Проблем с paypal
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Проблем с paypal
Някой знае ли как се процедира при такава ситуация... Продадох едни неща в ebay, взех си парите, пратих ги, всичко точно и стана време да си ги тегля, направих "Withdraw" на една сума и така стана вече над 2 месеца си ги чакам... Това ми беше първия withdraw, след това пак продадох неща и си ги изтеглих парите, никакви ядове, но първите от 2 месеца и нещо си ги чакам.
Писах им на тия хамериканци ненаядени два пъти, първия път ми отговориха "Изчакайте малко", това беше преди 2 седмици някъде, преди 3-4 дена пак им писах, никакъв отговор.
Ходих до банката, да си изкарам разписка на картата, и там няма нищо.
Какво да ги правя тия сладури ?
Писах им на тия хамериканци ненаядени два пъти, първия път ми отговориха "Изчакайте малко", това беше преди 2 седмици някъде, преди 3-4 дена пак им писах, никакъв отговор.
Ходих до банката, да си изкарам разписка на картата, и там няма нищо.
Какво да ги правя тия сладури ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Проблем с paypal
Добре че са тия "ненаядени американци " както им казваш ,че досега да съм изгорял с има няма към 2000 паунда. Да са живи и здрави.
По темата. Пиши им (или по телефона) пак принципно нивото на обслужване им е много високо ниво. От опит го знам. Нямам идея защо е това забавяне но си търси парите до последно убеден съм ,че ще се оправят нещата.
По темата. Пиши им (или по телефона) пак принципно нивото на обслужване им е много високо ниво. От опит го знам. Нямам идея защо е това забавяне но си търси парите до последно убеден съм ,че ще се оправят нещата.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Гаранция, че ще си вземеш парите. Тия от Paypal не мамят, ама се случва от време на време разни разправии. Моят съвет е да им пишеш яко, всеки ден ако трябва, даже ако поназнайваш малко английски им се обади по телефона, това е най-бързия вариант. Успех 

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Ако сумата си заслужава , званни директно по телефона . С писма кореспонденцията е бавна , все пак получават хиляди на ден ...
- Eunos
- Потребител
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: Eunos Cosmo
Обади се на телефона от Help центъра. Служителките са много разбрани и все ще измислите някакъв начин. Аз наскоро имах проблем с един превод и 15мин. след обаждането ми всичко беше наред.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Колко са тарифите на минута, да знам дали си заслужава да звъня. 

///Maximalniq написа:Колко са тарифите на минута, да знам дали си заслужава да звъня.
Мое да им клипнеш

- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
Звънни им на телефона , най-близкият беше някъде в испания...Имах проблем и ми го решиха , дадоха съвет по точно.Обясни ситуацията както си е , ще препратят проблема към друг отдел ,но ще го решат , много са точни когато ти си точен с тях.
8 мнения
• Страница 1 от 1