ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 16 Сеп 2006, 22:40

X-citer написа:...

Как пък помниш :mhihi:

Но иначе наистина е ужасно това, което става с днешната младеж :( Вчера си говоря с една приятелка, която е на 15 години, и така и не успяхме да завържем разговор за нещо, просто защото момичето го мъчеше никотинов глад и единствената мисъл в главата й беше кого да пита за цигара :shock: на 15 години, и толкова зависима от цигарите :evil: А иначе положението с тревата е още по-зле, повечето го правят, и се привързват не към самата цигара, а към състоянието, в което изпадат след това :roll: Разбира се има и традиционните мухльовци-позиори, които на купон на някой от даскалото задължително изкарват пури Cohiba, някакви сребърни запалки и отлежали уискита, а са на по 14-15 години :roll: Въобще жалка картинка :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 16 Сеп 2006, 23:58

smamf написа:
X-citer написа:...

Как пък помниш :mhihi:

Но иначе наистина е ужасно това, което става с днешната младеж :( Вчера си говоря с една приятелка, която е на 15 години, и така и не успяхме да завържем разговор за нещо, просто защото момичето го мъчеше никотинов глад и единствената мисъл в главата й беше кого да пита за цигара :shock: на 15 години, и толкова зависима от цигарите :evil: А иначе положението с тревата е още по-зле, повечето го правят, и се привързват не към самата цигара, а към състоянието, в което изпадат след това :roll: Разбира се има и традиционните мухльовци-позиори, които на купон на някой от даскалото задължително изкарват пури Cohiba, някакви сребърни запалки и отлежали уискита, а са на по 14-15 години :roll: Въобще жалка картинка :(

Не че съм голям батю ама с 90% от 15-16 годишните с алкохолни, никотинови или опиатни наклонности просто НЯМА какво да си кажеш....то това същество няма ценности, цели....трепери като баба ми преди да си пие резерпинчето. Лошото е, че стават много и АЗ се чувствам сбъркания :confused: А след 10 години не ми се мисли кви хора ще се навъдят...
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NANA_KU4KATA » 17 Сеп 2006, 0:03

не вси4ки 15-16 годишните са така 50% са такива,а другите 50% са си нормални(аз съм от тези)!!!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Сеп 2006, 0:11

мани тая работа да са само 50 :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

..

Мнение от DiDi » 17 Сеп 2006, 13:35

Нахранихте ни 16 годишните :confused: Но познавам на моята възраст момичета и момчета, които не пият, не пушат и не друсат. Не всички са такива!!!!!!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: ..

Мнение от X-citer » 17 Сеп 2006, 13:38

jArGoN_LaDy написа:познавам на моята възраст момичета и момчета, които не пият, не пушат и не друсат...

...като няма какво :mhihi:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Сеп 2006, 13:43

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 17 Сеп 2006, 13:50

Честит празник с малко закъснение не само на учениците, а и на тези, които си спомнят с умиление за първия учебен ден. На първите много шестици в училище, на останалите - много шестици в живота (свободна интерпретация ;) )

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Re: ..

Мнение от DiDi » 17 Сеп 2006, 21:04

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Сеп 2006, 21:26

ей и за мен ще е за последна година, направо ужас, много искам 8 клас :bcry:
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 18 Сеп 2006, 3:43

Всичко хубаво последна година жик так ,но имам една учителка по български в 9-ти клас се опитвах да я нареждам и тя ме остави на поправка!!! Всяка година ме тормози тежко ми е и направо не знам ,а днес имам 3-ти час при нея... :help: :evil:

Предишна

Назад към Извън Темата