Магистрала Тракия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Re: Магистрала Тракия ?

Мнение от Alien » 09 Юли 2013, 16:21

ogata написа:
drago_pavlov написа:..

Аз няма да си позволявам да ползвам епитети, щото ше завършиш свит под бюрото на кравай и треперещ с палец в устата, пък аз ще бъда лишен да си браузвам 2ра ръка скраперийте за седмица или две :mhihi:

Никъде не съм споменал, че трябва да се строят обекти преди да е отворена официално магистралата.
Искам да кажа, че това трябва да започне възможно най-скоро след като и прережат лентичката :winky:

:OT: Успешно защитаваш епитета, който използа за теб, с първия ред на поста си.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Юли 2013, 16:22

Ся кво ... "ше ме намерите ли" :ok:
Съжалявам, че не споделяме едно мнение. :wave:

Спирам да пиша, щото явно има много по-разбиращи хора тука :mhihi:
Искам обаче като цъфнат първите бензиностанции, да си признаете колко е гадно и как все пак са само 180 км и не си заслужава спирането :bchug:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Юли 2013, 16:26

Пичове,не се карайте бре,след година-две като турнат ТОЛ таксите няма да се натискате да шпорите по магистралата щото скъпо,аре по стария път че и по евтинко...
В тоя ред на мисли,в италия преди години,ама италия ли беше или франция,вече не си спомням,ама има един тунел,дето да преминеш през/под него беше 42 евро,аре викам,ше им минавам през тунела за 80 лева и слезнах от тоя път и по обиколните,нямаше коли,ама една красота и пейзажи...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 09 Юли 2013, 16:26

.
Последна промяна jordanpar на 12 Юли 2013, 1:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Юли 2013, 16:27

ogata написа:Аз няма да си позволявам да ползвам епитети, щото ше завършиш свит под бюрото на кравай и треперещ с палец в устата, пък аз ще бъда лишен да си браузвам 2ра ръка скраперийте за седмица или две :mhihi:

Брей, брей, добре че ме предупреди :bowdown: Иначе не знам какво щях да правя свит под бюрото до края на работния ден... Благодаря ти, че ми спести остроумията си.

ogata написа:Никъде не съм споменал че трябва да се строят обекти преди да е отворена официално магистралата.
Искам да кажа, че това трябва да започне възможно най-скоро след като и прережат лентичката :winky:

От твоето словоизлияние не става ясно нищо такова...
И с какво по-точно твоето писание в стил "тъф мада факин браузинг биич батка" ще помогне да се построят по-бързо магистралите???
Аз единственото което виждам в поста ти е да се покажеш колко си оригинален и остроумен, а всъщност си проличава че не си излизал от пределите на родината и плюенето (плюнченето) ти е най-приятното занимание във форума.

ogata написа:Добре, че засегнах само бензиностанциите, че ако бях споменал малко по-футуристични идеи като тираджийски мотели с душове, не знам каква щеше да бъде реакцията. :mrgreen:

:ahah: :ahah: :ahah:
Къде ги видя тея "тираджийски мотели с душове"??? Сигурно има 3 такива в цяла Европа... Тираджиите си спят в камионите - безплатно, няма такъв който ще даде пари за мотел. Душовете са по бензиностанциите - 50 стИ'нки тоалетна, 3 евро душ
Мотелите се ползват от екскурзианти или пътуващи по бизнес :winky:
Аз лично ще те черпя един "сикс пак" ако ми покажеш тираджия, който спи на мотел/хотел, а не в камиона :winky:

П.П.: Нищо лично, просто такива изкавания в стил "ние колко сме зле, а па на запад колко са добре" вече са изтъркани :winky:
Последна промяна drago_pavlov на 09 Юли 2013, 16:34, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 09 Юли 2013, 16:30

ogata написа:Ся кво ... "ше ме намерите ли" :ok:
Съжалявам, че не споделяме едно мнение. :wave:

Спирам да пиша, щото явно има много по-разбиращи хора тука :mhihi:
Искам обаче като цъфнат първите бензиностанции, да си признаете колко е гадно и как все пак са само 180 км и не си заслужава спирането :bchug:

Няма да е трудно.
Просто ще се оглеждаме за зелена Е36, която спира през 15км за да препикае околомагистралното пространство. :mhihi:

София-Русе го взимам винаги без да спирам никъде.
Явно и резервоара и мехура ми са достатъчно големи. 8)
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Юли 2013, 16:37

jordanpar
Дай инфо,как така магистралата е дадена вече на концесия,нали се строеше с народна пара 30% и евро пари,дай инфо че наистина са я дали на концесия,това за мен ще си е най-големият обир на държавата ебаси :banghead: :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 09 Юли 2013, 16:40

:mhihi: Има ли професия хейтър? Че гледам един двама май това работят :mhihi: Прави се нещо хубаво, ще се пуска магистрала, ще спести гориво и време. А работещите са недоволни на още неоткритата магистрала и пишат/постват някои неща които нямат нищо общо с това че ще пътуваме по евтино и по бързо. Няма лошо, всеки има мнение, ама вие искате да ни вмените негативизъм и за нещо хубаво. Хайде спрете се! Или поне докато не се открие магистралата, пък тогава си пътувайте по подбалканския :wave:

п.п. Емо, дори да бъде дадена на концесия, пак ще имаме избор дали да платим и да пътуваме бързо и ефтино или бавно и по скъпо. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Юли 2013, 16:46

Ivo_Borisov написа::mhihi: Има ли професия хейтър? Че гледам един двама май това работят :mhihi: Прави се нещо хубаво, ще се пуска магистрала, ще спести гориво и време. А работещите са недоволни на още неоткритата магистрала и пишат/постват някои неща които нямат нищо общо с това че ще пътуваме по евтино и по бързо. Няма лошо, всеки има мнение, ама вие искате да ни вмените негативизъм и за нещо хубаво. Хайде спрете се! Или поне докато не се открие магистралата, пък тогава си пътувайте по подбалканския :wave:

п.п. Емо, дори да бъде дадена на концесия, пак ще имаме избор дали да платим и да пътуваме бързо и ефтино или бавно и по скъпо. :bchug:

Така е,аз съм за избора,яд ме е че когато се правеше се тръбеше че била за народа,хората да карат колите си и да се радваме...просто ми писна всичко да се дава на концесия и виждам резултата,първо се строи с мои и ваши пари и после го дават на някой за без пари и да вади милиони,такива са много примери в нашата държава,последният пример който знам е Иракли,където повече няма да ходя там...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 09 Юли 2013, 16:54

С риск и мен да ме оплюят и аз ще благоволя да изкажа мнение.
Не разбирам колегите, които се сърдят, че нямало да има бензиностанция или друг вид "заведение за обществено ползване" в продължение на 200 км, на кого се сърдят. Нима държавата или някой друг трябва да задължи някой частен инвеститор да построи там каквото и да е. То ще се появи, където и когато има нужда от него. И никой никого не може да накара да го построи.
Поздрави :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 09 Юли 2013, 17:15

Ако трябва да съм честен,едиснтвеното което мисля,че ще е добре да има, е нещо което да прави сянка по големите паркинги( мисля са 3) знам ли...
За 200км ако ще свършва горивото,или ще е изтичащо такова или някой си мисли,че като лети с 200 колата му харчи 5 на сто (главно Е46 дизелджия :mhihi: ).
Сега сериозно,малката е още на 4 месеца - аз пътувам доста точно този участък и в случаите когато е адска жега и се наложи да спрем за 15-20мин защото се е разбесняла и не иска да лежи - на 30 градуса + не е препоръчително ,а да имам плажен чадър постоянно е абсурд.

Вода всеки трябва да си носи в повече от това,което си мисли ,че ще изпие..чак да умрете от глад за некви час и малко - като толкова ще ритате камбаната - ей там тревичка от полето или не е толкова трудно - на 212 км - Стара Загора,после на Сливен,после на петолъчката ,Карнобат - отбивате се и плющите...
Един въпрос - преди да отворят околовръстното в частта на младост 4 се прибирах час и малко в час пик - нито съм умрял от глад,нито съм се напикал - тука оревахте света...отделно,че не моеш да спреш ей така в града и да се изходиш - някой измрънка за нещо и айдееее...голяма проблем - не стига,че направиха писта за самоубийци и да си тестваме колите ,че и недоволни...

Научете се че карате коли а не самолети и незнам кола чийто резервоар да свърши за 200км при скорост 150км/ч - газаджиите да се оправят - случайно имат и резервоар с бензин,толкова за 20лв няма да обеднеят. :banghead:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 09 Юли 2013, 18:00

Според мен отварянето на магистралата е положително и за безопасността. На другия, стария път имаше доста катастрофи при изпреварвания и отнемане на предимство. Ама нямаше и как при такива задръствания от дълги колони от тирове. А по магистралата няма такова нещо, караш си нормално и спокойно. Е, който си е състезател си кара и там и на двулентовия със 150-200 в час, ама ми се струва че ще намалея катастрофите. :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Юли 2013, 18:20

Ivo_Borisov написа:ама ми се струва че ще намалея катастрофите. :driving:

ТОВА е най-важното нещо, а не яденето, пиенето, пикаенето, сянката и т.н. и т.н.!

Най-важното е безопастността, а другото е добавка! :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 09 Юли 2013, 18:23

.
Последна промяна jordanpar на 12 Юли 2013, 1:47, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Юли 2013, 18:34

Абе хора аз споменах да внимават мотоджиите, че трудно се изкарват толкова км с един резервоар на повечето мотори. А то до къде стигна темата. Направо ми се искаше да не бях писал, то караници, концесии, пикане и т.н. УЖАС

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата