Улични кучета - проблем
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Улични кучета - проблем
След като няма да ги храниш под презумпция да те познават и да не те лаят,почваш другата стратегия,взимаш една сопа и като ги видиш почваш с "Ууу,Ааа" да ги гониш и те така,ще те запомнят че нещо ти хлопа дъската и ще те отбягват иначе се обаждаш на еко равновесие и обясняваш че еди къде си има кучета,пък майки с колички и други подобни глупости и готово.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Малко по-късно днес ще звънна до "Екоравновесие" да видим какво ще кажат. Лошото е, че от тези черните, които са 6-7 се народиха още маненки и те са около 5. Като разговарям с компетентните хора ще пиша да видим какъв ще е резултата, като съм сигурен на 98%, че няма да стане нищо.
Кучетата се намират точно на "възлова" пътека от където минава целия поток от хора от метрото и по някой път лаят, та се дерат, а аз дебна да се присламча към някой човек ...
Кучетата се намират точно на "възлова" пътека от където минава целия поток от хора от метрото и по някой път лаят, та се дерат, а аз дебна да се присламча към някой човек ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gotti88 написа:Това с даването на храната единствено, ако в храната има утрова.......Пробвай по каналния ред, ако не стане почни да ги тровиш, като неискаш да ги трепеш....
И в краен случай може да му купиш един буквар, че да не стане тъпо като теб да не може да напише едно изречение без няколко грешки

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
bum_bum написа:gotti88 написа:Това с даването на храната единствено, ако в храната има утрова.......Пробвай по каналния ред, ако не стане почни да ги тровиш, като неискаш да ги трепеш....
И в краен случай може да му купиш един буквар, че да не стане тъпо като теб да не може да напише едно изречение без няколко грешки![]()
Колега, бързах когато писах коментара, защото съм на работа. Извинявам се за допуснатите грешки, ще ги оправя, но не мисля че трябва толкова директно да ме обиждаш.
Съжалявам за офф-топика.

- randity
- Photographer
-
По-рано днес звънях на Екоравновесие. Дигна ми жена, по тона и съдех, че явно я притеснявах ... Казах и, че искам да подам сигнал за глутница кучета, които се разхождат около метрото на Люлин и притесняват гражданите, които минават от там. Поиска ми имената и телефона ми и каза, че ще предаде сигнала на колегите. Все още никой не ми е звънял, а кучетата си се разхождат. Явно е и както предположих, че резултат няма да има. Ще почакам още ден-два и ще позвъня отново за да попитам какво се случва.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
randity написа:По-рано днес звънях на Екоравновесие. Дигна ми жена, по тона и съдех, че явно я притеснявах ... Казах и, че искам да подам сигнал за глутница кучета, които се разхождат около метрото на Люлин и притесняват гражданите, които минават от там. Поиска ми имената и телефона ми и каза, че ще предаде сигнала на колегите. Все още никой не ми е звънял, а кучетата си се разхождат. Явно е и както предположих, че резултат няма да има. Ще почакам още ден-два и ще позвъня отново за да попитам какво се случва.
Наистина временно решение е кучегона в такъв случай. А контакти на някакви приюти или те нямат право да ги прибират преди общината да е наредила?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
gotti88 написа:bum_bum написа:gotti88 написа:Това с даването на храната единствено, ако в храната има утрова.......Пробвай по каналния ред, ако не стане почни да ги тровиш, като неискаш да ги трепеш....
И в краен случай може да му купиш един буквар, че да не стане тъпо като теб да не може да напише едно изречение без няколко грешки![]()
Колега, бързах когато писах коментара, защото съм на работа. Извинявам се за допуснатите грешки, ще ги оправя, но не мисля че трябва толкова директно да ме обиждаш.
Съжалявам за офф-топика.
Колегата ти го написа това не толкова заради начина на писане,колкото заради начина на мислене,а именно ,предложението да ги тровиш,гледам обаче че и друг "капацитет" се е изказал с по-кардинално решение на проблема...

- Affalterbach
-
-
- Кара: BMW 520i v24
- Мечтае да кара: ЗАЗ 968А
gotti88 написа:randity написа:По-рано днес звънях на Екоравновесие. Дигна ми жена, по тона и съдех, че явно я притеснявах ... Казах и, че искам да подам сигнал за глутница кучета, които се разхождат около метрото на Люлин и притесняват гражданите, които минават от там. Поиска ми имената и телефона ми и каза, че ще предаде сигнала на колегите. Все още никой не ми е звънял, а кучетата си се разхождат. Явно е и както предположих, че резултат няма да има. Ще почакам още ден-два и ще позвъня отново за да попитам какво се случва.
Наистина временно решение е кучегона в такъв случай. А контакти на някакви приюти или те нямат право да ги прибират преди общината да е наредила?
Лично аз не съм на мнение, че човека трябва да си купува кучегони, циганиногони и всякакви други средства, за да се предпазва от малоумното отношение на Столична община и в частност оня фандък дето е начело в момента. Чарджат го по всякакъв начин човека данък върху доходите на физическите лица, данък върху добавената стойност, патентен данък, данък смет, данък че диша, данък че е жив са и да се оправя сам с кучетата, да дава пари за отрови и ултразвукове и тем подобни. Според мен не са много и парите за патрончетата за Макаровия които ще изстреля някой в такава ситуация.

- randity
- Photographer
-
@Affalterbach, това е наистина грубо. И аз мога да измисля хиляди неща да ги изтрепам, но не искам. Жал ми е. Псувам ги постоянно и се прибирам със страх, но ми е жал да причиня такова нещо на живо същество. Искам да ги приберат в някой приют, там какво ще ги правят не ме интересува. Искам аз да знам, че съм викнал хора, които се занимават с прибирането им и да знам, че са там.
@gotti88, не ми дадоха никакви контакти на никой приют, просто ми казаха, че ще предаде сигнала на колегите си. Вече какво ще става нямам идея. Очаквах повторно обаждане от тях, може би да ме извикам на място да покажа проблемните кучета, да си поговоря с тях, но не.
Остава ми единствено да чакам и да продължавам да се прибирам със страх, когато съм без кола ...
@gotti88, не ми дадоха никакви контакти на никой приют, просто ми казаха, че ще предаде сигнала на колегите си. Вече какво ще става нямам идея. Очаквах повторно обаждане от тях, може би да ме извикам на място да покажа проблемните кучета, да си поговоря с тях, но не.
Остава ми единствено да чакам и да продължавам да се прибирам със страх, когато съм без кола ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Affalterbach написа:Веднага ти казвам как да се оттървеш от кучетата. Купуваш саламче мекичко да е на една хапка, да няма дъвчене. Може кренвиршчета примерно. Режеш на колелца, колкото да го хапне на 1 път. Вземаш от 1вия магазин за шивашки мат'риали карфици. С резачките махаш топлийките (главичките) и режеш карфицата на две. По 2-3 в саламче стигат. Минаваш разхвърляш.
Ако това ти се струва много жестоко и дрън дрън пиши на лично ще ти кажа още 1-2 варианта, но там ще имаш повече занимавка. Аз лично бих ги ликвидирал по-безболезнено, че тва с карфиците е малко садистично.
Има дни в които е добре, че нямам права да банвам, че ще обезлюдя форума.

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз обаче имам права...
Подобни теми са забранени във форума точно заради подобни ... същества
Подобни теми са забранени във форума точно заради подобни ... същества

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2