Магистрала Тракия ?
Модератор: Общи модератори
Re: Магистрала Тракия ?
thewhitestig написа:laviatan написа:Докато завършат Хемус сигурно ще се пенсионираме
За Хемус има ли въобще някакви планове за продължаване? Аз не вярвам да я започнат в близките 10-тина години. Пък за завършване да не говорим. Сигурно няма да доживея деня в който да видя Хемус завършена. А съм едва на 19.
Що бре, Плевната нали каза че до 2019 трябва да има и Хемус и Струма.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Онзи ден (понеделник)се качих на магистралата и до Стара Загора имах чувството че съм попаднал в разгара на някакво състезание с туристически автомобили,нямаше един който да караше с под 160 км/ч....
Естествено имаше двама дето бяха шампиони,единият с Е34 ,ама той се отказа на 190 да кара повече и един с Е46 преди фейса,шпореше с 200 км/ч...От къде знам ли че кара с 200...ми карах по него
Естествено имаше двама дето бяха шампиони,единият с Е34 ,ама той се отказа на 190 да кара повече и един с Е46 преди фейса,шпореше с 200 км/ч...От къде знам ли че кара с 200...ми карах по него

По-добре , че по-скоро я пуснаха и там да се състезават с тея много бързите BMW-та
Преди 4 дена като се връщах от морето участъка към петолъчката 2-ма ей такива много бързи се разминаха пред мен на косъм в насрещното , а в колата сме 2-ма с малко дете

Преди 4 дена като се връщах от морето участъка към петолъчката 2-ма ей такива много бързи се разминаха пред мен на косъм в насрещното , а в колата сме 2-ма с малко дете

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Я който е минавал по магистралата скоро да каже къде е последната бензиностанция, че минавам 300-350км с една бутилка и не обичам да карам на резерва 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
The7omahawk написа:Я който е минавал по магистралата скоро да каже къде е последната бензиностанция, че минавам 300-350км с една бутилка и не обичам да карам на резерва
Са шегуваш ли са или не

165км - ОМВ
290км отбиваш - 10км и петолъчката пак ОМВ
Около 350км - лукоил мисля беше преди Бургас
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Бе не се шегувам, ама и на ОMV не сипвам
Ще видя около 120-150км ако има нещо ЕКО, Лукойл и да сипя там
Нито ще ми се отбива, нито ще ми се кара на резерва до 350км 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Ами отбий в ямбол или на Нова загора , на 4 5 км са бензиностанциите и после се качваш пак.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Jim Beam написа:За колко време се взима Бургас-София вече?
2:30 мин ,не се усеща пътя

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Един път се качих на тая магистрала.. от Пловдив и на Нова загора като изпуснах разклона за Хаимбоаза.. И после чак на Сливен се излиза 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
uricatoli написа:Един път се качих на тая магистрала.. от Пловдив и на Нова загора като изпуснах разклона за Хаимбоаза.. И после чак на Сливен се излиза
Така е,но мога да ти кажа че и старата отсечка на магистрала тракия е така,трябва да минеш доста километри за да обърнеш движението
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
uricatoli написа:Един път се качих на тая магистрала.. от Пловдив и на Нова загора като изпуснах разклона за Хаимбоаза.. И после чак на Сливен се излиза

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
b00st написа:uricatoli написа:Един път се качих на тая магистрала.. от Пловдив и на Нова загора като изпуснах разклона за Хаимбоаза.. И после чак на Сливен се излиза

Или махаш
И гледкаш малко повечко в указателните табели.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
след старозагорската детелинка в посока СТЗ на 2км.направиха чисто нов ЛУКОЙЛ с автомивчица 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А голяма тоалетна има ли, с голям дебит, че като чета тук половината разписали се немогат да стискат три часа спират перз 50км. да охлабват 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
B U L L I написа:след старозагорската детелинка в посока СТЗ на 2км.направиха чисто нов ЛУКОЙЛ с автомивчица
Видях го в Понеделник като пътувах,за колегите-слизате от магистралата посока Стара Загора,карате 2-3 километра,в един момен е ясно че не може да завиете на ляво ,щото се пада от лявата страна,има там една пряка в дясно,завиваш в дясно,правиш обратен и после в ляво,зареждаш,пикаш,акаш,разхождаш деца,куче,жена ,обратно на колата ,качваш се на магистралата и цепиш над 100 километра за Бургас