Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
JTD написа:Така и така има![]()
И аз да попитам, подсетен от колегата.
Тази "екстра":
Черен таван: около 100 - 150 лева.
Екстра ли е? Все въртя, суча и някак си не мога да я докарам до "екстра". Ама гледам масово някой си плескат черен таван, за да привличат лъчите на ярко жарещото слънце.
Даже и масово гледам става на мода или пък черен преден капак, изпълнен най-често чрез залепване на фолио. Страхотно направо.
Брач'д - таван бе не покрив

Сега сериозно - грешно си разбрал...кой какво си плеска отвънка ,става красиво само когато е направено с вкус и качество и не на всяка кола.Покрива се цели боята да е като имитация на стъкло или както при Е92 - карбон ...на някой коли наистина седи прекрасно..
А тея с фолиата на предния капак да не ги обсъждаме

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:JTD написа:Така и така има![]()
И аз да попитам, подсетен от колегата.
Тази "екстра":
Черен таван: около 100 - 150 лева.
Екстра ли е? Все въртя, суча и някак си не мога да я докарам до "екстра". Ама гледам масово някой си плескат черен таван, за да привличат лъчите на ярко жарещото слънце.
Даже и масово гледам става на мода или пък черен преден капак, изпълнен най-често чрез залепване на фолио. Страхотно направо.
Брач'д - таван бе не покривкажи ми сега ,че не правиш разлика
![]()
Сега сериозно - грешно си разбрал...кой какво си плеска отвънка ,става красиво само когато е направено с вкус и качество и не на всяка кола.Покрива се цели боята да е като имитация на стъкло или както при Е92 - карбон ...на някой коли наистина седи прекрасно..
А тея с фолиата на предния капак да не ги обсъждаме
Бааа, кой да помисли, че буквално говорим за таван, а не покрив.

Нали масово ги гледам с черни покриви и капаци, та въобще не се бях замислял за разликата между таван и покрив.
Ама пък за мен (вече лично мнение), пак никога няма да си сложа черен таван, да се захлупя и до го третирам като "екстра". Бежовия ми харесва като цвят. Прави светло и някак си по-просторно. Но вече както казах отиваме към лични възгледи.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Вкусове всякакви..
Аз пък харесвам черния таван и ми е в листа с мунинга.
Все пак мисля, че тук не е мястото да ги обсъждаме тея работи
Аз пък харесвам черния таван и ми е в листа с мунинга.
Все пак мисля, че тук не е мястото да ги обсъждаме тея работи

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Dimitroff написа:Е46 е модел, който поевтиня значително през изминалите 2-3 години.
През следващите 2-3 ще поевтинее още.
Е46ците, който сега се купуват масово за по 5000-6000 лева ... особено пък тези без екстрите ще са почти непродаваеми след тези 2-3 години, защото всеки с 3500-4500 лева в ръката....
Ти ще си продадеш ли фейсовата Е46-ка след 2г. за 3500 лева? Силно ме съмнява!
Я виж обявите в този форум! Е46-ките особено купетата за под 8 бона никой не го дава.
За 5000-6000 лв. Е46-ките са само проскубани комбита без екстри от първите 98-99-00 г. от Враца и Дупница.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Dimitroff написа:Е46 е модел, който поевтиня значително през изминалите 2-3 години.
Е46ците, който сега се купуват масово за по 5000-6000 лева ... особено пък тези без екстрите ще са почти непродаваеми след тези 2-3 години, защото всеки с 3500-4500 лева в ръката....
Я виж обявите в този форум! Е46-ките особено купетата за под 8 бона никой не го дава.
За 5000-6000 лв. Е46-ките са само проскубани комбита без екстри от първите 98-99-00 г. от Враца и Дупница.
точно по тази причина колите от форума са непродаваеми(колкото и добри да са). колкото и да не ви се иска на всички колите стареят, а търговците предлагат все по-евтини.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Демирев написа:Dimitroff написа:Е46 е модел, който поевтиня значително през изминалите 2-3 години.
Бе за форума незнам ама на ден поне едно 10 46ци минават през ръцете му

Не ти разбрах логиката,това че са у форума не збчи че са "форумни" едно на ръка а друго тези сега по 5-6к ще са толкова...остаряват факт е дай да си говорим истината освен ако не е 2005 не виждал е46 със малко екстри след 2 год за над 8к
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Ами защо да не се продаде за толкова?
Ако пазара след 2 години показва, че масово модела, който карам струва по 3000-4000 лева, колко да му искам, ако искам да го продам?
Всичките ми коли съм ги продавал на цена, които определя пазара, а не колкото аз реша. За това ми е много странно като видя тук да се обсъждат Е46-ци за по 15к.
И аз бих искал да продам моята за 15к, ама не става. Иначе ако искам да стои на изложба в мобилето, тогава може и такава цена да й сложа.
Осъзнайте се, тия кошници вече не струват и цените им падат драстично. Нищо чудно след 2 години най-скъпата да е 4к, която обсъждаме тук.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
- Демирев
- ентусиаст
-
Падат цените е ясно - ама най-бързо на комбитата и на сивите 316-318-ки...най-често срещтаните в обявите.
Е46-ка с хубав цвят - различен от бял и сив/сребрист с кожен салон и седан с поне 150 коня държи много висока цена и ги няма!
Аз още ровя за такъв и на два месеца я засека един такъв я на третия месец чак.
Не знам малко бройки ли са произведени черни седани с пълен кожен салон и климатроник пък и 330-ка седан...че е уникално рядко щастие да срещнеш такъв екземпляр да се продава.
Да не пиша че вече все по често се срещат и Е46-ки от първите на по 14 години дето са с ръждичка по пантите и около рег.номер от немкините и австрийките Е46 98-99г.
Е46-ка с хубав цвят - различен от бял и сив/сребрист с кожен салон и седан с поне 150 коня държи много висока цена и ги няма!
Аз още ровя за такъв и на два месеца я засека един такъв я на третия месец чак.
Не знам малко бройки ли са произведени черни седани с пълен кожен салон и климатроник пък и 330-ка седан...че е уникално рядко щастие да срещнеш такъв екземпляр да се продава.
Да не пиша че вече все по често се срещат и Е46-ки от първите на по 14 години дето са с ръждичка по пантите и около рег.номер от немкините и австрийките Е46 98-99г.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
колега,
не говори така - преди месец купих черен седан, 330, пълен заводски м пакет (наистина пълен) големи навигации, телевизии кожи.... само няма да кажа колко съм платил че като гледам какво е мнението на колегите за цените на колите - ще ме изгонят от форума:)
не говори така - преди месец купих черен седан, 330, пълен заводски м пакет (наистина пълен) големи навигации, телевизии кожи.... само няма да кажа колко съм платил че като гледам какво е мнението на колегите за цените на колите - ще ме изгонят от форума:)
2 Hard 4 You
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ZealoT написа:колега,
метай капа до тавана, че си си намерил квото ти е кеф и те устройва цената и състоянието,
кой кво мисли си е негов проблем ...
много се отклонихме от темата ... макар, че и тия неща ако му се чете на някой са полезни и то не малко ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Демирев
- ентусиаст
-
ZealoT написа:колега,
Евала че си имал големи нерви да чакаш и търсиш дълго време - докато откриеш желания модел с екстри на добра цена.
Аз не успях и избързах...за което съжалявам!
Вече ми е за урок! 3-ка под 150 коня не се взема. 5-ца под 180 коня също.
И винаги е стотици пъти по-добре да се изчака и събере за фейслифтов модел!
А цената щом е ниска. Трябва да се радваш! Махни ги тука обявите дето всеки надувал цената до небесата за всяка сменена част.
Сега имам мерак за 330и купе 2005 г. с кожен салон - ама цените са нереални за екземплярите с оригинална лява дирекция. По 14-15 000 лв.
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
2-3 години следя пазара без да се вманиачавам и накрая намерих моята...... 14 хилки дадох - верно много пари са това, но според мен колата ги заслужава. Напълно отговаряше на изискванията ми - преди 10 години си купих е36 320и, избързвайки, с малко екстри и после колко много съм съжалявал... затова сега не съм бързал а просто чаках да се появи колата с която да се харесаме взаимно.
Моят съвет към колегите които искат да карат БМВ - не прибързвайте, не пестете парите (евтиното винаги излиза скъпо), купете това което искате а не което е в момента на пазара.
Късмет на всички искащи да се сдобият с такъв Автомобил (пиша го с главна буква защото за мен това е колата).
Поздрави колеги!
Моят съвет към колегите които искат да карат БМВ - не прибързвайте, не пестете парите (евтиното винаги излиза скъпо), купете това което искате а не което е в момента на пазара.
Късмет на всички искащи да се сдобият с такъв Автомобил (пиша го с главна буква защото за мен това е колата).
Поздрави колеги!
2 Hard 4 You
- Демирев
- ентусиаст
-
Евала още веднъж!
Определено към всеки търсещ в момента Е46 му казвам да вземе обезателно фейслифтов модел и поне 320 комън рейл 150 коня или 325 - 330.
Имаш ли качени някъде снимки на 330-ката? Не можах да изпратя л.с след 6 опита...пусто вкарване на имена не мога да го направя.
Определено към всеки търсещ в момента Е46 му казвам да вземе обезателно фейслифтов модел и поне 320 комън рейл 150 коня или 325 - 330.
Имаш ли качени някъде снимки на 330-ката? Не можах да изпратя л.с след 6 опита...пусто вкарване на имена не мога да го направя.
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
Един приятел иска да я купува ? Мнения
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3dwmmc
bmwist написа:Един приятел иска да я купува ? Мнения
10000 заради единия волан и подгрева, според мен не си заслужава.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2