Да си спомним за цените на BMW oт едно време
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Re: Да си спомним за цените на BMW oт едно време
Зачетох се за 2-3 минути и като видях колко глупости пише в линка "полудиах". Чиста проба промиване на мозъци е тая статия. 1000 лв. телевизор едно време ама колко хора са имали телевизор- на 100:1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
За съжаление съм на работа, но довечера ще снимам една тетрадка на баща ми която намерих. Изваждал си е човека обяви за ладички през 1988 година
интересни са цените много. Нещо като mobile.bg на '88 година.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кажете за новите автомобили .Втората ръка масово бяха на половин цена и никой не ги купуваше че е срам втора ръка кола.
Сещам се цени около 84г ама може и да бъркам
ладата 1500 около 6200лв
москвич 12так 5300
заз 968 - 3600лв
Волга - ???
полско фиатче - ??
трабант - ??
Имайте предвид че тия пари бяха огромна сума за онези години.Един апартамент гарсониерка панелка беше около 8000лв
Сещам се цени около 84г ама може и да бъркам
ладата 1500 около 6200лв
москвич 12так 5300
заз 968 - 3600лв
Волга - ???
полско фиатче - ??
трабант - ??
Имайте предвид че тия пари бяха огромна сума за онези години.Един апартамент гарсониерка панелка беше около 8000лв
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Vra4anin написа:Имам стари броеве на "Авто оОказион" (които продавам), най-старите издания които пазя са от 1996 (а имах и от баш зората на демокрацията - 90-а, 91-а година, но вече ги няма). Помня едно черно Е30 Кьониг (или както там се пише и изговаря) което го бяха писали 335 с уж V8 мотор помня, че беше някаква зашеметяваща сума към 30 хиляди дойче маркиИли като се сетя чат пат за някое W210 току що излязло на пазара и се продава за по близо 100 000 ДМ, а сега като ги видя по за 2 - 3 хиляди лева и ме избива на смях и се замислям - колко бързо лети времето.
Още в ония години имаше хубави и яки коли, помня капитолия как продаваха поршета 964/993 по за над 100 000 дм, по едно време бяха събрали няколко Е36 М3 накуп, ферарита , стари ролс ройсове, Супра, NSX - коли които и до ден днешен, въпреки че вече са стари, са ценени и имат стойност и много трудно могат да се видят. Средата на 90-те много се харчеха Grand Jerokee и едва ли не България бе пълна с тях, а сега почти вече не мога да видя такова нещо по улиците
И една кола която много ми бе направила впечатление (въпреки, че по тази марка не съм залитал) е един наистина много рядко срещан Мерцедес C140 CL (SEC) 720 Кьониг, говоря за ТАЗИ МАШИНА която 1997-а или 1998-а се продаваше за някаква сума която не можех да асимилирам от типа на 170 (или 190) хиляди марки. Тази кола по чуждестранни форуми съм чел, че е ултра рядка и имаше снимки как някой я купува от БГ (това на платформа) и си заминава с нея.
Спомени... Не че и сега няма Панамери, 458 Италия или М6 или че не е пълно с Х6-ци, но... вече като че ли не ми правят кой знае какво впечатление. Или тогава през 90-те в ония... парадоксални години (от една страна бе несигурно, ден за ден обстановката се променяше, много битова дивотия имаше и апашите бяха в разгара си, но пък по-лесно като че ли се изкарваха пари) горе споменатите коли бяха уникални, а днешните нямат тази аура или, че тогава такива модели правеха много голямо впечатление на фона на москвичите, ладите и трабантчетата или може би е от възрастта че тогава бях хлапе, знам ли...
Имаше и един жълт къде се продаваше по-късно в авто оказиона. Километража до 400

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
b00st написа:Vra4anin написа:...
Имаше и един жълт къде се продаваше по-късно в авто оказиона. Километража до 400
С този мерцедес, пипнат от Кьонингсек и днес да го извадя от гаража, на хората пак ще им спира съцата по светофарите и пак ще всява смут и респект.
Факта колко вдига, колко кляка е маловажен, на фона на неговата морална стойност.

И на пук на всичко, това е от малкото мерцове, които харесвам.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
cod-cdbp написа:b00st написа:Vra4anin написа:...
С този мерцедес, пипнат от Кьонингсек и днес да го извадя от гаража, на хората пак ще им спира съцата по светофарите и пак ще всява смут и респект.
Факта колко вдига, колко кляка е маловажен, на фона на неговата морална стойност.![]()
Беше на фатик
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Виж това го знаех, но съм го забравил 
Благодаря за припомнянето

Благодаря за припомнянето

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Е.Димитров написа:cod-cdbp написа:b00st написа:Vra4anin написа:...
Факта колко вдига, колко кляка е маловажен, на фона на неговата морална стойност.![]()
Беше на фатик
И ако не се лъжа точно с него размаза жената на Бул.цар борис 3..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
аз знам че като пишлеме е помел две момичета на някакъв булевард и са го скатали веднага...явно е обичал да ги мели по улиците...

b00st написа:Vra4anin написа:Имам стари броеве на "Авто оОказион" (които продавам), най-старите издания които пазя са от 1996 (а имах и от баш зората на демокрацията - 90-а, 91-а година, но вече ги няма). Помня едно черно Е30 Кьониг (или както там се пише и изговаря) което го бяха писали 335 с уж V8 мотор помня, че беше някаква зашеметяваща сума към 30 хиляди дойче маркиИли като се сетя чат пат за някое W210 току що излязло на пазара и се продава за по близо 100 000 ДМ, а сега като ги видя по за 2 - 3 хиляди лева и ме избива на смях и се замислям - колко бързо лети времето.
Още в ония години имаше хубави и яки коли, помня капитолия как продаваха поршета 964/993 по за над 100 000 дм, по едно време бяха събрали няколко Е36 М3 накуп, ферарита , стари ролс ройсове, Супра, NSX - коли които и до ден днешен, въпреки че вече са стари, са ценени и имат стойност и много трудно могат да се видят. Средата на 90-те много се харчеха Grand Jerokee и едва ли не България бе пълна с тях, а сега почти вече не мога да видя такова нещо по улиците
И една кола която много ми бе направила впечатление (въпреки, че по тази марка не съм залитал) е един наистина много рядко срещан Мерцедес C140 CL (SEC) 720 Кьониг, говоря за ТАЗИ МАШИНА която 1997-а или 1998-а се продаваше за някаква сума която не можех да асимилирам от типа на 170 (или 190) хиляди марки. Тази кола по чуждестранни форуми съм чел, че е ултра рядка и имаше снимки как някой я купува от БГ (това на платформа) и си заминава с нея.
Спомени... Не че и сега няма Панамери, 458 Италия или М6 или че не е пълно с Х6-ци, но... вече като че ли не ми правят кой знае какво впечатление. Или тогава през 90-те в ония... парадоксални години (от една страна бе несигурно, ден за ден обстановката се променяше, много битова дивотия имаше и апашите бяха в разгара си, но пък по-лесно като че ли се изкарваха пари) горе споменатите коли бяха уникални, а днешните нямат тази аура или, че тогава такива модели правеха много голямо впечатление на фона на москвичите, ладите и трабантчетата или може би е от възрастта че тогава бях хлапе, знам ли...
Пичове, жълтият (c126-пура-купе) беше на Фатик (с 400 на километража, аз лично съм го виждал в тогавашната автокъща "Вики" през 96-97-ма)! Другият от клиповете (C140-сив) вероятно и той не е в БГ в момента ...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
само дето бъркате колата пичове.Жълт сек но Ц126 или купето на пурата 

ТДС - Турбо Див Селянин
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
b00st написа:
дамм, красота и класика
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
BMW E28 535i Закупено през 1984-та година по спомен на баща ми му е струвало около 200 000 марки от швейцария. Колата е била на 2 години тогава

ATR-42/72
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
DLVasilev написа:BMW E28 535i Закупено през 1984-та година по спомен на баща ми му е струвало около 200 000 марки от швейцария. Колата е била на 2 години тогава
Тука си в грешка, по-скоро 20 000 марки, тъй като Мерцедес W140 е бил по 100 000+ марки.
Справка: хитовата Калибра е била по 26 000 марки но през 90-та година

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4