какво ви става бе, жени?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 16 Сеп 2006, 11:37

GaD написа:
ku4kata BMW написа:мисля

излъга тука нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:D :D :D :D

играеш силно батка :)
No bling at the Ring

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Сеп 2006, 11:38

GaD написа:
ku4kata BMW написа:мисля

излъга тука нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не си забавен,и не ми пука как разсъждава някакъв случаен тип,който дори не ме познава ;) ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 16 Сеп 2006, 15:39

За названието "кучка" честно казано ми е все тая, но според мен не говори добре за използващите при писане символи като 4-ки и 6-ци. Мисля, че форума не е за неграмотни. Нищо лично. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 16 Сеп 2006, 16:29

PGV написа:За названието "кучка" честно казано ми е все тая, но според мен не говори добре за използващите при писане символи като 4-ки и 6-ци. Мисля, че форума не е за неграмотни. Нищо лично. :)

Съгласен съм се с теб за 4-ките и 6-ците! Момичета, хайде да направим следното! Правим среща и идваме 2-3 души и виждаме една от вас! При което следва...крещене на ник-а ви(от сорта на"Ей я..."кучкатааааа" ) Баси вие срам нямате ли? Елементарно уважение към себе си??? И това е днешната младеж, на 16 години е кучка по форумите, не ми се мисли каква е на 25 по улиците... :roll:
Тъжно, но факт :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 16 Сеп 2006, 16:31

Според мен, всяка жена тайно мечтае да е кучка (както и мъжете тайничко се възхищават на "лошите момчета"), но много често в реалния жовот това не й се отдава по ред причини - семейство, приятели, обществен морал и т.н. Но ето, че виртуалното общуване вече позволява на всеки да е това което иска да бъде :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Сеп 2006, 16:33

mastorpetko написа:Според мен, всяка жена тайно мечтае да е кучка (както и мъжете тайничко се възхищават на "лошите момчета"), но много често в реалния жовот това не й се отдава по ред причини - семейство, приятели, обществен морал и т.н. Но ето, че виртуалното общуване вече позволява на всеки да е това което иска да бъде :)

:yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 16 Сеп 2006, 16:35

mastorpetko написа:Но ето, че виртуалното общуване вече позволява на всеки да е това което иска да бъде :)

Е, нема що-аз си мислех че това е форум за автомобили...не за запознанства и проява на "кучкизъм" :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Сеп 2006, 16:38

Истината е някъде посредата
what a helluva ride

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Сеп 2006, 16:39

Няма лошо жената да е кучка, стига да го проявява само на определени места - например в леглото :winky: В някой ситуации ще е кофти ако се държи като такава. Например запознаваш я с родителите си: "Майко, татко - запознайте се с кучката ми" :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 16 Сеп 2006, 16:44

Така си е :) Но погледнете през очите на дамите. За нас мъжете идалния вариант е да е готвачка в кухнята, любяща майка на децата ни и к**ва в леглото (но само в собственото). А за жените дали това е идеалния вариант? Света продължава да бъде "мъжки" и голяма част от нежния пол е подтиснат, дори и да не го признава. Може би една жена иска тя да чука мъжете? Да ги забърсва по дискотеките и след това да ги изритва навън? Може би тя иска да има кариера, да прави бизнес, а мъжленцето да дундурка отрочетата? Защо жената трябва да е пре*баната страна? Може би искат точно обратното и незнам защо трябва да го приемаме на нож.

Ще дам следния пример, имам дъщеря и редовно в компанията се стига до разговора, кой е по-голям майстор и съответно бащите на "дъщери" сме от по-кофти (според бащите на мъжки рожби:)) След спор, единият ми прияте, който има момче, ми казва: "Виж сега, моя ще ходи да ги такова, а твоята ще я таковат цял живот" и това си е масово разбиране. Незавимо, че ние мъжете сме раждани от жени и обичаме най-много жени (майката на първо място) все пак сме склонни да си мислим за тях, като за втора ръка хора, особенно в автомобилните форуми - знаем мнението за жената-шофьор (общо взето жената освен за секс за друго май не става...)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 16 Сеп 2006, 16:50

Стига сте тормозили момичетата бе, има и къде-къде по неприлични никове от тия:) Пък и представям си ква скука ше настане без малкото женско присъствие тука :D
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 16 Сеп 2006, 16:57

mastorpetko написа:Може би една жена иска тя да чука мъжете? Да ги забърсва по дискотеките и след това да ги изритва навън?...

Напоследък все по-често съм свидетел точно на такива неща. Невинните девойки отдавна изчезнаха ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 16 Сеп 2006, 16:59

mastorpetko написа:Така си е :) Но погледнете през очите на дамите. За нас мъжете идалния вариант е да е готвачка в кухнята, любяща майка на децата ни и к**ва в леглото (но само в собственото). А за жените дали това е идеалния вариант? Света продължава да бъде "мъжки" и голяма част от нежния пол е подтиснат, дори и да не го признава. Може би една жена иска тя да чука мъжете? Да ги забърсва по дискотеките и след това да ги изритва навън? Може би тя иска да има кариера, да прави бизнес, а мъжленцето да дундурка отрочетата? Защо жената трябва да е пре*баната страна? Може би искат точно обратното и незнам защо трябва да го приемаме на нож.

Ще дам следния пример, имам дъщеря и редовно в компанията се стига до разговора, кой е по-голям майстор и съответно бащите на "дъщери" сме от по-кофти (според бащите на мъжки рожби:)) След спор, единият ми прияте, който има момче, ми казва: "Виж сега, моя ще ходи да ги такова, а твоята ще я таковат цял живот" и това си е масово разбиране. Незавимо, че ние мъжете сме раждани от жени и обичаме най-много жени (майката на първо място) все пак сме склонни да си мислим за тях, като за втора ръка хора, особенно в автомобилните форуми - знаем мнението за жената-шофьор (общо взето жената освен за секс за друго май не става...)

Не мисля, че нежният пол се чувства потиснат, прецакан и неспособен да използва мъжете и да ги захвръля след това, нито пък неспособен да изгради кариера, да кара добре автомобил. Това, че жената ставала само за секс можеш да го пробуташ на приятелчетата си, а ако около теб се въртят само такива жени, с коефициент на интелигентност горе-долу на стайно растение, без амибиции, без хъс за живот - е, това е твой проблем. Да обединяваш всички под общ знаменател е меко казано признак, че си доста тесногръд. Не се обиждай, но погледът ти върху жените не изглежда много широк. Все едно някоя жена да каже, че мъжете се мърльовци, мързеливи, повърхностни и какво ли още не.

И след този обширен оффтопик да си кажа и мнението по темата - всичко опира до това какво отделният човек разбира под "кучка". Въпрос на интерпретация. А защо не и такава жена, която мачка мъжете, която "ги забърсва по дискотеките и след това да ги изритва навън".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NANA_KU4KATA » 16 Сеп 2006, 17:06

ЕВАЛА!!! Mitko19 e прав браооо!!!за6то тряя да дискутираме тази тема при положение 4е...това е просто един ник!!!а всеки може да си мисли разли4ни не6та като 4уе "ку4ка"(било то във форум,било то някъде другаде-при положение 4е не я виждал а само е слушал за това моми4е-е ако я е виждал и му е направила такова впе4етление...!!!)
Последна промяна NANA_KU4KATA на 16 Сеп 2006, 17:19, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от X-citer » 16 Сеп 2006, 17:06

anabella написа:А защо не и такава жена, която мачка мъжете, която "ги забърсва по дискотеките и след това да ги изритва навън".

Yeah, beautiful mamma! Use me at any time, anywhere, anyhow! :twisted:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата