Представиха новата S-класа
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Представиха новата S-класа
Драгослав написа:В сряда вече най-новата S-класа беше в студентски град.
И аз го видях кита в неделя

Нещо не ме грабна много , но и не съм имал възможност много-много да го разгледам

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
Не мога да разбера защо толкова хейтвате S-класата? Това за момента е най-модерния, най-технологично напредналия автомобил в света. S-класата винаги е била лидер в иновациите. Тя въвежда технологиите, останалите марки следват. И да чета такава храна по адрес на MB честно казано ме изумява, особенно във BMW форума, където трябва да възприемаме MB като дружка, а не като кръвен враг. Нали все пак сме фенове на немското автомобилостроене. Или просто едни сектанти?
Според мен дизайна е отличен, премина всякакви мой очаквания. Приятно ме изненада. Отвърте също е на невероятно високо ниво. Волана първоначално като го представиха не ми хареса, но след това като погледах още малко клипчета взех да му свиквам, че даже и да го харесвам. Magic Body Control не се и съмнявам, че ще върши отлична работа. Въобще за новата S-ка само хубави думи ще чуете от мен. Това ми е мечтан автомобил.
Според мен дизайна е отличен, премина всякакви мой очаквания. Приятно ме изненада. Отвърте също е на невероятно високо ниво. Волана първоначално като го представиха не ми хареса, но след това като погледах още малко клипчета взех да му свиквам, че даже и да го харесвам. Magic Body Control не се и съмнявам, че ще върши отлична работа. Въобще за новата S-ка само хубави думи ще чуете от мен. Това ми е мечтан автомобил.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
thewhitestig написа:Не мога да разбера защо толкова хейтвате S-класата? Това за момента е най-модерния, най-технологично напредналия автомобил в света. S-класата винаги е била лидер в иновациите. Тя въвежда технологиите, останалите марки следват. Според мен дизайна е отличен, премина всякакви мой очаквания. Приятно ме изненада. Отвърте също е на невероятно високо ниво. Волана първоначално като го представиха не ми хареса, но след това като погледах още малко клипчета взех да му свиквам, че даже и да го харесвам. Magic Body Control не се и съмнявам, че ще върши отлична работа. Въобще за новата S-ка само хубави думи ще чуете от мен. Това ми е мечтан автомобил.
По "дървен автомобил" МБ отдавна не са изкарвали няма визия няма замисъл няма нищо сигурно са ползвали дизайнерите на ВАГ-А

Сигурно ще добута до края на гаранцията след 54 ремонта и след това .....

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
ilia1984 написа:thewhitestig написа:Не мога да разбера защо толкова хейтвате S-класата? Това за момента е най-модерния, най-технологично напредналия автомобил в света. S-класата винаги е била лидер в иновациите. Тя въвежда технологиите, останалите марки следват. Според мен дизайна е отличен, премина всякакви мой очаквания. Приятно ме изненада. Отвърте също е на невероятно високо ниво. Волана първоначално като го представиха не ми хареса, но след това като погледах още малко клипчета взех да му свиквам, че даже и да го харесвам. Magic Body Control не се и съмнявам, че ще върши отлична работа. Въобще за новата S-ка само хубави думи ще чуете от мен. Това ми е мечтан автомобил.
По "дървен автомобил" МБ отдавна не са изкарвали няма визия няма замисъл няма нищо сигурно са ползвали дизайнерите на ВАГ-АКато допълнение ще включа румънските , китайските и турските поддоставчици и направо става "Тюрлю Гювеч"
Сигурно ще добута до края на гаранцията след 54 ремонта и след това .....
бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
Като ти гледам картинката ми е ясна работата

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
ilia1984 написа:Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
Като ти гледам картинката ми е ясна работатаРадвай се на дърварският МБ и си мисли че караш кола не камион или бус ?? Това дето аз сам видял ти и след 10 модела поред на Ес-Класата няма да видиш
Аман от "селски пръчки" дето си мислят че МБ на дяда им е кола
ти сигурно си някакъв медиум, след като толкова убедено разсъждаваш над моите мисли, но блажени са вярващите...
ааа да, за протокола - на дяда ми мерцедеса е в пъти повече автомобил от пластмасовата ти 46-ца.
а ти какво успя да видиш с тази глава завряна на дълбокото, тъмно и кално място, което мисля, ясно се досещаш...

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ilia1984 написа:Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
Като ти гледам картинката ми е ясна работатаРадвай се на дърварският МБ и си мисли че караш кола не камион или бус ?? Това дето аз сам видял ти и след 10 модела поред на Ес-Класата няма да видиш
Недейте и вие като златко в другата тема...
124-ката заедно с още няколко модела като 126, 123, 140 и т.н. са безумно сполучливи модели и никога няма да се произведе нещо подобно на тях, колкото и красива да е новата S-класа

ATR-42/72
DLVasilev написа:Недейте и вие като златко в другата тема...
124-ката заедно с още няколко модела като 126, 123, 140 и т.н. са безумно сполучливи модели и никога няма да се произведе нещо подобно на тях, колкото и красива да е новата S-класа
И W208 CLK е много сполучлив. Четох в една статия, че са изчистили всички недостатъци от Е класата /очиларката/ и са го направили него без грешки.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
///sasho написа:DLVasilev написа:Недейте и вие като златко в другата тема...
И W208 CLK е много сполучлив. Четох в една статия, че са изчистили всички недостатъци от Е класата /очиларката/ и са го направили него без грешки.
За него не мога да твърдя, такъв карах няма и една година, но 124-ката е бетон просто. 10 години кой я хване я търкаля и няма грешка до момента

ATR-42/72
124 е уникален Бенц, чичо ми има едно купе от лето 92-ро и е като ново все още, и само в гаража го държи и само по празници го изкарва. W208 също е много добра и здрава кола, от известно време карам такъв 200 компресор 192 к.с. страхотен дух и усещане има в него.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DLVasilev написа:ilia1984 написа:Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
Тя може да си е сполучлива , но как да отречем , че волана дава по-малко фиидбек от гейминг "кормило" с педали за 49лв ... дизайнера явно има афинитет към боравенето с тесла , а някои моторизации (любимите на местните фенове) спокойно може да ги надбягаш с колело ... пък нека е комфортна и здрава

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:DLVasilev написа:ilia1984 написа:Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
Тя може да си е сполучлива , но как да отречем , че волана дава по-малко фиидбек от гейминг "кормило" с педали за 49лв ... дизайнера явно има афинитет към боравенето с тесла , а някои моторизации (любимите на местните фенове) спокойно може да ги надбягаш с колело ... пък нека е комфортна и здрава
ако говориш за 200 д баш си е като 520 особено по магистралата

старта му е тромав, нагоре си върви като бензинова. Една сутрин на един мой колега му отсякох голфа и не приказваше с мене 2 седмици

Иначе данъка му е 25 лв, сипвам 80 лв и карам цял месец вози супер( стегнато, не люлее както биха го описали някои противници на модела) и волана си му е екстра.
За справка с еквивалентен модел(Е34) бенца е по-маневрен, ще ме прощавате, и е по-леко управлението ако за него ще говорим.
Откъм екстри Е34-ката печели безапелационно, но на мен това не ми е приоритет за градски автомобил, така че колко бърже бега и колко глезотии има не ме вълнува. На 124 Е200 дизел се сменя само ароматизатора

ATR-42/72
DLVasilev написа:..... и е по-леко управлението ако за него ще говорим.
Това е защото е по добре измислено да е със секторна кутия, а не с тези рейки дето само проблеми създават и са на ненормални цени ако решиш да си вземеш нова, а не да я рециклираш.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DLVasilev написа:acho.rs написа:DLVasilev написа:ilia1984 написа:Projektzwo написа:бачо илия, вземи да си построиш една килия и не се изказвай за нещо, което си виждал само и единствено на картинка...
ако говориш за 200 д баш си е като 520 особено по магистралата![]()
старта му е тромав, нагоре си върви като бензинова. Една сутрин на един мой колега му отсякох голфа и не приказваше с мене 2 седмици![]()
Иначе данъка му е 25 лв, сипвам 80 лв и карам цял месец вози супер( стегнато, не люлее както биха го описали някои противници на модела) и волана си му е екстра.
За справка с еквивалентен модел(Е34) бенца е по-маневрен, ще ме прощавате, и е по-леко управлението ако за него ще говорим.
Откъм екстри Е34-ката печели безапелационно, но на мен това не ми е приоритет за градски автомобил, така че колко бърже бега и колко глезотии има не ме вълнува. На 124 Е200 дизел се сменя само ароматизатора
Значи казваш че 75 коня дизел върви колкото 150 коня бензин - не беше ли по-бърз дизела бе

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Неодавна карах очиларка 290тд автоматик... не съм предполагал че може да е толкова тромава и автомата се държи толкова неадекватно с тоя мотор, че да убива и малкото живец на мотора.

Иначе Мерцедес имат един хубав модел - 190-ка, особено от онези редката плетка. (те и други имат, ама не така генерално хубав)