KS Tools комплект вложки, удължения и тресчотки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

KS Tools комплект вложки, удължения и тресчотки

Мнение от v_p_m » 30 Юли 2013, 20:47

http://www.tech-co.bg/buletini/specialn ... t-ks-tools
Изчетох доста теми по форумите включително и в този гледах и накрая си харесах си този комплект, главно защото има доста елементи пък и цената е що годе приемлива, идеята на темата е :
- заслужава ли си конкретно този куфар
- има ли по добри алтернативи като главно искам да са с повечко неща (тавана е 220лв.),искам конкретни предложения ако може а не погледни рико,гедоре ,форсе ,топмастър и тн..
- добра идея ли е да се вземе онлаин ако не каде може да се погледне наживо
Последна промяна v_p_m на 31 Юли 2013, 14:51, променена общо 1 път

Аватар

Re: KS Tools КОМПЛЕКТ ВЛОЖКИ, УДЪЛЖЕНИЯ И ТРЕСЧОТКИ

Мнение от Хаос » 30 Юли 2013, 21:16

BOLTER от EUROMARKET е една от най-най-бюджетните марки на пазара и като качество не отстъпва на FORCE
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 30 Юли 2013, 21:34

Вземай колега няма да сьжаляваш , сумата за това не е кой знае колко голяма а си има всичко . От този сайт сьм пазарувал - коректни са :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 30 Юли 2013, 21:45

v_p_m написа:http://www.tech-co.bg/buletini/specialno-predlozhenie-ot-ks-tools
Изчетох доста теми по форумите включително и в този гледах и накрая си харесах си този комплект, главно защото има доста елементи пък и цената е що годе приемлива, идеята на темата е :
- има ли по добри алтернативи като главно искам да са с повечко неща (тавана е 220лв.),искам конкретни предложения ако може а не погледни рико,гедоре ,форсе ,топмастър и тн..

Колега, топмастър звучи несериозно. ;) За това какво да вземеш- инструментите на останалите фирми са качествени, но важното при избора за мен е усещането- трябва да пипнеш ръкохватката, да чуеш как щрака тресчотката, да видиш дали ще ти хареса превключването. При всички случаи ще трябва да допълниш и с други елементи, за това си помисли дали 3/8" са ти необходими.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 30 Юли 2013, 23:23

Без пари е за качеството , което предлагат !
Дано да има и за мен един комплект другата седмица :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 31 Юли 2013, 12:52

nightdriver написа:

Без пари е за качеството , което предлагат !
Дано да има и за мен един комплект другата седмица :dunno:

Оказа се че при фирмата от линка няма наличност вече ,а най лошото е че не го намирам другаде...

ентусиаст
Аватар

Мнение от nightdriver » 31 Юли 2013, 13:24

обадих се и аз в няколко градове , нямат го , но от Хасково обещаха да го поръчат , след малко ще се обадя пак да видим какво е станало...
съмнява ме да го намерят , понеже от Пловдив казаха , че това било специална оферта по случай 20 годишнината на KS tools , но пък ми предложиха друга оферта с девет лева по-скъпа , но със седем елемента в повече !
така че ще изчакам хасковлията какво ще каже и действам :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 31 Юли 2013, 14:22

nightdriver написа:обадих се и аз в няколко градове , нямат го , но от Хасково обещаха да го поръчат , след малко ще се обадя пак да видим какво е станало...
съмнява ме да го намерят , понеже от Пловдив казаха , че това било специална оферта по случай 20 годишнината на KS tools , но пък ми предложиха друга оферта с девет лева по-скъпа , но със седем елемента в повече !

http://www.zimber.bg/cat-rychni-instrum ... imber.html това изглежда като пълен аналог само че др марка , сподели какво е станало с другия модел с повече елементи

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Юли 2013, 14:48

Колега, писането само с главни букви е забранено!Коригирай си заглавието на темата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от nightdriver » 31 Юли 2013, 15:03

v_p_m написа:
nightdriver написа:обадих се и аз в няколко градове , нямат го , но от Хасково обещаха да го поръчат , след малко ще се обадя пак да видим какво е станало...

http://www.zimber.bg/cat-rychni-instrum ... imber.html това изглежда като пълен аналог само че др марка , сподели какво е станало с другия модел с повече елементи

значи няма проблеми , ето номера на другия комплект 917.0779 имат го в наличност (пловдив) 229лв , девет елемента в повече !
чукни този номер в гугъл , да ги видиш как са ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: KS Tools комплект вложки, удължения и тресчотки

Мнение от azotos » 31 Юли 2013, 20:19

Преди време се сдобих с този комплект

22993453_8_800x600_rev003.jpg

215 части за 240лв.
Куфара е брандиран като MANNESMANN ,но е ясно че правен в някоя сламена колиба в Китай.
Все пак за хоби употреба мисля ,че не е съвсем зле.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 02 Авг 2013, 16:24

azotos написа:Преди време се сдобих с този комплект

22993453_8_800x600_rev003.jpg

215 части за 240лв.
Куфара е брандиран като MANNESMANN ,но е ясно че правен в някоя сламена колиба в Китай.
Все пак за хоби употреба мисля ,че не е съвсем зле.

Колега направил си супер сделка , аз поръчах моето е като го взема довечера ще кача снимки

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 02 Авг 2013, 16:39

Брат ми има наколко комплекта на К-С Туулс, а аз имам Манесман и разни други добавки от тях. Сравнително реномирани - седалище в Германия и производство в Тайван и вършат идеална работа за хоби механици като нас - вече 2 години ядат бой по разни проекти, и държат здраво. О-кей, никога няма да са Гедоре или Хазет, но един такъв оригинален комплект струва повече от средното Е30 в България. Най-съм доволен от вложките - никакъв проблем със завиване на полуоска на заден мост на 300Нм и гайка 27-ца например... Тресчотките на К-С имат по-ергономична дръжка, но тези на Манесман са по-солидни като механизъм. Щом няма да си вадите хляба с тях, мЕткайте се. За парите са много добри...
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Авг 2013, 16:56

От години ползвам един комплект на King Roy и до момента не съм имал НИКАКВИ проблеми с него. Купих го за 135 лева от пазара, после съм виждал същия за 120:

Изображение

Има само два размера тресчотки - 1/2" и 1/4", няма 3/8". Има дълги вложки за подгревателните свещи, всички торксове (вътрешни и външни), изобщо - до момента няма болт или друг детайл да ми се е опънал.

Имам и други инструменти от една турска фирма Retta - също съм доволен, никакви проблеми с тях.
http://www.retta-bg.com/?

За Топ Мастер също искам да споделя - преди десетина години си купих един жълт водопроводен ключ на фирмата. Развивал съм тръби и фитинги, затегнати преди 30 години и залепени с боя. Стискал съм с него тръбите до смачкване и се е случвало ключът да приплъзне върху тръбата и да извади стружки от повърхността й. Сега гледам зъбите му - можеш да се порежеш на тях... Не знам дали този ключ просто се е уцелил, но съм впечатлен от качеството му.
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yanko » 05 Фев 2014, 23:33

KIng roy На първото ползване 3 бита си заминаха ... BGS forever

Назад към Извън Темата