. Но пари няма да им дам ако трябва ще се съдиме.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Eliana написа:Отиваш с въпросното писмо в някой от офисите на Mtel и им казваш, че си получил това на твоя адрес. Може пък да е станала някаква грешка. Там трябва да ти сверят имената и ЕГН-то Ако продължават да твърдят,че си ти, кажи им, че ще се видите в съда, защото няма да плащаш за разговори, които не си провел. Чудно ми е защо чак сега получаваш писмото. Обикновено те ти го изпращат ако сметката не ти е платена за предишните два месеца. Съветвам те да отидеш възможно най-бързо и да уточните недоразумението и ако са допуснали грешка да се поправят.
съвършенно вярно! възможно е някой да си е взел карта на твое име, но все пак трябва да има договор за това, подпис и така...
не се ядосвай, ще има разправии(едва ли е просто грешка, щото от къде да имат адреса и името при положение, че сте нямали нищо общо), но ще се оправиш

а да не си забравил, 4е някой е взел карта на твое име заради накоя прИмоцийка?

Re: HELP по един въпрос.
ИЛИЯН написа:Вчера получих едно писмо от Ем-тел в което пише ,че в периода на 2003/2004 г. имам сметка за разговори в размер на 195.00 лв. и ще бъда съден ако не ги платя до края на септември. А най йнтересното е ,че аз никога не съм ползвал Ем-тел и немога да си обясна как са се получили тези 200.00лв. Бихте ли ме посъветвали какво трябва да направя в случая.
нека те съдят. мене топлофикация софия ме съди от доста време вече.... и ми пращат нови сметки, като нямам парно от години.
в реалност им дължа 100 лева, но нещо не ми се дават. по добре на адвоката да дам 2000 си мисля
преди време мойта лична карта я затрих в едно такси (ако някой я види да ми я прати)... тя вече май изтече за щастие щото не мисля че направих нещо относно загубата като стана.
не си губи времето с местните офиси ами отиди в главният и направо при някой шеф. ако продължават да настояват че им дължиш, отиваш и подаваш жалба в раённото(не мога да намеря буквата..) за измама/кражба и на съд. като ги знам каква трагедия са в софийският едва ли нещо ще стане

после отиваш и си сменяш личната карта.
За втори път чувам за такъв случай. На мой познат му се случи и вече трета година се води делото. Трябва да си спомниш всички места, на които си показвал и най-вече ако са ти снимали личната карта. При моя познат проблема беше оттам - договор с копие на личната карта, фалшифициран подпис и така... Курвенска работа
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
Абе незнам на вас дали ви се е случвало ама на мен са ми предлагали цигани за 20лв. две карти говориш колкото искъш един месец и след това ги изхвърляш картите. Явно има неква игра и гаранция участва някой служител от Ем-тел. И както винаги пак мръсните мангали са замесени. 

Предлагам да изчакаш да тръгнат да те съдят. Те по всяка вероятност ще извадят изпълнителен лист направо, но ако има съд преди тове ще е по-добре. Ако е изп. лист го оспорваш, а ако подадат иск срещу теб трябва да ти предоставят копия от доказателствата - т.е. подписан договор. На подписа на договора ще искаш тройна графологична експертиза, която ще докаже, че това не е твоя почерк и не е твоя подпис.
Друго - в офиса на Ментел където е подписан договора трябва да има охранителни камери. Поискай запис от охранителните камери, където да се види как влизаш, как сключваш договора, как си плащаш някаква сметка. Ако нищо не предоставят като доказателство, ясно е кво ще отсъди съда. Абе намери си някой добър адвокат и не се притеснявай как ще му платиш, тъй като загубилият делото плаща разходите и хонорара на твоя адвокат. А тия 200 лв по-добре да ги изпиеш, отколкото да ги дадеш на тия разбойници.
Друго - в офиса на Ментел където е подписан договора трябва да има охранителни камери. Поискай запис от охранителните камери, където да се види как влизаш, как сключваш договора, как си плащаш някаква сметка. Ако нищо не предоставят като доказателство, ясно е кво ще отсъди съда. Абе намери си някой добър адвокат и не се притеснявай как ще му платиш, тъй като загубилият делото плаща разходите и хонорара на твоя адвокат. А тия 200 лв по-добре да ги изпиеш, отколкото да ги дадеш на тия разбойници.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
ИЛИЯН написа:Абе незнам на вас дали ви се е случвало ама на мен са ми предлагали цигани за 20лв. две карти говориш колкото искъш един месец и след това ги изхвърляш картите. Явно има неква игра и гаранция участва някой служител от Ем-тел. И както винаги пак мръсните мангали са замесени.
Със сигурност има, защото целия случай нещо много куца.... Първо са се позабавили малко да ти изпратят въпросната призовка за плащане на неплатени фактури за 03/04;
2. Когато сключваш договор с тях обикновено даваш САМАТА ЛИчНА КАРТА и копие на оригинала. Е ако не си бил самият ти, то тогава трябва да е бил брат ти- близнак, за да не се забележи разликата.
3. Ако наистина си имал тяхна карта би трябвало, а да не кажа задължително за тези 2 години да са ти изпращали фактурите на твоя адрес;
4. Утре като отидеш поискай да ти направят една подробна разпечатка за проведените разговори, които си направил та да видим дали ще могат. Ако могат вземи разпечатката и я пази ако се стигне до съд. Това е много важно, защото можеш да избереш като свидетели хора от разпечатката, които на делото да посочат, че не те познават.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2