лукойл игра - размяна на букви
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Re: лукойл игра - размяна на букви
twin spark написа:Демирев написа:Въпрoс към спамъра Крис:
Виждаш ли печелившата буква срещу слънцето/500 пъти по-силна светлина от фенерче/...ще те улесня в долния край е изтрития символ--->
Спрете с глупостите в темата! Няма как дори роднина на работник в лукойл да получи награда. На всеки печеливш му вземат личната карта и докато получи наградата го проучват.
Аз чаках 1 ден след даването на личната си чарта през 2010г. - ако не се лъжа - имаше игра печелиш безплатно зареденото в момента гориво и теглиш талонче. Само че първо го плашаш и след като проверят валидноста на талончето и проучат л.карта че нямаш роднина в Лукойл ти връщат парите.
Ехо, къде съм казал за фенерчета слънца и т.н.. Как се проверяват няма да обяснявам. А ако мислиш че говоря глупости да се хванем на бас.
И четете какво съм написал: има бензинистанции където не може да спечелиш и вероятно други където талончетата не се проверяват
Кажи де, стига чешал клавиатурата и напъвал за бас като глист на буца.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
лукойл игра - размяна на букви
Репост. Тапаталка се бъзика 

Последна промяна skoklev на 12 Юли 2013, 17:43, променена общо 1 път
koychew написа:Аз съм събрал ЛУКОЙЛ 10 пъти до момента само цифрите липсват... :Х![]()
![]()
Измамата ся не е буква ми цифра
Измама казваш, но си събрал талоните първи и то няколко пъти

Да не мислиш, че ще пуснат печелившите талони с литри веднага

- koychew
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 406 2.0 HDi 110hp
Club BMW написа:koychew написа:Аз съм събрал ЛУКОЙЛ 10 пъти до момента само цифрите липсват... :Х![]()
![]()
Измамата ся не е буква ми цифра
Измама казваш, но си събрал талоните първи и то няколко пъти![]()
![]()
![]()
Да не мислиш, че ще пуснат печелившите талони с литри веднага
Не се изразих правилно! Не е измама, а имах предвид, че цифричките този път търсим, а не букви

Демирев написа:Въпрoс към спамъра Крис:
Виждаш ли печелившата буква срещу слънцето/500 пъти по-силна светлина от фенерче/...ще те улесня в долния край е изтрития символ--->
Спрете с глупостите в темата! Няма как дори роднина на работник в лукойл да получи награда. На всеки печеливш му вземат личната карта и докато получи наградата го проучват.
Аз чаках 1 ден след даването на личната си чарта през 2010г. - ако не се лъжа - имаше игра печелиш безплатно зареденото в момента гориво и теглиш талонче. Само че първо го плашаш и след като проверят валидноста на талончето и проучат л.карта че нямаш роднина в Лукойл ти връщат парите.
Аз какво съм виновен че ръцете са ти в дупето? Да съм наричал някой с различни имена и епитети? Да слънцето е много силно, но е и много далече. Що просто не пробваш или ако нямаш фенерче пробвай на някоя луничка повечето прозират. Специално за тази промоция не знам и не ме интересува, казах че съм го правил с други стикери.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
memorex написа:На Крис му предлагам да отиде в тото пункта с едно фенерче да направи малко пари.
А на теб ти предлагам да отидеш до апреката за вазелин, да не боли.
Kris написа:memorex написа:На Крис му предлагам да отиде в тото пункта с едно фенерче да направи малко пари.
Айде не го взимай толкова навътре.За фенерчето се изхвърли що не си признаеш.
memorex написа:Kris написа:memorex написа:На Крис му предлагам да отиде в тото пункта с едно фенерче да направи малко пари.
Не го взимам навътре въобще. Не съм от тия форумни нинджи дето са ще почнат да заплашват, просто така се върза римата. Ако ме познаваше щеше да знаеш, че нещо в което не съм сигурен въобще не си правя устата. Вземи едно и пробвай, не казвам че тези са такива, но както казах и преди, на една игра на Стела Артоа в ресторанта в който работих така си ги проверявах щото ни бяха ограничени наградите и съответно да има интерес по-дълго (гадно ама така е в живота) .
В една от предните игри на Лукойл за гориво го имаше този проблем, но мисля, че взеха мерки...
Как да открием буква "o" от играта на Лукойл
Как да открием буква "o" от играта на Лукойл
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Демирев написа:Абе укеличко ти ще напълниш за 1500 лв. гориво, докато събереш буквите и цифрите![]()
![]()
![]()
Е поне няма си капо
Важно е да сме в играта, като на Олимпиадата. Та в тая връзка, другата седмица заминавам на палатка и нарочно ще взема големия генератор, защото гори повече. И два хладилника, за да може да го натоварим, за да гори още повече. Замених енергоспестяващото осветление с халогенни прожектори и така също ще се повиши консумацията на гориво.

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Колеги, на някой да му се е падало "-10" "100" "1000" ???
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
луковте съм ги зарязал преди доста време, само от зор зареждам там, ама някой ако има излишни стикери от Еко да свирка, че съм си аресал една торбъ
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
аз имам 1 излишен за еко, драсни ми на ЛС
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
memorex написа:Kris написа:memorex написа:На Крис му предлагам да отиде в тото пункта с едно фенерче да направи малко пари.
ха,колегата изглежда не се е изхвърлил,онзи ден брат ми зареди на лукойл и ей така реших да светна със светкавицата на телефона и си се виждат нещата

- koychew
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 406 2.0 HDi 110hp
mumford написа:Колеги, на някой да му се е падало "-10" "100" "1000" ???
-10 вече 8 пъти го имам, вземал съм сам 6 карти, че кво да ги правя компот ...
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5