Предложение за Джанти
Модератор: bum_bum
- Bavarcho
- Пантерчо
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Предложение за Джанти
ayaks90 написа:Дам згафих с кембъла,относто снимките тези дни ще гледам да засека въпросната кола с въпросните джанти и да кача снимки та белким си затворите чофките.
А докато се здобия със снимки от колата на комшията зяпайте тук http://xarchiwum.pl/rondell-0021-raryta ... 39494.html
пише си и размерите и всичкото.
На тоя веждите са леееко пипнати
- dido0o```
- ентусиаст
- Кара: F10 530d 245
Bavarcho написа:ayaks90 написа:Дам згафих с кембъла,относто снимките тези дни ще гледам да засека въпросната кола с въпросните джанти и да кача снимки та белким си затворите чофките.
А докато се здобия със снимки от колата на комшията зяпайте тук http://xarchiwum.pl/rondell-0021-raryta ... 39494.html
пише си и размерите и всичкото.
На тоя веждите са леееко пипнати
И леко гумата е 215/40 ..
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Да задните му вежди са пипани още когато намерих тоя линк (преди време) бях забелязал това също така и че има прилично място между веждата и гумата,при комшито това място го няма никакво.
ПП:Днес след работа ще отскоча да видя дали колата е пред входа му зада я нащракам.
ПП:Днес след работа ще отскоча да видя дали колата е пред входа му зада я нащракам.
- Projektzwo
- Кара: 200CE
ayaks90 написа:Да задните му вежди са пипани още когато намерих тоя линк (преди време) бях забелязал това също така и че има прилично място между веждата и гумата,при комшито това място го няма никакво.
по-добре си прави ремиксите , с тия кембъли явно няма да се разберем...
@Малиноф - с болд шрифта и с тия еднакви снимки които се чудиш как да ги боднеш във всяка тема, дали съм се объркал, а?
ти си некво уонаби, рийш ли
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Projektzwo написа:@Малиноф - с болд шрифта и с тия еднакви снимки които се чудиш как да ги боднеш във всяка тема, дали съм се объркал, а?
ти си некво уонаби, рийш ли
Разбираш ги нещата..., пък постването на снимките си е по точните теми...
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- svilgg
- ентусиаст
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
и ся ако ми кажеш че е няква супер смъкната отзад и те признавам за разбирач
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
svilgg написа:ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Абе кав ви е проблема в тая тема ? Първо преди време питах как-казаха ми един вариант и ме плюха.После питах за втори вариант-там нищо неми казаха а ме хранихте половин година.След това ви казах че мой комшия ги е монтирал по еди си какъв начин - получих още по голяма захранка.Накрая ви качих и снимка и продължавате да ме плюете.Какъв ви е скапания проблем ?????
ПП:Аз нали вече знам как да си монтирам джанти с такъв размер.Вие си блъскайте главите и продължавайте да се чудите.
ПП2:Задави е яд още повече предните му джанти са 9Ж и имат по 3 санта фланци и пак не опират във веждата.
- svilgg
- ентусиаст
ayaks90 написа:svilgg написа:ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Абе кав ви е проблема в тая тема ? Първо преди време питах как-казаха ми един вариант и ме плюха.После питах за втори вариант-там нищо неми казаха а ме хранихте половин година.След това ви казах че мой комшия ги е монтирал по еди си какъв начин - получих още по голяма захранка.Накрая ви качих и снимка и продължавате да ме плюете.Какъв ви е скапания проблем ?????
ПП:Аз нали вече знам как да си монтирам джанти с такъв размер.Вие си блъскайте главите и продължавайте да се чудите.
ПП2:Задави е яд още повече предните му джанти са 9Ж и имат по 3 санта фланци и пак не опират във веждата.
няма никакъв проблем просто ти акзваме че това нещо ако не му префасонираш веждите ще опра , на комшията ти не опира щото колата му е супер щръклеста отзад и сигурно се вози най-много само той в тая кола , щото ако тая кола се качат още 2-ма и отзад ше пее ламбада само си избери инструмент.
никой не те храни просто така стоят нещата
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
- dimitar086
- кандидат ентусиаст
здравеите колеги напоследак ще се мача да вкарам едни 16ки 9ж ет14 ремотек в една е30ка но явно джантите са някви супер особени с това ет и ми опират в армотисиора и направо се видях в чудо и маи ще слагам кам 1см фланец. но пак тогава много ще изленат наван. и се чудя какво да правя даите мнение . а смятам и окачване да и слагам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cobb
- младши ентусиаст
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Ти и сега с ет14 ще е забавно, ако го направиш на 4, не ми се мисли иначе са трепач
- svilgg
- ентусиаст
dimitar086 невиждам защо да ти опират , но само да ти кажа ако сега опират то ако после слагаш коилоувъри ептен ще опира
dimitar086 написа:здравеите колеги напоследак ще се мача да вкарам едни 16ки 9ж ет14 ремотек в една е30ка но явно джантите са някви супер особени с това ет и ми опират в армотисиора и направо се видях в чудо и маи ще слагам кам 1см фланец. но пак тогава много ще изленат наван. и се чудя какво да правя даите мнение . а смятам и окачване да и слагам
Странно защо ти опира, аз съм с ЕТ 16 и 9J(4 те) и не опира в амортисьора(без значение преден или заден). Но ако ЕТ-то е по-голямо, ще опре със сигурност и отпред и отзад
ET-то не е единственият фактор за опиране на джантата.Различните джанти са с различен профил от вътрешната страна и при еднакво ЕТ е възможно да се получи опиране независимо,че не би трябвало да го има.
Един път в пружина,един път в спирачен апарат ако профила на джантата при централният отвор не е такъв какъвто ни трябва.
Затова всяка джанта си иска мерене и пробване.И чак след това бой с чука.
Гумите и окачването са друга част от играта,но там смятам уж е ясно.
Един път в пружина,един път в спирачен апарат ако профила на джантата при централният отвор не е такъв какъвто ни трябва.
Затова всяка джанта си иска мерене и пробване.И чак след това бой с чука.
Гумите и окачването са друга част от играта,но там смятам уж е ясно.