Къде ви е родното място и къде живеете сега?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Re: Къде ви е родното място и къде живеете сега?
Родом от Гоце Делчев, после като малък учих 4 години в София в училище за глухонеми деца, след това се пробрах на село с.Кочан там учих до завършване на средно образование т.е 12 години. И сега съм вече 4 години в Норвегия. Напоследък ми минават някакви мисли да се прибера за малко в България, но като знам какво е там и че няма да има какво да правя в България си мисля че ще е по добре да си седя в Норвегия.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
От едно село Розово съм аз, близо до Пещера. Преди 7 години заминах за Германия и си живея там.
Прибирам се за БГ само за кратки отпуски.
Прибирам се за БГ само за кратки отпуски.
Не искам много, искам всичко!
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Роден съм в София, израснах в Радомир, след това живях и учих 4 години в София. Сега съм отново малко на село, но като гледам пак ще ставам столичанин в повече, че тука времето е спряло.. 

Последна промяна Malik на 04 Авг 2013, 0:25, променена общо 1 път
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Родом съм от Перник,сега живея и работя в София(столичанин в повече). 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
От Плевен съм, но от 15 години живея в София. Завърших университет и вече 10 години работя нещо, което освен в София не вирее. Засега. При първата възможност да работя по специалността си в Плевен ще си оставя гумите по Хемус в североизточна посока и няма и да се сетя за София.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
The_Ancient написа:Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин
Това не е вярно,семейството ми е от 1912 година в София и всички познати дето са кореняци като мен никога не са се отнасяли с пренебрежение към хората от провинцията,тези дето ти казват или казват на други "селяк" са новите софиянци,такива дето са от 5-10 години в София,дето със зъби и нокти се стремят да останат в столицата.
По темата
Както се разбра,кореняк софиянец ,майка ми,баща ми,дядо ми и така,през седмицата живея и работя в ...Пловдив (обратна миграция

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:The_Ancient написа:Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин
Това не е вярно,семейството ми е от 1912 година в София и всички познати дето са кореняци като мен никога не са се отнасяли с пренебрежение към хората от провинцията,тези дето ти казват или казват на други "селяк" са новите софиянци,такива дето са от 5-10 години в София,дето със зъби и нокти се стремят да останат в столицата.
По темата
Както се разбра,кореняк софиянец ,майка ми,баща ми,дядо ми и така,през седмицата живея и работя в ...Пловдив (обратна миграция),събота и неделя и понякога още в петък се прибирам,честно казано...Пловдив не ми харесва,свикнал съм в София,в Пловдив за мен няма нищо интересно,магазините са с едни и същи стоки,ако търсиш някаква екзотика като електроника или някакъв модел обувки,костюм или нещо подобно,в Пловдив го няма,което е странно за втория по големина град,заведенията също не са кой знае какво с изключение на едно-две ,единственото хубаво е че в която и да е посока да тръгнеш,отиваш на интересни природни места,в София трябва да изминеш поне 60 километра в едната посока.
Подкрепям тотално

Иначе по майчина линия са от 1925-30г в София, по бащина е по-сложно но около 1950-та, с прекъсвания за по 1-3г.
Аз още съм в голямото село, но все повече се чудя какво правя изобщо в България, но не само заради икономическите фактори, а по-скоро в културно отношение.

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
За това,кой бил селяк,селянин,прованс и т.н. има една приказка,която често я употребявам,а тя е НЕ МРАЗЯ СЕЛЯНИНА,МРАЗЯ СЕЛСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ....Иначе с жена ми сме от Ямбол.... аз съм обиколил повечето големи градове...и от 9 години сме в Бургас,даже и по документи сме Бургашки бекове
....

sambeto написа:Роден съм в град Оряхово,до 7 години живях в село Селановци,после 11 години живях във Враца....сега 14 години живея във Варна.
Иначе обичам и си ходя на Враца и Селановци
Нема такава комбинация ,роден в Оряхово ,живял в Селановци

Иначе ,родом от Оряхово ,през по голямата част във Велико Търново(студент съм там).
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Роден съм и съм израснал в Троян, но от 11 години живея в София. Работата, семейството ми са тук. Само майка живее в Троян и малко ми тегаво!!! Липсва ми. Да не си помислите, че съм мамино синче, не, но един родител и едно дете, а времето си лети...
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Аз съм родом от Лом и от 2000 година, с едно прекъсване от година, живея в софия. От начало карах с М регистрация едно фордче. Кой знае колко сте ме псували 

Роден съм и живея в София,но като гледам как спокойно живеят по другите градове в България,не ми се седи в София.Братми учи стоматология в Пловдив и като отида при него на гости ,еми то в 7 вечерта няма коли по улицта вече.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
mistyrain написа:Аз съм родом от Лом и от 2000 година, с едно прекъсване от година, живея в софия. От начало карах с М регистрация едно фордче. Кой знае колко сте ме псували
Попадна на хора и стана човек в далечната 2000-на година

По темата от София съм и тук живея ама защо и аз незнам...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4