Чергило за Е60
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Чергило за Е60
Здравейте колеги,трябва ми чергило за Е60.Тва лято ще ходя доста по Гърция,а колата е черна и се сещате какво става.Не намерих във форума нищо по въпроса,та ми стана интересно.Някой нещо ако може да сподели ще е супер.Ако няма някакви вносители,може и добър тапицер да вземе мерки или нещо такова
Re: Чергило за Е60
BMW предлага оригинално чергило за модела. Много е хубаво с логото на марката е отпред и даже е прозрачно в частта на номера на колата. Може да си го поръчаш във всяко представителство.
Бате това оригиналното е много хубаво, но ако ще го ползваш по-често. Защото струва "майка плаче", иначе се продават по магазините за автоаксесоари някакви незнайни, но са лекички и доста по-евтини.
Аз си взех едно за 39.99 от Метро, не е перфектно но за няколко пъти ми свърши работа. Само ако купувап ефтино гледай да е от мек материял да не ти драска боята, и като го поставяш задължително двама човека го разпъват и го поставят с цел отново да не драска боята.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Покривалото може да се поставя и от един човек, като винаги трябва да се почва от средата на тавана и да се разгъва "навън" към задната и предната част на колата.... разгъва се леко и внимателно, без да се влачи по боята... сгъва се по същият начин, но в обратния ред...
Няма нужда да казвам, че колата трябва да е идеално чиста т.е. след автомивка. Можете също да погледнете този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=TWURKK06R8A
Купуването на евтини покривала крие доста опасности... кофти материал, не покрива плътно автомобила и при наличието на вятър може да се получи "влачене" по боята, пропускане на слънчевите лъчи и прочие, и прочие...

http://www.youtube.com/watch?v=TWURKK06R8A
Купуването на евтини покривала крие доста опасности... кофти материал, не покрива плътно автомобила и при наличието на вятър може да се получи "влачене" по боята, пропускане на слънчевите лъчи и прочие, и прочие...
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Еми мен ми трябваше по спешност,затова нямах време да го поръчвам от Камор или Дару,а нямат налични.Не че нямах време да го поръчам по-отрано де,но както и да е,аз правя нещата в последния момент.Поразрових се из интернет и намерих една лелка зад басейна Дианабад дето взима мерки и шие спрямо тях.Току що се връшам оттам.Вкара ме жената в неква порутена къща и вътре имаше доста видове материял.Питах я кой според нея е най-добър и тя ми посочи един мери,смята и вика 130 лв. и аз се съгласих.Погледнах и в тефтерчето дето си записа мерките и видях,че е правила чергила основно за читави коли - е60ки,С класи,А6 и тн.Това разбира се не значи,че са качествени ама ме обнадежди малко,че като и видях бараката първоначално,щях да дам задна.Както и да е - взимам го в понеделник и ако съм доволен след употребата му,ако има заинтересувани,ще дам координатите на жената.
ПС. Изкефи ме,че лелката беше отворена.Тръгна да си записва марката и модела на колата и вика - "Тва БМВ кво е" и аз и викам "еми 5ца се води",и тя оттам - "абе аз знам,че е 5ца ама ква 5ца е 525 ли,530 ли,535 ли.....
ПС. Изкефи ме,че лелката беше отворена.Тръгна да си записва марката и модела на колата и вика - "Тва БМВ кво е" и аз и викам "еми 5ца се води",и тя оттам - "абе аз знам,че е 5ца ама ква 5ца е 525 ли,530 ли,535 ли.....
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Евтингяс чергилата от Илиенци и разни подобни на слънце след две-три седмици направо се разпадат. Незнайно колко съм сменил, защото в двора ми колите ми са изложени от сутрин до вечер на слънце. Сигурно има и по-качествени някъде, но аз никога не попаднах на тях.
Тоеа за вятъра го има и при оригиналните, по-малко разбира се, но го има. А за това трябва да има едни "каишки" които минават от долу на колата и ограничават "влаченето". А това за слънцето ми се струва малко несериозно, все пак колата няма да стои с години за да има значение. А и колегите на които колите им седят пред блока до сега щяха да са боядисвали поне 5 пъти.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
За предната кола си взех от тука http://www.avto.bim.bg/. 68 лв. немско (уж).
има по 200-300 против градушка. Оригиналното е само за манекени и милионери.
Ако колата ти е комби, това което е по размер за 5ца ще ти е малко и трябва да вземеш следващия размер за 7ца.
има по 200-300 против градушка. Оригиналното е само за манекени и милионери.
Ако колата ти е комби, това което е по размер за 5ца ще ти е малко и трябва да вземеш следващия размер за 7ца.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
9 мнения
• Страница 1 от 1