Литекс Мотърс във фалит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Литекс Мотърс във фалит...

Мнение от Демирев » 06 Авг 2013, 14:12

умря българо-китайско автомобилосглобяване край Ловеч.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Демирев на 27 Апр 2017, 13:41, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Новият "български" кросоувър Н6 е вече в Ловеч

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 16:11

Hяма нищо Българско в great wall , Aufwiedersehen great wall.
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 22:41, променена общо 1 път
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Авг 2013, 16:25

Beamerdriver написа:Кочина за без пари да ми я дават не я ща ,няма нищо Българско в great wall , Aufwiedersehen great wall.

Няма как да не ти повярваме, че и без пари да ти я дават ще я откажеш :mhihi:
По добре с оранжевия мерцедес нали :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 16:40

drago_pavlov написа:
Beamerdriver написа:Кочина за без пари да ми я дават не я ща ,няма нищо Българско в great wall , Aufwiedersehen great wall.

Няма как да не ти повярваме, че и без пари да ти я дават ще я откажеш :mhihi:
По добре с оранжевия мерцедес нали :mhihi:

Нямам оранжев мерцедес ,но имам приятел който има. Mного е Fancy. :mhihi: :bchug:
39470

Аватар

Мнение от F3P » 06 Авг 2013, 16:45

Beamerdriver написа:Кочина за без пари да ми я дават не я ща...

Що така :?: Или може би за вас там, "живеещите" из швабско, китайчето е твърде евтино и под нивото ви :?: Или щото за пореден път гроздето е кисело, макар и да е от евтиното китайско :?:

Дори и само заради заплатите които се плащат в завода заслужават да им се даде шанс...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 16:53

F3P написа:
Beamerdriver написа:Кочина за без пари да ми я дават не я ща...

Що така :?: Или може би за вас там, "живеещите" из швабско, китайчето е твърде евтино и под нивото ви :?: Или щото за пореден път гроздето е кисело, макар и да е от евтиното китайско :?:

Дори и само заради заплатите които се плащат в завода заслужават да им се даде шанс...

Абе ти гледам,много пари си спестил от цигари продължавай в същия дух и скоро ще можеш да ми се и3фукаш с китаеца cи.Ho да знаеш няма да те дърпам към сервиза защото ми e под достойнството да помагам ,на нагли фенове на гроздето в преработената му форма .
PS: Hа не наглите бих помогнал .
Последна промяна Beamerdriver на 06 Авг 2013, 17:22, променена общо 1 път
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 17:08

C F3P сме си приятелчета винаги си говорим така,а между другото по темата не смятам че цената е евтина ,нека следващия да каже какво BMW би си купил за тези пари. Hяма как да сравним.
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 06 Авг 2013, 17:12

Ще си взема за 20-25000 фейслифтова е53 и с останалите пари ще си я поддържам всичките години, които ще изкара китаеца...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 06 Авг 2013, 17:14

ръб написа:Ще си взема за 20-25000 фейслифтова е53 и с останалите пари ще си я поддържам всичките години, които ще изкара китаеца...

Победителят в нашата дискусия .3а това говоря.
39470

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Авг 2013, 18:44

Скъп е доста действително и то тази цена е за държава - където се сглобява всичко от до! 21 000 евро.
За тези пари 42 000 лева доста 4х4 кросоувъри 2012г. могат да се вземат с остатъчна гаранция и с много по доказани качества!
Трябваше да измислят някакви отстъпки за тук и да се смъкне цената на 33-34 000 лв. с ддс за всеки с бг.регистрация Н6!
А цените за износ към бившите руски републики да са по-високи и така да си избият парите Литекс Мотърс.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 06 Авг 2013, 19:00

То горе-долу толкова е и рав4 :dunno: Без екстрите де, ама пак е къде по-добре от тоя китаец
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Авг 2013, 19:03

21 000 eвро, за джип който само на външен вид лъха на евтинийка пък отвътре без коментари, особено по отношение на скоростния лост и неговата позиция тип "маршрутка или баничарка"?
Аз също смятам, че с тази цена са попрекалили, вероятно като добавим и факта, че това е базова цена и....
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 06 Авг 2013, 19:53

така, типично по български, всеки се изхвърли и каза неща, дето я мисли, я не, пак убеждения, твърдения, куци сравнения и всичко това без дори да сте видели, седнали или покарали тая кола, иначе вече откази от покупки гледам, без някой да ви я предлага, пазарни анализи на конкуренцията, без да е прочетен и един ред.... заключения и изводи на база ' то така като гледам снимките ' са най-малкото безпочвени, щото нямат обосновка.... не мога да ви разбера бе хора, нито някой ви кара да купувате, нито ви кара да харесвате, ама кво ви яде отвътре да хейтвате и злобеете, пак казвам, без дори да сте видели сув-чето

китайска била - да, китайска е. ще се прави ли у нас? ще се прави! само при тоя факт всеки нормален човек би следвало да се зарадва поне малко, че се прави нещо в тая спряла държава! и то не какво да е, а един от най-успешните модели на най-големия автомобилен пазар в света! като коне с капаци сте! или щото е бмв-форум ,не трябва един сектант да казва, че китайски джип му харесва, щото ще го убият с камъни или ще му се смеят...

чета тука сравнения с 5-6 годишни бивши премиум модели - ами, купете си, и после успех и късмет с поддръжката, но не разбирам защо сравняваме нов автомобил с такъв на х години и ххххххх километри с хххх потенциални проблеми? и като говорим за цена, някой отвори ли, видя ли Н6 какво оборудване има, сравни ли го с другите в класа, че да говори?

Демирев написа:
Двигателят и ск.кутия са 2 литров Комън Рейл 143 коня на Фолксваген Груп и 6 ст. ръчна ск. кутия

някой те е излъгал за ФБ груп, няма нищо такова.

човече, ти имаш някакъв проблем, егати острото влизане с бутонките... пак да питам, някой изобщо предлага ли ти я, камо ли за без пари? и това, че няма нищо българско, какво те притеснява? днес няма, след 5г. може и да има БГ разработка и да види пазар? или и това не те кефи, най-готино е да вкарваме 5-6 годишни гробове, убити от каране, пък било то и бмв-та? да ти имам логиката! aufwiedersehen и на теб...

ръб написа:Ще си взема за 20-25000 фейслифтова е53 и с останалите пари ще си я поддържам всичките години, които ще изкара китаеца...

точно това е логиката на българина - ще си купя нова кола, ама на старо! ама бмв! ама на 7 години.... и с кеф ще сменям дюзи, ремонтирам турбини и давам по 3 бона на Маргел за ремонт на кутията... ама ще се видя у кола! .....кво като е 5-та ръка, запазенка е и кожата дори няма скъсано, нищо, че е на 300 000км...

Демирев написа:Скъп е доста действително и то тази цена е за държава - където се сглобява всичко от до! 21 000 евро.
За тези пари 42 000 лева доста 4х4 кросоувъри 2012г. могат да се вземат с остатъчна гаранция и с много по доказани качества!
Трябваше да измислят някакви отстъпки за тук и да се смъкне цената на 33-34 000 лв. с ддс за всеки с бг.регистрация Н6!
А цените за износ към бившите руски републики да са по-високи и така да си избият парите Литекс Мотърс.

какво значи 'скъп е за тази държава, където се прави всички' ?!? той точно затова е по-евтин от другите! или дай, нали се правят в Китай и фолксваген, и мерцедес, и волво, и още 786346 марки, дай и тях да ги направим по 30 евра таван? и защо пак сравняваме с някакви коли на по 2-3 години с остатъчна гаранция?! защо според теб тая кола е по-лоша в кое да е отношение от сегашните модели в сегмента?
това за скъпия износ няма да го коментирам, че е простотия пълна.

520i написа:То горе-долу толкова е и рав4 :dunno: Без екстрите де, ама пак е къде по-добре от тоя китаец

друга черта типична на нашия манталитет - изказваме се неподготвени, колкото лаф да става - ни цените са проверени, ни нищо, а и съм сигурен, че нито новия рав си карал, нито Н6 - то е ясно, де... само да подшушна, че дори рав-а с ниско ниво пак е 25% по-скъп.. горните цени минават 70 000 с лекота....

cod-cdbp написа:21 000 eвро, за джип който само на външен вид лъха на евтинийка пък отвътре без коментари, особено по отношение на скоростния лост и неговата позиция тип "маршрутка или баничарка"?
Аз също смятам, че с тази цена са попрекалили, вероятно като добавим и факта, че това е базова цена и....
]

айде поредния..... ти видя ли тая кола какво има за 42 000лв, въпреки 'факта', че е базова цена? и явно много ги разбираш нещата, щом от снимка 300х300 пиксела направи това велико заключение.... за лоста също няма да коментирам, щото явно не си се качвал в кола от тоя сегмент, да видиш къде са им лостовете, а и като седнеш в Н6, ще видиш кое как е и след като установиш колко е удобна тая кола и какви готини седалки има (и далеч не само това), ще ти стане леко тъпичко, щото и ти, както и повечето, говорите наизуст неверни неща, и пак повтарям - това не го разбирам - ако е за единия хейт, тогава е просто жалко, много жалко....

нормалните хора си защитават нещата, в случая тоя завод е благодат за икономиката.

относно Н6, тука мисля, че ще прочета отново тоново олигофрения, щото е модерно явно да се хейтва, говори идиотщини на поразия и неща, изсмукани от пръстите.... един нормален човек или ще се изкаже обективно, като отиде, покара, сравни ценово и всякак с конкурентите.... другото е откровена простотия, липса на информираност и злобеене, правене на интересни с изтъркани картинки и т.н. дебилщини.
Последна промяна Механджията на 06 Авг 2013, 19:58, променена общо 1 път
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 06 Авг 2013, 19:57

Тея верно са прекалили с цената- 38 бона стартова, 45 бона с всичко което се предлага за модела + металик и аларма. Вярно има следните неща дето не се срещат в другите модели за тея пари:
Старт/стоп система
Камера за заден ход
7" мултимедия с тъчскрийн + блутут
Чистачки и фарове със сензор
Кожен салон + Ел. седалки
Нормална резервна гума 17 цола.
Система за мониторинг на налягането в гумите.
Безключов достъп.

Тоест е бая добре оборудван, но въпреки всичко за мен цената е висока- 38 бона с всички екстри щеше да е убиец, но 45 бона са много. За да ме поблазни такъв модел да дам над 40 бона трябва да има минимум свестен автоматик- независимо от другите екстри автоматика е задължителен в тоя тип коли.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата