да се е*а в глупака....
Модератор: Общи модератори
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Re: да се е*а в глупака....
Предната вечер яде ми се нещо сладко ама ме мързи да прибягам до денонощния. Отварям един шкаф и гледам две шоколадчета викам си -аааа супер спестих си ходенето ! На две на три ги хапнах и след едно известно време се почнаха едни звуци та чак до сутринта..... :-D гледам аз опаковките и се оказаха от онея шоколадчета разхлабващите някой от наще ги скатал за всеки случай ....... да се еба в глупака ......
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Тея с топломерите идваха да ги отчитат и ми казаха, че са навършили 10 години и трябва да ги сменя. Викам си...........дай да сложа направо алуминиеви радиатори. Хуу ама си викам - дай да изместя радиаторите на по-удобни места..........и се започна едно къртене за се скрият тръбите в стената..........разказах играта на половината апартамент.
В четвъртък сутринта приключвам с цялата простотия и съм около 1 к назад
В четвъртък вечерта имаме събрание на входа на което се обсъжда да се откаже целия вход от топлофикация.
Да се ...........в глупака
В четвъртък сутринта приключвам с цялата простотия и съм около 1 к назад
В четвъртък вечерта имаме събрание на входа на което се обсъжда да се откаже целия вход от топлофикация.
Да се ...........в глупака

- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Егати темата
Тази вечер оставих колата в сервиз да й боядисат една ожулена вежда и си казах, че от утре съм на работа с колелото. Да ама не - колелото е в гаража, дистанционното за гаража - в колата, а колата - в сервиза!
Сега си блъскам главата над въпроса защо имам само едно дистанционно и какво ще правя ако го загубя

Тази вечер оставих колата в сервиз да й боядисат една ожулена вежда и си казах, че от утре съм на работа с колелото. Да ама не - колелото е в гаража, дистанционното за гаража - в колата, а колата - в сервиза!
Сега си блъскам главата над въпроса защо имам само едно дистанционно и какво ще правя ако го загубя

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
На знам дали шефовете ми връчиха 100 долара по-малко или аз ги изгубих,което е много малко вероятно, но приемам грешката за изцяло моя щото 150 лева се губят, а аз взех парите на доверие- без да ги броя,да се е*а в глупака :mad: :mad: :mad:
Sent from my AllviewAX2Frenzy using Tapatalk HD
Sent from my AllviewAX2Frenzy using Tapatalk HD

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
нямам нерви и счупих крака на единствения ми близък човек...сега сменявам подлоги,купувам памперси,доктори,операция,разби ме още и изгубих гаджетооо и ядове до бога и одвъд..
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Намерих си страхотно момиче и го загубих след 2 дена... да се е*а в глупака ...

- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Вчера сутринта ставам, бъркам яйца и сирене да си направя сандвичи, пускам Парти грила да загрява, отварям шкафа - няма хляб... Мързеше ме да отида за хляб и ядох мляко с бисквити.
Да се е*а в глупака и мързела чак в 15 ч. отидох за хляб и си направих филиите.
Teogop написа:Вчера сутринта ставам, бъркам яйца и сирене да си направя сандвичи, пускам Парти грила да загрява, отварям шкафа - няма хляб... Мързеше ме да отида за хляб и ядох мляко с бисквити.
Да Ви имам проблемите.
Дасе е*а в глупака, продължавам да я чета тая тема.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Е.Димитров написа:Е.Димитров написа:[
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси![]()
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб...
Връщам си думите назад-разтвора чисти като бесен,направо цепи мрака
а боята после?!?!
EBEEMVACIA написа:нямам нерви и счупих крака на единствения ми близък човек...сега сменявам подлоги,купувам памперси,доктори,операция,разби ме още и изгубих гаджетооо и ядове до бога и одвъд..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bigmurzi написа:Е.Димитров написа:Е.Димитров написа:[
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси![]()
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб...
Връщам си думите назад-разтвора чисти като бесен,направо цепи мрака
а боята после?!?!EBEEMVACIA написа:нямам нерви и счупих крака на единствения ми близък човек...сега сменявам подлоги,купувам памперси,доктори,операция,разби ме още и изгубих гаджетооо и ядове до бога и одвъд..
![]()
![]()
![]()
![]()
Е то боята ако от това се скапваше...
Нищо и няма на боята,това е битова химия и е направена за да лъскаш у вас разните плоскости,ако беше толкова абразивна нямаше да я предлагат за свободна употреба.
Като допълнение-направо маха мушичките от прозореца дори и като са отдавна преседели.
В духа на темата-мих си другата,личната кола на автомивка на самообслужване ,водата беше толкова варовита (интересно,не би трябвало да е такава след като е от кладенец) че прозорците станаха с бели петна като изсъхна,трябваше да бърша като побъркан докато се разкара бялото от прозорците...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Знам, че не е желателно да коментирам просто мнения ама ...
Вие не си ли носите 4-6 микрофибърни кърпи и като си измиете колата с пароструйката/шампоан/вакса и да я подсушите с тях (като леко ги намокрите предварително, изтискате и тогава попивате водата от колата)?!
Щото аз така никога не съм имал проблеми с мивките на самообслужване и да ми остава на петна колата и т.н.
Вие не си ли носите 4-6 микрофибърни кърпи и като си измиете колата с пароструйката/шампоан/вакса и да я подсушите с тях (като леко ги намокрите предварително, изтискате и тогава попивате водата от колата)?!
Щото аз така никога не съм имал проблеми с мивките на самообслужване и да ми остава на петна колата и т.н.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911