Сервиз за климатици във Варна.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Сервиз за климатици във Варна.
Здравейте колеги.
Някой може ли да ми препоръча читав сервиз за климатроници във Варна, че внезапно климатроника ми отказа да духа студено, колата е Е39 525д 2001г.
Някой може ли да ми препоръча читав сервиз за климатроници във Варна, че внезапно климатроника ми отказа да духа студено, колата е Е39 525д 2001г.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Сервиз за климатици във Варна.
жк.Младост точно срещу Лукойл Младост и под Билла дългия блок. До главния път на 10 метра е той се вижда сервиза с много джанти и гуми до канала и с пълнене фреон климатици се занимават. Миналото лято ходих там да пълнят фреон на климатроника на Е46-ката.
Другия който е знам е долу на крайезерния път до топлата вода - кръговото там в лудницата от 10 вулканизатора последния е само за авто климатици. Ама и този горе в Младост и долу бачкат събота до към 14 ч. и неделя почиват.
В неделя само вулканизаторите бачкат за колите.
Другия който е знам е долу на крайезерния път до топлата вода - кръговото там в лудницата от 10 вулканизатора последния е само за авто климатици. Ама и този горе в Младост и долу бачкат събота до към 14 ч. и неделя почиват.
В неделя само вулканизаторите бачкат за колите.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
В Каменар си правих 4 пъти коли и съм доста доволен. Пичовете са точни. Досега климатик не ми е изпуснал или направил проблем а съм ги правил преди няколко лета. Мисля, че за работата вземат доста добре. Координати : 43.250988,27.905971
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
И на мен ми препоръчаха сервиза в Каменар, но все пак реших да се допитам до Вас.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Колегатa Ilko Ivanov на мен ми се струва доста прилежен в работата си, може да провериш и при него .
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Импас 56 в квартал Чайка.
Аз съм си карал там колата,много съм доволен,водят ги едни от най добрите в града
Аз съм си карал там колата,много съм доволен,водят ги едни от най добрите в града

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Уточнявайте къде точно в Чайка и Каменар са тези сервизи. Така много общо!
Пишете нещо голямо - бензиностация/хипермаркет до тях да се ориентира човек.
Каменар знам на главния път - горе накрая на селото - без да се навлиза долу в бг.махалата - два сервиза до прегледите.
Каменар знам на главния път - горе накрая на селото - без да се навлиза долу в бг.махалата - два сервиза до прегледите.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
sambeto написа:Импас 56 в квартал Чайка.
Импас 56 са от първите фирми, след падането на комунизма, вярно е, че са едни от най-добрите.
http://wikimapia.org/14353235/bg/%D0%B6-%D0%BA-%D0%A7%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%BB-18
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
alekangg написа:sambeto написа:Импас 56 в квартал Чайка.
Импас 56 са от първите фирми, след падането на комунизма, вярно е, че са едни от най-добрите.
http://wikimapia.org/14353235/bg/%D0%B6-%D0%BA-%D0%A7%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%BB-18
Това са твоите хора

И аз за климатика само при тях ходя и съм винаги доволен!
Демирев написа:Уточнявайте къде точно в Чайка и Каменар са тези сервизи. Така много общо!
Ами аз написах по-горе координатите на сервиза в Каменар ама кой да прочете

Ето ги пак: Координати : 43.250988,27.905971
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря Ви за помощта колеги, смятам да отида в сервиза в Каменар, ще пиша дали съм доволен.
Ами да се надяваме, че пичовете са се справили. Сподели какво е станало, че да сме в крак с тенденциите 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
По принцип смятам утре да ходя, обаче най-странното е, че както внезапно климатика ми спря да работи, точно толкова внезапно се оправи, вчера съм минал около 200км през цялото време климатика си работеше без никакъв проблем.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Излезе че перката на климатроника е изгоряла, сега трябва да търся от някоя морга. че като ми казаха в елит кар колко е нова, по-добре да продам колата (700лв.) 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2