Къде ви е родното място и къде живеете сега?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: Къде ви е родното място и къде живеете сега?

Мнение от Krasimir19 » 03 Авг 2013, 12:15

Родом от Гоце Делчев, после като малък учих 4 години в София в училище за глухонеми деца, след това се пробрах на село с.Кочан там учих до завършване на средно образование т.е 12 години. И сега съм вече 4 години в Норвегия. Напоследък ми минават някакви мисли да се прибера за малко в България, но като знам какво е там и че няма да има какво да правя в България си мисля че ще е по добре да си седя в Норвегия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 03 Авг 2013, 16:54

От едно село Розово съм аз, близо до Пещера. Преди 7 години заминах за Германия и си живея там.
Прибирам се за БГ само за кратки отпуски.
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 03 Авг 2013, 18:42

Роден съм в София, израснах в Радомир, след това живях и учих 4 години в София. Сега съм отново малко на село, но като гледам пак ще ставам столичанин в повече, че тука времето е спряло.. :lol:
Последна промяна Malik на 04 Авг 2013, 0:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 03 Авг 2013, 19:35

Родом съм от Перник,сега живея и работя в София(столичанин в повече). :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 03 Авг 2013, 22:01

Сандански-сандански :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 04 Авг 2013, 11:30

Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин :mhihi:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 04 Авг 2013, 12:02

От Плевен съм, но от 15 години живея в София. Завърших университет и вече 10 години работя нещо, което освен в София не вирее. Засега. При първата възможност да работя по специалността си в Плевен ще си оставя гумите по Хемус в североизточна посока и няма и да се сетя за София.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2013, 13:58

The_Ancient написа:Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин :mhihi:

Това не е вярно,семейството ми е от 1912 година в София и всички познати дето са кореняци като мен никога не са се отнасяли с пренебрежение към хората от провинцията,тези дето ти казват или казват на други "селяк" са новите софиянци,такива дето са от 5-10 години в София,дето със зъби и нокти се стремят да останат в столицата.
По темата
Както се разбра,кореняк софиянец ,майка ми,баща ми,дядо ми и така,през седмицата живея и работя в ...Пловдив (обратна миграция :mhihi: ),събота и неделя и понякога още в петък се прибирам,честно казано...Пловдив не ми харесва,свикнал съм в София,в Пловдив за мен няма нищо интересно,магазините са с едни и същи стоки,ако търсиш някаква екзотика като електроника или някакъв модел обувки,костюм или нещо подобно,в Пловдив го няма,което е странно за втория по големина град,заведенията също не са кой знае какво с изключение на едно-две ,единственото хубаво е че в която и да е посока да тръгнеш,отиваш на интересни природни места,в София трябва да изминеш поне 60 километра в едната посока.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Авг 2013, 14:38

Е.Димитров написа:
The_Ancient написа:Роден в Благоевград. До 19 там, после София, студент. На 20 в Чикаго. На 24 в Сан Франциско. Сега съм на 26 и още съм тука. Мисля след няколко години да се върна в БГ, проблемът е, че съм от прованса и за чистокръвните шопи си оставам селянин :mhihi:

Това не е вярно,семейството ми е от 1912 година в София и всички познати дето са кореняци като мен никога не са се отнасяли с пренебрежение към хората от провинцията,тези дето ти казват или казват на други "селяк" са новите софиянци,такива дето са от 5-10 години в София,дето със зъби и нокти се стремят да останат в столицата.
По темата
Както се разбра,кореняк софиянец ,майка ми,баща ми,дядо ми и така,през седмицата живея и работя в ...Пловдив (обратна миграция :mhihi: ),събота и неделя и понякога още в петък се прибирам,честно казано...Пловдив не ми харесва,свикнал съм в София,в Пловдив за мен няма нищо интересно,магазините са с едни и същи стоки,ако търсиш някаква екзотика като електроника или някакъв модел обувки,костюм или нещо подобно,в Пловдив го няма,което е странно за втория по големина град,заведенията също не са кой знае какво с изключение на едно-две ,единственото хубаво е че в която и да е посока да тръгнеш,отиваш на интересни природни места,в София трябва да изминеш поне 60 километра в едната посока.

Подкрепям тотално :yes:
Иначе по майчина линия са от 1925-30г в София, по бащина е по-сложно но около 1950-та, с прекъсвания за по 1-3г.
Аз още съм в голямото село, но все повече се чудя какво правя изобщо в България, но не само заради икономическите фактори, а по-скоро в културно отношение. :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 04 Авг 2013, 16:04

За това,кой бил селяк,селянин,прованс и т.н. има една приказка,която често я употребявам,а тя е НЕ МРАЗЯ СЕЛЯНИНА,МРАЗЯ СЕЛСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ....Иначе с жена ми сме от Ямбол.... аз съм обиколил повечето големи градове...и от 9 години сме в Бургас,даже и по документи сме Бургашки бекове :mhihi: ....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 04 Авг 2013, 19:38

sambeto написа:Роден съм в град Оряхово,до 7 години живях в село Селановци,после 11 години живях във Враца....сега 14 години живея във Варна.
Иначе обичам и си ходя на Враца и Селановци :mhihi:

Нема такава комбинация ,роден в Оряхово ,живял в Селановци :lol: :lol:

Иначе ,родом от Оряхово ,през по голямата част във Велико Търново(студент съм там).

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 04 Авг 2013, 20:21

Роден съм и съм израснал в Троян, но от 11 години живея в София. Работата, семейството ми са тук. Само майка живее в Троян и малко ми тегаво!!! Липсва ми. Да не си помислите, че съм мамино синче, не, но един родител и едно дете, а времето си лети...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 06 Авг 2013, 12:53

Аз съм родом от Лом и от 2000 година, с едно прекъсване от година, живея в софия. От начало карах с М регистрация едно фордче. Кой знае колко сте ме псували :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 06 Авг 2013, 13:18

Роден съм и живея в София,но като гледам как спокойно живеят по другите градове в България,не ми се седи в София.Братми учи стоматология в Пловдив и като отида при него на гости ,еми то в 7 вечерта няма коли по улицта вече.
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Авг 2013, 21:29

mistyrain написа:Аз съм родом от Лом и от 2000 година, с едно прекъсване от година, живея в софия. От начало карах с М регистрация едно фордче. Кой знае колко сте ме псували :)

Попадна на хора и стана човек в далечната 2000-на година :)

По темата от София съм и тук живея ама защо и аз незнам...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата