Защо си купих BMW?
Модератор: Общи модератори
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
Re: Защо си купих BMW?
Защо си купих BMW?
За да дразня комшията.. с Honda-та

Сериозно.. заради удоволствието от шофирането на сигурна, комфортна кола
и най-вече заради почти 200тата коня на задните колела..
Последна промяна Батман на 23 Юли 2013, 22:31, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
като виден враг пред портата и некаращ еБемВе да се изповЕдам
защо НЕ си купих БМВ- не съм дорасъл още да поддържам ,това което искам без никакъв компромис
А то е мин 200 к.с. (бензин или дизел -н.з.), хАвтомат, и преко сили 10 годишно (което пак е стара морално кола,но
..)
без компромис мисля,се подразбира - ясно за частите,чисто нови гуми премиум марка,застраховки винаги платени накуп,горива,морива и т.н. -като и да не се лишаваш от абсолютно нищо в името на това
защо бих си купил(да се наредя на опашката с тези ,дето няма да имат Порше
) -
задното предаване ,пътното поведение ии това е май
просто е кола,за разлика от 80 процента от автотоалетните(част от които и аз имам понастоящем нещастието да притежавам и експлоатирам
)

защо НЕ си купих БМВ- не съм дорасъл още да поддържам ,това което искам без никакъв компромис
А то е мин 200 к.с. (бензин или дизел -н.з.), хАвтомат, и преко сили 10 годишно (което пак е стара морално кола,но

без компромис мисля,се подразбира - ясно за частите,чисто нови гуми премиум марка,застраховки винаги платени накуп,горива,морива и т.н. -като и да не се лишаваш от абсолютно нищо в името на това

защо бих си купил(да се наредя на опашката с тези ,дето няма да имат Порше

задното предаване ,пътното поведение ии това е май

просто е кола,за разлика от 80 процента от автотоалетните(част от които и аз имам понастоящем нещастието да притежавам и експлоатирам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Защото нямам излишни пари да подържам АМГ-та 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
1.Защото като се разчу че ще си купувам кола (1вата ми) всички ми казваха и убеждаваха да не си купувам бмв
2.Защото един ден ми трябваше колата на баща ми (аз още нямах кола) която също е бмв той ми я даде и по едно време почна да се кара с мене по телефона че искал да му я докарам пред блока че си била негова
а не че му трябваше ... та затова се ядосах много и си купих моя а всъщност бях намислил друго да правя със събраните пари но както и да е.
3. Заради усмивката до уши в завоите
4. Да дразня баща ми че неговата е по слаба
и 5. За поршето и аз да се разпиша
2.Защото един ден ми трябваше колата на баща ми (аз още нямах кола) която също е бмв той ми я даде и по едно време почна да се кара с мене по телефона че искал да му я докарам пред блока че си била негова

3. Заради усмивката до уши в завоите

4. Да дразня баща ми че неговата е по слаба

и 5. За поршето и аз да се разпиша

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Взех си БМВ, да го пробвам. То пък взе, че ми хареса. 

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Защо си купих БМВ
1. Една от колите с най-добър дизайн, галеща окото ми и караща ме да се обръщам да я видя всеки път след като я паркирам Е46 купе
2. Звукът на шестак
3. Спортното окачване, набиране и поведение на пътя
4. Възможността за част от най- голямата автомобилна мафия в България БМВ
1. Една от колите с най-добър дизайн, галеща окото ми и караща ме да се обръщам да я видя всеки път след като я паркирам Е46 купе
2. Звукът на шестак
3. Спортното окачване, набиране и поведение на пътя
4. Възможността за част от най- голямата автомобилна мафия в България БМВ

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
///Micev_87 написа:за да стана майстор![]()

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
///Micev_87 написа:Едно запомнете от мен,Голфаджиите са най голямите селяни на планетата![]()
Но някой от тях са се маскирали с Е36

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Защото това е най-добрата марка за мен,единствената марка с такъв дух и такъв характер,другото е ташак.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Първоначално за първа кола мислех да си взема Golf 3,поради простата причина че съм млад шофьор.Но като попаднах на оферта за е36 не можах да се удържа.Тази кола винаги ми е вила слабост поради следните причини:
1. От към визия не съм виждал по-красива гледка(не само за годините си)
2.Практичност-въпреки че е купе в нея побрах приятелката си,майка й,сестра й,двамата й племеника както и детската количка без на някой да му е тясно и пак си вървеше
3.Икономичност-2.8 двигател на бензин а ми харчи с 1-2 литра повече(говорим с ръчкане и пилене ка гуми) от на мои познати фиатите и голфовете
4.Екстри-за 90-те години от към екстри нямаш просто какво повече да искаш.На един колега Civic-a от 99та(2 години след моята) има едно радио и управление за еднозонов климатик и това е,а на друг колега Golf 4 дори не може да си остави прозорците притвотени когато я заключи
5.Лесна за подръжка-за една година частите и консумативите които съм сменял съм забелязал че въобще не са чак толкова скъпи,а същевременно ги има в изобилие.
6.Вървеж-за кола на 15 години не мисля че много от другите марки могат да се похвалят с такъв вървеж.
Точно поради тези причини ако някой утре дойде и ми даде 20 000 ,ще мога да умра щастлив като горд собственик на е36 AC SCHNITZER.
1. От към визия не съм виждал по-красива гледка(не само за годините си)
2.Практичност-въпреки че е купе в нея побрах приятелката си,майка й,сестра й,двамата й племеника както и детската количка без на някой да му е тясно и пак си вървеше
3.Икономичност-2.8 двигател на бензин а ми харчи с 1-2 литра повече(говорим с ръчкане и пилене ка гуми) от на мои познати фиатите и голфовете
4.Екстри-за 90-те години от към екстри нямаш просто какво повече да искаш.На един колега Civic-a от 99та(2 години след моята) има едно радио и управление за еднозонов климатик и това е,а на друг колега Golf 4 дори не може да си остави прозорците притвотени когато я заключи
5.Лесна за подръжка-за една година частите и консумативите които съм сменял съм забелязал че въобще не са чак толкова скъпи,а същевременно ги има в изобилие.
6.Вървеж-за кола на 15 години не мисля че много от другите марки могат да се похвалят с такъв вървеж.
Точно поради тези причини ако някой утре дойде и ми даде 20 000 ,ще мога да умра щастлив като горд собственик на е36 AC SCHNITZER.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."