ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!!!
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
аре и от мене сполучна учебна година. не се мъчете много ами праскайте повече на забавления, че после като излезнете няма да го има тоя безгрижен живот.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз тази година нема даскало - ебем ти и безгрижен живот - серат ти е устата цел ден ония куфелници даскалите! Майки им че ебем аз техна! КЕф - студентски живоооот 

BMW only!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Благодаря на всички.
Още малко и книжка и последна училищна година.Това беше най-тъжния 15 септември в живота ми,защото знам,че ми е последен
Живи здрави на година студенти
Още малко и книжка и последна училищна година.Това беше най-тъжния 15 септември в живота ми,защото знам,че ми е последен

Живи здрави на година студенти

ТДС - Турбо Див Селянин
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
smamf написа:Честито на наборитеЯ обявете кой къде, може да има съвпадения
НСОУ "София" ,знам за двама човека от този форум,които учат там,ако има и други да си казват
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Vra4anin написа:Mixi написа:Първия 15ти Септември в който няма да хода на училищеДа ми е честито
Ще те питам след година-две дали по същия начин ще мислишИ Аз така се кефех че повече няма да ходя на даскало (не че толквоа съм ходил и на 15-и семтември и първите 3,4,5,6 дена от учебната година де
), ама като се минаха две годин и като се сетя с носталгия за хубавите времена... какви абдалщини правехме, какво си беше хубаво и безгрижно (особено в 12-и клас).... еххххх
![]()
Винаги е така когато човек загуби нещо, чак след това осъзнава какво е имал.
Иначе - честито на всички. Дупе да ви е яко, не се хващайте на номерата на даскалите и не си давайте зор. Към учениците - И ако някоя даскалица ви харесва и ви се иска от нея, няма какво да се мислите - мятайте се с рогата напред и да не ви дреме, тамън след това ще има какво да разправяте на внуци и другари, независимо какъв е бил резултата от това
![]()
абе да ти кажа осъзнавам какво е без даскало......... даже още на Бала осъзнах затова и доста си поревах тогава......
Е сега предстоят нови неща.. да видим! Повече отговорности, повече ангажименти.......вече всичко сам си решаваш и правиш......а преди знаеш си че единствения ангажимент ти е даскалото, я отидеш, я не !

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Vendetta написа:
T'ва ми е в подписа от половин година

Иначе като я гледам днешната младеж направо се отчайвам. На по 12-13 години няма наркотик, който да не са опитвали и се друсат като за световно

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
X-citer написа:Vendetta написа:
T'ва ми е в подписа от половин година![]()
Иначе като я гледам днешната младеж направо се отчайвам. На по 12-13 години няма наркотик, който да не са опитвали и се друсат като за световноСнощи едно девойче дето седеше до мен на бара изпи 3-4 минерални води. Малко след това както си седеше и припадна. Нали се сещате от какво при положение, че не беше и помирисала алкохол...
ехххх тези бонбони

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5