Магистрала Тракия ?
Модератор: Общи модератори
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: Магистрала Тракия ?
ogata написа:drago_pavlov написа:..
Аз няма да си позволявам да ползвам епитети, щото ше завършиш свит под бюрото на кравай и треперещ с палец в устата, пък аз ще бъда лишен да си браузвам 2ра ръка скраперийте за седмица или две![]()
Никъде не съм споменал, че трябва да се строят обекти преди да е отворена официално магистралата.
Искам да кажа, че това трябва да започне възможно най-скоро след като и прережат лентичката

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ся кво ... "ше ме намерите ли" 
Съжалявам, че не споделяме едно мнение.
Спирам да пиша, щото явно има много по-разбиращи хора тука
Искам обаче като цъфнат първите бензиностанции, да си признаете колко е гадно и как все пак са само 180 км и не си заслужава спирането

Спирам да пиша, щото явно има много по-разбиращи хора тука

Искам обаче като цъфнат първите бензиностанции, да си признаете колко е гадно и как все пак са само 180 км и не си заслужава спирането

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пичове,не се карайте бре,след година-две като турнат ТОЛ таксите няма да се натискате да шпорите по магистралата щото скъпо,аре по стария път че и по евтинко...
В тоя ред на мисли,в италия преди години,ама италия ли беше или франция,вече не си спомням,ама има един тунел,дето да преминеш през/под него беше 42 евро,аре викам,ше им минавам през тунела за 80 лева и слезнах от тоя път и по обиколните,нямаше коли,ама една красота и пейзажи...
В тоя ред на мисли,в италия преди години,ама италия ли беше или франция,вече не си спомням,ама има един тунел,дето да преминеш през/под него беше 42 евро,аре викам,ше им минавам през тунела за 80 лева и слезнах от тоя път и по обиколните,нямаше коли,ама една красота и пейзажи...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ogata написа:Аз няма да си позволявам да ползвам епитети, щото ше завършиш свит под бюрото на кравай и треперещ с палец в устата, пък аз ще бъда лишен да си браузвам 2ра ръка скраперийте за седмица или две![]()
Брей, брей, добре че ме предупреди

ogata написа:Никъде не съм споменал че трябва да се строят обекти преди да е отворена официално магистралата.
Искам да кажа, че това трябва да започне възможно най-скоро след като и прережат лентичката
От твоето словоизлияние не става ясно нищо такова...
И с какво по-точно твоето писание в стил "тъф мада факин браузинг биич батка" ще помогне да се построят по-бързо магистралите???
Аз единственото което виждам в поста ти е да се покажеш колко си оригинален и остроумен, а всъщност си проличава че не си излизал от пределите на родината и плюенето (плюнченето) ти е най-приятното занимание във форума.
ogata написа:Добре, че засегнах само бензиностанциите, че ако бях споменал малко по-футуристични идеи като тираджийски мотели с душове, не знам каква щеше да бъде реакцията.

Къде ги видя тея "тираджийски мотели с душове"??? Сигурно има 3 такива в цяла Европа... Тираджиите си спят в камионите - безплатно, няма такъв който ще даде пари за мотел. Душовете са по бензиностанциите - 50 стИ'нки тоалетна, 3 евро душ
Мотелите се ползват от екскурзианти или пътуващи по бизнес

Аз лично ще те черпя един "сикс пак" ако ми покажеш тираджия, който спи на мотел/хотел, а не в камиона

П.П.: Нищо лично, просто такива изкавания в стил "ние колко сме зле, а па на запад колко са добре" вече са изтъркани

Последна промяна drago_pavlov на 09 Юли 2013, 16:34, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
ogata написа:Ся кво ... "ше ме намерите ли"
Спирам да пиша, щото явно има много по-разбиращи хора тука![]()
Няма да е трудно.
Просто ще се оглеждаме за зелена Е36, която спира през 15км за да препикае околомагистралното пространство.

София-Русе го взимам винаги без да спирам никъде.
Явно и резервоара и мехура ми са достатъчно големи.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
jordanpar
Дай инфо,как така магистралата е дадена вече на концесия,нали се строеше с народна пара 30% и евро пари,дай инфо че наистина са я дали на концесия,това за мен ще си е най-големият обир на държавата ебаси

Дай инфо,как така магистралата е дадена вече на концесия,нали се строеше с народна пара 30% и евро пари,дай инфо че наистина са я дали на концесия,това за мен ще си е най-големият обир на държавата ебаси

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D

п.п. Емо, дори да бъде дадена на концесия, пак ще имаме избор дали да платим и да пътуваме бързо и ефтино или бавно и по скъпо.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа::mhihi: Има ли професия хейтър? Че гледам един двама май това работятПрави се нещо хубаво, ще се пуска магистрала, ще спести гориво и време. А работещите са недоволни на още неоткритата магистрала и пишат/постват някои неща които нямат нищо общо с това че ще пътуваме по евтино и по бързо. Няма лошо, всеки има мнение, ама вие искате да ни вмените негативизъм и за нещо хубаво. Хайде спрете се! Или поне докато не се открие магистралата, пък тогава си пътувайте по подбалканския
п.п. Емо, дори да бъде дадена на концесия, пак ще имаме избор дали да платим и да пътуваме бързо и ефтино или бавно и по скъпо.
Така е,аз съм за избора,яд ме е че когато се правеше се тръбеше че била за народа,хората да карат колите си и да се радваме...просто ми писна всичко да се дава на концесия и виждам резултата,първо се строи с мои и ваши пари и после го дават на някой за без пари и да вади милиони,такива са много примери в нашата държава,последният пример който знам е Иракли,където повече няма да ходя там...
С риск и мен да ме оплюят и аз ще благоволя да изкажа мнение.
Не разбирам колегите, които се сърдят, че нямало да има бензиностанция или друг вид "заведение за обществено ползване" в продължение на 200 км, на кого се сърдят. Нима държавата или някой друг трябва да задължи някой частен инвеститор да построи там каквото и да е. То ще се появи, където и когато има нужда от него. И никой никого не може да накара да го построи.
Поздрави
Не разбирам колегите, които се сърдят, че нямало да има бензиностанция или друг вид "заведение за обществено ползване" в продължение на 200 км, на кого се сърдят. Нима държавата или някой друг трябва да задължи някой частен инвеститор да построи там каквото и да е. То ще се появи, където и когато има нужда от него. И никой никого не може да накара да го построи.
Поздрави

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ако трябва да съм честен,едиснтвеното което мисля,че ще е добре да има, е нещо което да прави сянка по големите паркинги( мисля са 3) знам ли...
За 200км ако ще свършва горивото,или ще е изтичащо такова или някой си мисли,че като лети с 200 колата му харчи 5 на сто (главно Е46 дизелджия
).
Сега сериозно,малката е още на 4 месеца - аз пътувам доста точно този участък и в случаите когато е адска жега и се наложи да спрем за 15-20мин защото се е разбесняла и не иска да лежи - на 30 градуса + не е препоръчително ,а да имам плажен чадър постоянно е абсурд.
Вода всеки трябва да си носи в повече от това,което си мисли ,че ще изпие..чак да умрете от глад за некви час и малко - като толкова ще ритате камбаната - ей там тревичка от полето или не е толкова трудно - на 212 км - Стара Загора,после на Сливен,после на петолъчката ,Карнобат - отбивате се и плющите...
Един въпрос - преди да отворят околовръстното в частта на младост 4 се прибирах час и малко в час пик - нито съм умрял от глад,нито съм се напикал - тука оревахте света...отделно,че не моеш да спреш ей така в града и да се изходиш - някой измрънка за нещо и айдееее...голяма проблем - не стига,че направиха писта за самоубийци и да си тестваме колите ,че и недоволни...
Научете се че карате коли а не самолети и незнам кола чийто резервоар да свърши за 200км при скорост 150км/ч - газаджиите да се оправят - случайно имат и резервоар с бензин,толкова за 20лв няма да обеднеят.
За 200км ако ще свършва горивото,или ще е изтичащо такова или някой си мисли,че като лети с 200 колата му харчи 5 на сто (главно Е46 дизелджия

Сега сериозно,малката е още на 4 месеца - аз пътувам доста точно този участък и в случаите когато е адска жега и се наложи да спрем за 15-20мин защото се е разбесняла и не иска да лежи - на 30 градуса + не е препоръчително ,а да имам плажен чадър постоянно е абсурд.
Вода всеки трябва да си носи в повече от това,което си мисли ,че ще изпие..чак да умрете от глад за некви час и малко - като толкова ще ритате камбаната - ей там тревичка от полето или не е толкова трудно - на 212 км - Стара Загора,после на Сливен,после на петолъчката ,Карнобат - отбивате се и плющите...
Един въпрос - преди да отворят околовръстното в частта на младост 4 се прибирах час и малко в час пик - нито съм умрял от глад,нито съм се напикал - тука оревахте света...отделно,че не моеш да спреш ей така в града и да се изходиш - някой измрънка за нещо и айдееее...голяма проблем - не стига,че направиха писта за самоубийци и да си тестваме колите ,че и недоволни...
Научете се че карате коли а не самолети и незнам кола чийто резервоар да свърши за 200км при скорост 150км/ч - газаджиите да се оправят - случайно имат и резервоар с бензин,толкова за 20лв няма да обеднеят.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Според мен отварянето на магистралата е положително и за безопасността. На другия, стария път имаше доста катастрофи при изпреварвания и отнемане на предимство. Ама нямаше и как при такива задръствания от дълги колони от тирове. А по магистралата няма такова нещо, караш си нормално и спокойно. Е, който си е състезател си кара и там и на двулентовия със 150-200 в час, ама ми се струва че ще намалея катастрофите. 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ivo_Borisov написа:ама ми се струва че ще намалея катастрофите.
ТОВА е най-важното нещо, а не яденето, пиенето, пикаенето, сянката и т.н. и т.н.!
Най-важното е безопастността, а другото е добавка!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Абе хора аз споменах да внимават мотоджиите, че трудно се изкарват толкова км с един резервоар на повечето мотори. А то до къде стигна темата. Направо ми се искаше да не бях писал, то караници, концесии, пикане и т.н. УЖАС
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2