Магистрала Тракия ?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Магистрала Тракия ?
от табела до табела са 366 км
така, че р-да и горивото не е проблем
само трябва да не те слуша главата много много
така, че р-да и горивото не е проблем
само трябва да не те слуша главата много много

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:само трябва да не те слуша главата много много
да, няма как да караш безопасно за останалите с 200+... винаги съществува вероятността на чичката/лелката, в дясното платно със 110, да им влезе нещо в окото, да разлеят нещо, да им звънне телефона и докато вдигнат да те засекат докато минаваш покрай тях
руска рулетка си е
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
точно - с подобна преобладаващ скорост си
готов всеки един момент да пребиеш себе си
и всички около теб ...
и аз натискам от време на време, но където може
и не постоянно, два часа да пердашиш с 200+ си е безумие
и всички около теб ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
K_Ilkov написа:точно - с подобна преобладаващ скорост си
и всички около теб ...
С 200,ама на някой места с повече от 250 за да компенсираш скоростта с която от поне куртоазия си влезнал в тунела "Траянови Врата" с максимум 120,щото с повече няма да уцелиш тунела,както и някой завои преди тунела 200 е малко пресилено там...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Тъпчете не едно място и се преминава от бисери, като, че не можеш да уцелиш тунела с повече от 120, и се мине до фантастика като каране с над двеста средна скорост.
С М5-цата стигнах доста бързо, с един резарвоар и никакви ситуации. От Бояна до Лозенец вече е 444км ... Няма да се впускам в други цифри ама колко и бързо да карам просто няма как да е по-опасно от преди като се изпреварваха всякакви слънчасали плъзнали по междуселските пътища с коли дето се придвиждат само по 20км между селата или по лошо.. камиони от на баба ми времето претоварени до н-та ...каруци коне, колела и т.н.... просто няма как да е по-опасно
С М5-цата стигнах доста бързо, с един резарвоар и никакви ситуации. От Бояна до Лозенец вече е 444км ... Няма да се впускам в други цифри ама колко и бързо да карам просто няма как да е по-опасно от преди като се изпреварваха всякакви слънчасали плъзнали по междуселските пътища с коли дето се придвиждат само по 20км между селата или по лошо.. камиони от на баба ми времето претоварени до н-та ...каруци коне, колела и т.н.... просто няма как да е по-опасно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Sharo написа:Тъпчете не едно място и се преминава от бисери, като, че не можеш да уцелиш тунела с повече от 120, и се мине до фантастика като каране с над двеста средна скорост.
Факт да,не е по-опасно от преди,но тук вече става въпрос за 2 часа по магистралата ...Средна скорост 190 мисля...Във формулата колко беше средната скорост ,около 220 мисля...Та малко сметка няма да е излишна...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Одеве по БТВ съобщаваха за някакъв, който(поне на прикази)е минал със 180 средна.
Гладен, опа, главен инспектор еди кой си, говореше, че за превишилите скоростта щяло да има наказания и как денонощно имало постове. Последното някак не се върза с другото, което каза, че имали почивки под сенките за да издържат на жегите.
Иначе добре ги изчетка като каза, че били свикнали на жега и на студ. Как няма да свикнат след като в жегата си бършат потта с Петър Берон, с зимата го тъпчат в кубинките и якетата за да ги топли. 
Гладен, опа, главен инспектор еди кой си, говореше, че за превишилите скоростта щяло да има наказания и как денонощно имало постове. Последното някак не се върза с другото, което каза, че имали почивки под сенките за да издържат на жегите.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Е.Димитров написа:Sharo написа:Тъпчете не едно място и се преминава от бисери, като, че не можеш да уцелиш тунела с повече от 120, и се мине до фантастика като каране с над двеста средна скорост.
Факт да,не е по-опасно от преди,но тук вече става въпрос за 2 часа по магистралата ...Средна скорост 190 мисля...Във формулата колко беше средната скорост ,около 220 мисля...Та малко сметка няма да е излишна...
средната скорост на трасе със завои няма нищо общо с такава на магистрала.
иначе преди 10тина дни с кабрио газджииката ми 2:53 мин, от ОМВ Бургас до Караулката, като спирах да сипя газ (около 10 мин). тва е без напъване..
време около 2:30 е съвсем нормално, според мен. иначе, мисля, че на 39ката ще ми стигне горивото за 2 часа...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Convertible написа:средната скорост на трасе със завои няма нищо общо с такава на магистрала.
иначе преди 10тина дни с кабрио газджииката ми 2:53 мин, от ОМВ Бургас до Караулката, като спирах да сипя газ (около 10 мин). тва е без напъване..
време около 2:30 е съвсем нормално, според мен. иначе, мисля, че на 39ката ще ми стигне горивото за 2 часа...
горивото - ОК, ама гумите?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
виж за това не се бях замислял. дънлоп сп спорт 01 са. 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Днес минавах, по новата част, на ТИР паркингите посока Бургас имаше 2 патрулки с камери, та си правете сметката, с колко ще си оскъпите почивката 

Не Мы такие, Жизнь такая
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
има и патрулки които се движат и снимат в движение по новата част към Бургас!!! Новите камери снимат задния номер имайте го в предвид 

Аз В неделя се върнах от "морето", и да Ви кажа честни водях поне 5 мобилни камери в двете посоки, отделно и стационарните. Бях решил да карам със 120км/ч, но това е поне за мен не стана, всички или карат със 100-110 или със 130-140. И тук таме некой с много черна "олимпиада" или "звездичка" по-бързо.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Convertible написа:виж за това не се бях замислял. дънлоп сп спорт 01 са.
два пъти като минеш магистралата с тая средна скорост и живота им рязко ще се съкрати

Последна промяна Bavarcho на 31 Юли 2013, 9:39, променена общо 2 пъти

ако са били наистина толкова камерите ще имам да им давам на КАТ няколко хиляди лв...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!