Писна ми от боклуци от женски род ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Писна ми от боклуци от женски род ....

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2013, 8:58

Е.Димитров написа:Пари и коли на заем-НЕ,няма значение мъж,жена,извънземни закъсали в полето или други форс мажорни обстоятелства.
Поради горните причини ми дължат хора около 5 бона!

О, мой брат по съдба. Моите две по-големи дължими суми правят точно толкова. :mhihi:
Едната е от 2004-та, другата от 2007-ма. :ahah:
За други дребни суми от тези периоди няма да говоря изобщо.
Но аз пък имам едно лошо качество(лошо за околните, за мен не), че НИКОГА не оставям някой да ме прееба така и после(може след години)да не го сполети нещастие. Както аз на никой нищо не дължа(дори половин стотинка), така мисля трябва да бъде и към мен. Който ме мотае, а го виждам, че я си купил кола, я ходил по почивки просто го приемам като гавра и на 100% ще го накарам да плати дължимото с лихвите рано или късно. Може и да не ги видя тези пари аз, но е важно той да ги даде по един или друг начин примерно за...поправка на дома след земетресение, няма значение какво ще е бедствието и къде точно ще удари. Та внимавайте кой и с каква цел на мен ми отправя молби за заеми от форума, гледам много вече искат от синия пич. :mhihi: Ама аз пък вече не давам пари, освен срещу нещо, което знам, че струва повече или ще потрябва на някой един ден.
На доверие само на хора, за които знам, че ако извърша убийство и ще ми помогнат да заровя жертвата.
След като някой е дошъл при мен да му помогна, молил се е, обещавал е, а после аз трябва едва ли не да се моля за моите пари, то аз знам какво заслужава. Разбирам да ми каже, че има проблем и сега не може, но да ме избягва, да не ми вдига телефони...педалските неща ги мразя. :ranting:
Та ако някой има да взима пари от някой, който е получил амнезия...напрегнете си акъла и му ги вземете пък дори да не ги видите вие. Гаврите заслужават тройни гаври.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 13 Юли 2013, 9:08

Такива има колкото искаш. И мъже и жени. Полово разделение по въпроса не може да има.
По важното, както и други колеги загатнаха е да вземеш да изравниш мача с жена си, че май бая си изпуснал нещата. Не става дума да се налгаш ти или тя или да се заяждате на инат. Просто трябва да се хване тънката граница на разбирателство, че после става грозна картинка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2013, 9:18

Ама хич не е пичовско да обвиняваш друг за своите грешки да ти кажа.
В крайна сметка кой е дал парите-Ти,не жена ти да те е преджобила и после да ти е съобщила факта с вътрешното положение в което е изпаднало семейството...

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 13 Юли 2013, 10:44

На твое място.Ще взема да отсвиря всичко живо дето се мисли за тарикат около мене,че те хващат за балама постоянно.Стегни се вземи и дръпни на женати юздите та да си стои на задника и да не дава много акъл :mhihi: Че от женски акъл само страдание и гафове................ :conf:
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 13 Юли 2013, 10:49

Винаги става така,когато изведнъж се сдобиеш с апартамент ,че и колата смениш.Опашката за кредитополучатели пред вратата ти рязко се увеличава.Не се тревожи,има още какво да видиш.Например ''Е,че ти жилище и кола си взе,до мойте пари назаем ли опря бе?'' очаквай скоро да чуеш.Българина не обича,когато негови познати,доскорошни равни социално,изведнъж започнат да се изстрелват нагоре.А никой не те пита с цената на колко усилия си го постигнал.
Дружески съвет от мен-опитай да го ''върнеш'' на всички изброени жени.Разбира се,ако са в добър външен вид и години.После поне мъжете им ще има със сигурност за какво да те гледат накриво,а на теб ще ти е все тая за парите, защото ще си си взел че и с лихвите :mhihi: :mhihi:
Виж,тази последната мацка заслужава кутия ''фносни'' бонбони и два билета за кино с мъжа си.
А за подмятанията за жена ти-гледайте се,къткайте се,жената е стожера в семейството.То се вижда по коментарите колко ''чехльовци'' всъщност изпонаскочиха в темата.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2013, 10:55

jordanpar написа:''Е,че ти жилище и кола си взе,до мойте пари назаем ли опря бе?''

Или "имал си, дал си".
Другото е "сега за какво са ти". :mhihi:
Но най-смешно е когато почват да пресичат по другия тротоар, да се връщат дори в обратна посока или ако идват зад колата ти да се спрат и да чакат да тръгнеш или да изчезнат направо, сякаш ти не можеш да ги видиш в огледалата. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Юли 2013, 11:47

Колега ти си май един от малкото останали свестни хора, който да помагат. Аз преди като тебе помагах, карах разни приятели, да им правя услуги, и какво! Един колега от форума Ангел Лалов пререва ми така и така трябват ми 300лв, какво са за тебе, ми нищо не са верно, дадох му ги уж за 3 месеца мина почти година, като се развали Х3-то изсипах маса пари и ми трябваха точно толкова да добавя на сервиза, колегата се покри ни вест ни кост, и се почна криене, лагане и накрая нищо, накрая ми каза защото съм го обявил за некоректен нямало да ми ги върне, и какво да ви кажа за мен не е лош човек, не знам защо постъпи така, нямах такова мнение за него!
После един колега от работата, не можеше да си плати вноската за апартамента поседно предупреждение от банката с двама студенти дадох му 500лв преди 2 години вече не ги връща всеки ден работим заедно и се няма закъсал, трудно му, не му стигат парите и ме лъже и там съм ги отписал!
А такива с по 40-50лв имам няколко дето като ме видят и се правят на ударени, ако някой ви досажда дайте му 50лв назаем най-лесния начин да се оттървете, и ми е най-смешно тагнал се във facebook в някое заведение ухилен вижте ме къде съм пак по-тела реве брат имам 20лв до края на месеца!
Така че пари само на най-близките, просто в Бг. манталитета е такъв че ти даваш, правиш услуги пак после като си ги искаш си лошия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2013, 12:02

Американците са го казали - In god we trust others pay cash. Преведено на нашенски, на блага дума доверие и гаранция-Франция.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2013, 14:38

Е да, но колегата по-горе искаше да каже нещо от рода на "направи добро за да ядеш дърво".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 13 Юли 2013, 17:23

Вие сте луди да давате пари назаем. Аз пари назаем нито давам, нито вземам. Не че не ми искат. :D Последния случай познат ми иска 2 бона назаем. Питам за какво са му, не казва. За здравословен проблем ли са някакъв? Не. За нещо важно ли са? Не искал да ми казва, че можело да се провали, суеверен бил. Първо да станела работата. Не му дадох естествено. След 2 седмици го виждам, купил си мотор. За това ли ти бяха парите? Да. Че и ми се сърди, че не съм му дал и се принудил да вземе кредит от банка и сега щял да плаща лихви. :mhihi: Още две седмици по-късно пак го виждам и ми изръсва "това с мотора сега го оценям като грешка, ама исках да си начеша крастата". Е как да даваш пари назаем като ежедневно ставам свидетел за какви глупости се дават след това. :kuku:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Юли 2013, 20:47

Те хората са го казали, ако искаш да се скараш с някой "приятел" дай му пари назаем ;)
Естествено това не важи за всички, но е на 98.9%.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Юли 2013, 14:47

Явно има доста богати хора тук, щом се чете за суми от няколко хиляди лв не върнати, че и прежалени..
Друг е въпроса, че като цяло българите обичат да искат пари на заем, а и естествено много хора им дават.
От наблюденията ми над народо психологията на българина, в повечето случаи, пари се дават на искащия, не защото така е решил даващия, а от страх, какво ще каже искащия и дали няма да се разсърди. Има си хора, които постоянно искат пари на заем, било за едно, второ или трето, просто такъв им е начина на живот. След това се оплакват, че имали да връщат, а понякога и не връщат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 14 Юли 2013, 16:09

Има я и другата страна. Преди три години, мой много близък приятел го беше здраво закъсал. Не можеше да си намери работа, повече от половин година, ден за ден го караше, а и жена гледаше. Иначе много свестно и работливо момче, веднъж не се беше оплаквал и пари не е искал никога. Та накрая ме помоли за 3 бона, бизнес със сладоледени машини на морето да развива. Дадох му ги, като се кълнеше че на края на сезона ще ми ги върне. Разбира се, нищо подобно не се случи, нищо не беше изкарал, едвам за наема на квартирата да виси 4 месеца там му беше стигнала "печалбата" и да хапне нещо от време на време. Но когато си дойде, нито ми се е крил нито нищо. Дойде и мъжки, даже леко със сълзи на очите ми каза така и така. Нищо не изкарах, не мога да ти върна сега парите. Личеше си, че умираше от срам и неудобство. Кълнеше ми се, че ще ми ги върне и ужасно го е срам, но се държа мъжки.
Продължи си пак да си работи ден за ден, като общак. Къде го викнат ходи. Седмица на авто мивка работи, седмица по разни строежи, вечер охрана на разни паркинги беше, абе луда работа. Поне работлив. Изкара днес 30лв и на секундата, хване си рейса след работа, мине през цяла София и ми даде 20лв. 10 останат за него. Това продължи към 2-3 седмици някъде, накрая на мен ми стана неудобно и му казах, остави, няма проблем, майната му, не че са малко пари, ама здраве да е, бачкай си, храни си семейството, ако някой път имаш повече пари, тогава. Но не, той продължи всеки ден да идва и ми пускаше в пощенската кутия пари, днес 5лв, утре 10, после пак 5, после 20 и т.н. Аз тогава живеех в Бистрица, той в Обеля. След нощна смяха директно хваща си рейса, минава маса път, пусне ми 10лв в пощата и чак тогава се прибере. Луда работа, аз даже не съм го засичал никога пред вратата. Общо 200-300лв я има да ми е върнал, я не. Но не се скри, напротив, през ден ми звънеше как си, що си, мен неудобно ми стана.
Около година и половина по-късно, може би даже две, почина баба му в някакво селце забравано от бога. Продаде къщичката, точно за 2000лв и още на същия ден, дойде и ми ги даде...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Юли 2013, 16:09

Предполагам всеки един от нас познава поне един човек, който винаги е бил длъжник на някого. Аз познавам няколко, единия ми е близък приятел. Винаги ги връща, когато сме се разбрали. Давал съм му, пак ще му дам, защото ми е приятел от първи клас... но този човек просто вечно дължи пари на някой за нещо. Най-якото беше като реши да купи агне, да черпи, и взе пари назаем до заплата, за да го плати :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Юли 2013, 16:50

Колега 520и, направо си видял бялата лястовица човек. :mhihi:

TNT, аз познавам един, който така иска по някой лев назаем на този и онзи. Сега разбирам да си го закъсал и да ти трябват за нещо ВАЖНО...добре. Ама да искаш пари назаем за да си купиш нова видео-карта за компа, нов хард-диск, да идеш на море и да харчиш като луд там два дена с пари назаем, струва ми се леко глупаво. Влизаш вечерта в дискотеката и поръчваш яко, а всъщност си взел 200-300 лв. назаем. И то говорим за човек, който си ги връща тези пари, а не да забравя. Събира пари като луд, после взема още малко назаем и си купува някакъв нов телефон, който е с толкова възможности, че дори не му трябват. Купува си някакъв телевизор, който е толкова широк, че почва да се оглежда наляво и надясно в малката си стая за да следи какво се случва в двата му края, на всичкото отгоре държи да е 3д, което никога няма да гледа. Пак с пари назаем. :dunno: Та в това отношение ги има всякакви. Пари назаем да си оправи колата, да я зареди с гориво за да си обикаля безцелно на разтояния от 2-3 километра за да го видят хората, че кара 20 годишен бял мерцедес, който купи...с пари назаем. :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата