За кого ще гласуваме?
Модератор: Общи модератори
хайде убеди ни че е,дай доказателства,факти и пр.Pin2 написа:Аз смятам, че президентските избори са вятър и мъгла пред парламентарните избори. Чесно казано, боли ме фара, кой ще е президент. Ще се напия в деня на изборите, може да се надрусам и като влезна в урната, ще знам, че каквото и да избера, няма да съм го избирал аз.
Според мен всичко е наредено. Айде ме убедете, че не е.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Все пак президентът няма кой знае какви функции относно управлението на държавата. Той е само преставител на народа и върховен главнокомандващ на армията. Ние сме парламентарна държава, а не президенска, така че не очаквайте чудеса точно от него. Ако мислите, че има нужда гласувайте, ако пък ли не- недейте. Това е ваше право.
Eliana написа:Все пак президентът няма кой знае какви функции относно управлението на държавата. Той е само преставител на народа и върховен главнокомандващ на армията. Ние сме парламентарна държава, а не президенска, така че не очаквайте чудеса точно от него. Ако мислите, че има нужда гласувайте, ако пък ли не- недейте. Това е ваше право.
Евала ти права, ти си първото момиче от форума на което всяко едно мнение е много правилно и точно !

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Ако бях в БГ щях да дам своя глас за Първанов 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
GaD написа:Eliana написа:Все пак президентът няма кой знае какви функции относно управлението на държавата. Той е само преставител на народа и върховен главнокомандващ на армията. Ние сме парламентарна държава, а не президенска, така че не очаквайте чудеса точно от него. Ако мислите, че има нужда гласувайте, ако пък ли не- недейте. Това е ваше право.
Евала ти права, ти си първото момиче от форума на което всяко едно мнение е много правилно и точно !

а кой назначава посланниците

хич не е за пренебрегване това

ако вземе мандат и бяло за Колубия ще изнасяме

Понеже всеки си казваше "за какво да гласувам, всички са мошеници" а турците гласуваха до последния навършил 18, сега ни управляват турци. Ама разбира се после Първанов ни е виновен, че ги е пуснал в парламента, а не ние, че ги оставихме да направят такъв голям процент. Според мен най-тъпото е човек да не гласува.
We love you Ronnie!
- Eliana
-
Да, това също е едно от правомощията му. Исках само да наблегна върху това, че не е той човека, който управлява страната.
Той назначава посланниците и това е негово задължение. Друг е проблемът обаче що за хора са те и как възприемат дадената им работа. А само не отричай, че ако и ти си на такава длъжност няма да се възползваш я от бизнесче с някакви си там напитки или нещо друго....
Той назначава посланниците и това е негово задължение. Друг е проблемът обаче що за хора са те и как възприемат дадената им работа. А само не отричай, че ако и ти си на такава длъжност няма да се възползваш я от бизнесче с някакви си там напитки или нещо друго....

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Eliana написа:Да, това също е едно от правомощията му. Исках само да наблегна върху това, че не е той човека, който управлява страната.
едно е да се възползваш, друго си е селянийката

- Eliana
-
Nucl3arDru1D написа:Eliana написа:Да, това също е едно от правомощията му. Исках само да наблегна върху това, че не е той човека, който управлява страната.
едно е да се възползваш, друго си е селянийкатавсяко нещо си има граници, а това беше просто ПОКЪРТИТЕЛНО
![]()
![]()
![]()
а и обедини нацията май докато раздаваше мандати
Е, щом си мислиш, че не това е човекът, който искаш да бъде президент сега ти се предоставя възможност да гласуваш и да избереш по-достойния и подходящ за това.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Първанката е моя човек,останалите нестига, че не са представителни ми ще сговнясат нещата повече и от него та по добре да си остане той.
Поне не ни срами пред света с ниска култура и лош външен вид
Поне не ни срами пред света с ниска култура и лош външен вид

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
бе не е ли време вече да цъфне некой хубавец
дето ше вкара москвича пълен с трутил под "съединението прави силата"
да поразбута малко тая "заедност"
дето ше вкара москвича пълен с трутил под "съединението прави силата"
да поразбута малко тая "заедност"
- |`oTuH
- ентусиаст