Почина грузинският дрифтър Giorgi Tevzadze!
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Почина грузинският дрифтър Giorgi Tevzadze!
Беше ясно, че така ще свърши... Добре, че не е убил някой.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
За мъртвите или добро или нищо, придържайте се към темата, мения от рода "по добре че умре" моля да няма
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Дано ентусиастите да си извадят поука, защо за някой неща си има писти, полигони и т. н.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
лека му пръст на момчето.За мене си беше професионалист и е адски нелепо ако се е возил.Жалко и за хубавата машинка 

ТДС - Турбо Див Селянин
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Вижте какво намерих в нета..
някои хора много са намразили приятелят му, който е катастрофирал, но той не е искал това да стане, не знам сега как ще живее.

Последна промяна kokala на 23 Юни 2013, 20:09, променена общо 1 път

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Нека почива в мир човека...
Наистина караше. И имаше топки да го прави. Не мисля, че тук и сега е мястото да се обсъжда дали е правилно или не това, което правеше.
И като чета коментарите половината не са прочели, че не е шофирал той
Наистина караше. И имаше топки да го прави. Не мисля, че тук и сега е мястото да се обсъжда дали е правилно или не това, което правеше.
И като чета коментарите половината не са прочели, че не е шофирал той

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тоя беше добър в работата си.
наистина жалко за човека

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
А четете малко... возил се!!! за хейтърите ще кажа едно....винаги ще го мразите щото не го можете!!! мир на праха му..имаше сърце,и ташаци които много хора,никога няма да имат...

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Ще попитам само 1 ,няма ли да е удачно да изкажаeм съболезнования към колегите oт BMW Club Georgia?
(Поне от нормалните от нашия клуб,нека другите да не се обиждат аз сe чувствам обиден че има такива коментари,обиден че говорим на 1 език защото става дума за човешки живот,за човек запален по марката като нас.По добре се извинете и си признаите че не сте помислили когато сте писали коментарите ) Commiseration/Съчувствие
(Поне от нормалните от нашия клуб,нека другите да не се обиждат аз сe чувствам обиден че има такива коментари,обиден че говорим на 1 език защото става дума за човешки живот,за човек запален по марката като нас.По добре се извинете и си признаите че не сте помислили когато сте писали коментарите ) Commiseration/Съчувствие
Последна промяна Beamerdriver на 23 Юни 2013, 22:17, променена общо 2 пъти
Лека му пръст на човека, но действително:
То в случая не е карал той, но в едно от клипчетата се бяха снимали цялата банда "дрифтъри", където успяха да потрошат сигурно 4-5 коли, в следствие на некадърни маневри. Абсолютни малоумници, явно единствено той от всички е карал здраво, но...жалко де. Но не мога да приема някой да се кръсти по няколко пъти, преди да тръгне да кара така из града.

Petrolhead написа:Ако тоя катил беше размазал половин клас второкласници на някоя пешеходна пътека пак ли щяхте да роните сълзи за него?
То в случая не е карал той, но в едно от клипчетата се бяха снимали цялата банда "дрифтъри", където успяха да потрошат сигурно 4-5 коли, в следствие на некадърни маневри. Абсолютни малоумници, явно единствено той от всички е карал здраво, но...жалко де. Но не мога да приема някой да се кръсти по няколко пъти, преди да тръгне да кара така из града.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Лека му пръст на човека.Но..все пак от видяното клипче по-назад останах шокиран...нима града е мястото където трябва да кара като луд?Тези кадри които видях са ПРОСТО АБСУРДНИ в градски условия и напълно подкрепям Ачо.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Човека искаше да го забележат от Холивуд и да го канят да изпълнява каскади.. за жалост тази негова мечта няма да се сбъдне... той не беше смешника с bmw-то по улиците, той беше човек с много добри умения, аз такива клипчета до сега не съм виждал. Градските условия показват какъв професионалист беше. Не казвам, че беше редно това което прави, но не можем да отречем че беше професионалист!
Когато разбрах, че е катастрофирал не можех да го повярвам, още като му гледах клиповете за мен беше малка вероятността да направи сериозна катастрофа макар и да караше по ръба личеше си, че владее колата като бебешка играчка. Предположенията ми се оказаха верни, не е катастрофирал той.
Много жалко за момчето, жена му и цялото му семейство. Пропиля си уменията и то по какъв нелеп начин... собствения ти приятел да те затрие със собствената ти кола...
Много ми е тежко за него макар и да не го познавах... тежко ми е защото си отиде голям талант, всяка седмица проверявах за нови клипчета в нета.. беше удоволствие да гледаш как контролира тази голяма и мощна кола. Кога се прочу, кога си отиде...

Когато разбрах, че е катастрофирал не можех да го повярвам, още като му гледах клиповете за мен беше малка вероятността да направи сериозна катастрофа макар и да караше по ръба личеше си, че владее колата като бебешка играчка. Предположенията ми се оказаха верни, не е катастрофирал той.
Много жалко за момчето, жена му и цялото му семейство. Пропиля си уменията и то по какъв нелеп начин... собствения ти приятел да те затрие със собствената ти кола...
Много ми е тежко за него макар и да не го познавах... тежко ми е защото си отиде голям талант, всяка седмица проверявах за нови клипчета в нета.. беше удоволствие да гледаш как контролира тази голяма и мощна кола. Кога се прочу, кога си отиде...

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5