Литекс Мотърс във фалит...
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Новият "български" кросоувър Н6 е вече в Ловеч
Хаос написа:drago_pavlov написа:Хаос написа:като си спомня как един приятел автомонтьор беше качил алфа 156 2000 и някоя си година на подемника и ми показваше, че задния носач е от огъната ламарина 2 мм и как го усуква на ръка си представям китайчето от какви вестници е направено
![]()
![]()
![]()
Ти вече изби рибата
Мисля че няма какво повече да се каже по-темата - китайчето го правят от вестници, а пък индийските направо без носачи, като лагерница
защо се обаждаш неподготвен? това е П-образен профил от 2мм ламарина... без проблем с една ръка го хващаш през средата и усукваш...
Aма ти още си вярваш???
Искаш ли да се подготвя с един такъв и като си дойдеш в България да се пробваш да го усучеш??? Ако му направиш пластична деформация го получаваш като подарък да го показваш на мадамите (колко си як) и една каса бира (или бутилка шотландско до 100 лв.)

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Дъстъра няма база за сравнение- поне не и този модел. Като пуснат нов модел Дъстър ще видим. В момента топ-версията е с 10 бона под цената на китаеца, но с някои уловки- по-малък мотор, по-бедно оборудване (еднакво зле откъм качество на материали) и много по-грозен модел.
За тая румънска смешка ще кажа само 1 нещо- регулируеми по височина предни колани се появяват чак в най-високото ниво на оборудване
Дъстъра има евтини версии (буквално 4 гуми, волан, седалки и покрив) за по 20 бона- това го няма при китайците и затова изглеждат скъпички. Има по-евтини варианти, но има основание да са евтини.
За тая румънска смешка ще кажа само 1 нещо- регулируеми по височина предни колани се появяват чак в най-високото ниво на оборудване

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз мисля че тези или специално конкретно този модел кросоувър е предназначен за руския пазар,и въобще цялата гама е предназначена за руският пазар,но като се има в предвид че сме в ЕС,няма да се разсърдят да продадат и някой друг в западната част в европа и чак на края ,някой от България ако се престраши,да си вземе и той подобно нещо,като същевременно ,както каза колега,се продадат на държавните организации доволно количество автомобили от марката.
Ние българите сме скъсани и освен това робуваме на марката,което не е лошо де,все пак колко години сме живели в тоталитаризъм и малко китайско и руско ни идва в повече,за това по улиците има толкова мерцедеси и БМВ та
Ние българите сме скъсани и освен това робуваме на марката,което не е лошо де,все пак колко години сме живели в тоталитаризъм и малко китайско и руско ни идва в повече,за това по улиците има толкова мерцедеси и БМВ та

drago_pavlov написа:Хаос написа:drago_pavlov написа:Хаос написа:като си спомня как един приятел автомонтьор беше качил алфа 156 2000 и някоя си година на подемника и ми показваше, че задния носач е от огъната ламарина 2 мм и как го усуква на ръка си представям китайчето от какви вестници е направено
![]()
![]()
![]()
Ти вече изби рибата
Мисля че няма какво повече да се каже по-темата - китайчето го правят от вестници, а пък индийските направо без носачи, като лагерница
защо се обаждаш неподготвен? това е П-образен профил от 2мм ламарина... без проблем с една ръка го хващаш през средата и усукваш...
Aма ти още си вярваш???
Искаш ли да се подготвя с един такъв и като си дойдеш в България да се пробваш да го усучеш??? Ако му направиш пластична деформация го получаваш като подарък да го показваш на мадамите (колко си як) и една каса бира (или бутилка шотландско до 100 лв.)
този език го дръж на еквивалентните ти, ако обичаш
пластична, еластична, изгубени в превода го играеш тука
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Допитайте се до собственици на Н5 или Стийд да видите за кво лопане и скърцане става дума..
Ако помислиш малко ще се сетиш защо Н5 и Стийд не са критерий като говорим за паркетник като Н6... Жокер- има огромна разлика между моделите.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Именно Н5 се води висок клас, а и са все грейт уол... човек няма как да стане бе, с пръдня боя не става ! Както казах - you get what you pay for
Майната му какво се води- разликата е голяма. Продължавай да мислиш и ще се сетиш...
Разлика между самите модели е голяма. Но между качеството е никаква.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
drago_pavlov написа: ....
Кой каква кола кара остави на страна ,"Батка" ,Говориш, а нищо не казваш! нямаш собствено мнение.Cтрува ми се че нещо искаш да кажеш на Zlatko but u got no balls to do it. (защото явно те е поставил на място )
Чувстваш се велик ,когато hate-вaш ни чул ни разбрал ,ни видял ,ти си един най обикновен дървен философ с ниско IQ и cоциопат . http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B0%D1%82
.Cамо не знам кой точно се прави на интересен c коментари като този който си писал .Oтивай при любимата партия на контра протеста и сe прави на мъж там,тук не ти е мястото ,и се научи ,точно ти да пишеш грамотно, преди да ми обясняваш на мен .
PS:Чудех се дали да отговарям на човек като теб ,ама ще вземеш да кажеш " аз го съсипах той не пише".Аз съм истински националист последно ще ти кажа,обичам България. A ти си нищо за мен и за всички . Довиждане за теб .
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Темата ми беше интересна, допреди да започнете да си мерите... шарнирите. Не знам как успявате и от най-неутралната тема да намерите повод да се обиждате
Още една лична обида, нападка, квалификация или друго, което не е по темата ще донесе незабавен бан за автора си, без повече предупреждения и без значение кой какво е провокирал.

Never mistake motion for action...
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
е то се очакваше - какво могат да напишат/кажат по дадена тема хора, които хал-хабер си нямат от обекта на разговор - никой още не го е карал, видял, помирисал дори..... за тоя пазар, за оня било.... ама единия това мислел, другия иначе предполагал, останалите се изказват категорично, щот са опитни батки и са видяли 2 и 200 .... българска работа в чист вид е това, и е абсолютно същото навсякъде във всяка една сфера или аспект на ежедневие, общество и т.н., абе за каквото се сетите.
винаги съм казвал - ако българина беше 10% силен, колкото е силен на празни приказки, щяхме да сме доминираща световна сила....
темата можете да я заключите, до няколко месеца колата ще я видят много хора и после пак можем да си говорим....
винаги съм казвал - ако българина беше 10% силен, колкото е силен на празни приказки, щяхме да сме доминираща световна сила....
темата можете да я заключите, до няколко месеца колата ще я видят много хора и после пак можем да си говорим....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Сега прочетох брошурата и като видях колко глезотийки има това джипче, ще ме извинявате ама за 43к.лв. получавате един куп неща, които в едно BMW само екстрите ще струват толкоз.

Vra4anin написа:Скъп е този български китаец, при положение, че е марка която тепърва трябва да се доказва и се прави ТУК. За малко повече пари човек взима това:
За 44000лв с ДДС човек купува новото (модел 2012) Honda CR-V - машина с доказани качества, най-продавано SUV в своя клас в САЩ (а за миналата година, ако не се лъжа и за целия свят). ОК, този за 44000лв е базов модел който е само на предно, ако някой държи на 4WD - цените започват от 50000лв. И пак разликата 42000 за китаец спрямо за Хонда за 44000 (само на предно) или 50000 (4WD) не мисля, че е фрапираща. Цените за CRV-то са за чисто нови коли с гаранция, тук в България от "Бултрако", който се слави като дилър на Хонда, който обича да продава коли с доста по-високи цени спрямо съседни европейски държави.
Не казвам, че CRV е върха на сладоледа, но е доказана машина която в никакъв случай не е спартанска кочина, плюс това говоря за НОВ модел излезнал миналата година (а не за "старото" CRV което е модел 2007-а). Дори и базов модел само на предно за 44000лв има реално "всичко" без кожа и навигация.
Просто... като уж произвеждан в БГ този китаец трябваше наистина да е по-евтин, поне за нас тук, българите. Струва ми се, че за пореден път е доказателство приказката "болен се е*е на легло" - на нас българите понеже сме много богати, винаги ни се предлагат възможно най-високите цени на нещо (разговори по мобилни телефони, ток, парно, храни като меса, колбаси), за качеството няма да говорим, за мен този китаец е поредното доказателство
Колега, защо сравняваш, бензиновия двигател на Ондата, с най-бедното оборудване, с дизела на Ховър с най-високо ниво на оборудване. Сега, ако ще правиме такива сравнения, хайде да сме обективни и да ги сравняваме, както си трябва
Ховър http://greatwall.bg/wp-content/uploads/ ... H6-BG1.pdf - 43 990 лв
Онда http://www.honda.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82% ... um/44/487/ - 66 990 лв
23 000лв мисля си е сериозна разлика

Не Мы такие, Жизнь такая
[quote="Vra4anin"][/quote]
Никой не говори че Хъвър Х6 е върха на сладоледа, но вече започнахте да си смучете от пръстите. Кажи ми за 43к. лв. друг кросовър с толкова екстри, не за 20-30к отгоре, а точно за 43к +/- 2-3к. Тая хонда с оборудване като хувъра струва 70к. извинявай ама ако човек може да си позволи едни 30к е така значи има възможност и за премиум.
Никой не говори че Хъвър Х6 е върха на сладоледа, но вече започнахте да си смучете от пръстите. Кажи ми за 43к. лв. друг кросовър с толкова екстри, не за 20-30к отгоре, а точно за 43к +/- 2-3к. Тая хонда с оборудване като хувъра струва 70к. извинявай ама ако човек може да си позволи едни 30к е така значи има възможност и за премиум.