Мнение за Lenovo IdeaPad Y500
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: Мнение за Lenovo IdeaPad Y500
ако не е тайна, какво е допълнителното охлаждане, предлагано от леново 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
На мястото на докинг станцията се маха едната видео карта и на нейно място се слага допълнителен вентилатор който според мен е излишен.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
Леново имат проблем със пантите на екрана и хард дисковете, които слагат в лаптопите си, тъч пада също е проблемен в бройките до 12 декември 2012г. Аз също мислех да си взема този лаптоп но избрах Asus S56CM 

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
P.Markovski написа:Леново имат проблем със пантите на екрана и хард дисковете, които слагат в лаптопите си, тъч пада също е проблемен в бройките до 12 декември 2012г. Аз също мислех да си взема този лаптоп но избрах Asus S56CM
Вярно е трошат се пластмасовите пилони под и над пантите на които са закрепени самите гайки.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

Купи си го без ССД и след това си закупи от друго място ССД-то. Хем по-добро ще бъде хем по-евтино 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Чарколяка вътре е добре, ама на ideapad серията механиката е недоклатена, за да е евтина ида не подкопава thinkpad-a, ако няма да го разнасяш много - става 
А за каква работа по-конкретно? Урод и ексел?

А за каква работа по-конкретно? Урод и ексел?
- jgf
- Потребител
-
- Кара: E46 318i '02
- Мечтае да кара: по хубави пътища!
BABHOMED написа:Имайте в предвид,че гаранционния им съпорт е в г**а.
P.Markovski написа:Леново имат проблем със пантите на екрана и хард дисковете, които слагат в лаптопите си, тъч пада също е проблемен в бройките до 12 декември 2012г. Аз също мислех да си взема този лаптоп но избрах Asus S56CM
Моята бройка беше с дефектен тъч пад - звъннах в сервиза на Lenovo - пратиха ми куриер, взе ми лаптопа и след една седмица ми го върна работещ - никакви забележки към съпорта на Lenovo.
За лаптопа - много наточена машина , но при работа/ игра и др. с нея не можеш да се отървеш от чуствуто , че работиш с някаква ефтиния. Изработката има излъчване на долнопробен китайски кошник

- Maxmadness
- ентусиаст
-
jgf написа:BABHOMED написа:Имайте в предвид,че гаранционния им съпорт е в г**а.P.Markovski написа:Леново имат проблем със пантите на екрана и хард дисковете, които слагат в лаптопите си, тъч пада също е проблемен в бройките до 12 декември 2012г. Аз също мислех да си взема този лаптоп но избрах Asus S56CM
Моята бройка беше с дефектен тъч пад - звъннах в сервиза на Lenovo - пратиха ми куриер, взе ми лаптопа и след една седмица ми го върна работещ - никакви забележки към съпорта на Lenovo.
За лаптопа - много наточена машина , но при работа/ игра и др. с нея не можеш да се отървеш от чуствуто , че работиш с някаква ефтиния. Изработката има излъчване на долнопробен китайски кошник.
Защо говорите глупости незнам...излъчване на долнопробен китайски кошник,ще ми кажеш ли кое точно от лап топа ти прилича на долнопробен китайски кошник за 2000 лева?аман от разбирачи.покажи ми друг лап топ с 2 видео карти в SLI режим,3-то поколение i7 процесор,FULL HD екран,и такава хубава подсветка на клавиатурата отделно че сутрин като стана и пипна лап топа е ледено студен и го спуквам от игри и не загрява грам..ами аз единственото за което се сещам е alienware,ама ти явно си голям баровец и затова си си купил леновото,а не alienware-a

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
(иконка ям пуканки) 
Само да помоля, като правите някакви мнения поне вижте това дето изтъквате дали отговаря с реалността на темата, че май някой не чете темата и се пишат произволни съчинения в стил "моето е най-яко".
Въпросния лап топ няма нищо общо с фул хд.
(иконка продължавам да ям пуканки)

Само да помоля, като правите някакви мнения поне вижте това дето изтъквате дали отговаря с реалността на темата, че май някой не чете темата и се пишат произволни съчинения в стил "моето е най-яко".

- Maxmadness
- ентусиаст
-
bam-bam написа:(иконка ям пуканки)
Би ли обяснил кое на лап топа не е FULL HD ?
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
А ти би ли обяснил на хората кое му е фул хд ?
Нали те са били "разбирачи" , а ти си убеден в думите си ... накрая да не си размените местата
Останаха ми още от пуканките
Нали те са били "разбирачи" , а ти си убеден в думите си ... накрая да не си размените местата

Останаха ми още от пуканките

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Мисля че Acer aspire V5-571PG 9814 в момента тук в САЩ е 830$ е много по добро от леновото...
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Така...Леновото е вече при мен... Тва дето е с евтиния китайски кошник... Не виждам кое му изглежда евтино и китайско... Клавиатура и тъчпад перфектни... Подсветката е зверска... Включва се за около 10 секунди... Ебаси КОШНИКА...
Ацерчето е добро също дето колегата е предложил...Ама в никакъв случей не е по добро като ИЗРАБОТКА от леновото!
Моя не е с FULL HD екран... Нито с 2 карти... Игра няма дето да не съм подкарал (не че много играя ама ей така да пробвам)
Та извод: Много съм доволен от машинката... Супер изработка - не хлопа, не тропа, няма луфтове и т.н. Кусур е, че вграденото видео не работи... Ама nvidia-та държи при игри 59-60 градуса... Има си метални елементи (харесва ми металното по техниката, имам чувството, че е по-здрава така
)
Темата може да се локне, че почна да се превръща в "да оплюем чуждото и да похвалим своето", а не това беше целта...!
Ацерчето е добро също дето колегата е предложил...Ама в никакъв случей не е по добро като ИЗРАБОТКА от леновото!
Моя не е с FULL HD екран... Нито с 2 карти... Игра няма дето да не съм подкарал (не че много играя ама ей така да пробвам)
Та извод: Много съм доволен от машинката... Супер изработка - не хлопа, не тропа, няма луфтове и т.н. Кусур е, че вграденото видео не работи... Ама nvidia-та държи при игри 59-60 градуса... Има си метални елементи (харесва ми металното по техниката, имам чувството, че е по-здрава така

Темата може да се локне, че почна да се превръща в "да оплюем чуждото и да похвалим своето", а не това беше целта...!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Не бе остави го това Леново кошник е 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3