Live for speed fans ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Live for speed fans ..

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2003, 8:17

Ей го клубчето!

Много взели да си пипат колите тия чужденци бееее... :roll: Вчера четох на quixzole поста, че бутали настройките и аз в началото като играех нямах грижи с никого .. 1-2 успяха да ме бият, сега влязох снощи да проверя аз тая работа и какво? ОПАШКАР?? Аааа - запалих цигара, ритнах стола ... неможе така бе?!
Трябва да си направим вътрешно първенство.. Само свой!

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 16 Сеп 2003, 8:52

Не си казал не сме направили, само че аз като барам настройките освен да я направя по кекава друго не успявам. Уж разбирам кое за какво е и какво променя, до колкото знам това би трябвало да доведе до по-голяма стабилност ама нунйо :? Та ако ме светне някой какво променя за да му е по добра колата ще се радвам, защото на мен ми писна вече да си мисля че права нещо а то да не става.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

ентусиаст
Аватар

Re: Live for speed fans ..

Мнение от tsvet40 » 16 Сеп 2003, 9:00

Turturelo написа:Ей го клубчето!

Много взели да си пипат колите тия чужденци бееее... :roll: Вчера четох на quixzole поста, че бутали настройките и аз в началото като играех нямах грижи с никого .. 1-2 успяха да ме бият, сега влязох снощи да проверя аз тая работа и какво? ОПАШКАР?? Аааа - запалих цигара, ритнах стола ... неможе така бе?!
Трябва да си направим вътрешно първенство.. Само свой!

Ще дадеш ли пак линк откъде точно да я дръпна играта? И колко е голяма все пак? 8)

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 16 Сеп 2003, 9:04

Изображение
Изображение
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2003, 9:08

tsvet40> http://www.liveforspeed.net/ , но пак казвам трябва да се плати играта, защото няма начин за избягването на регистрацията.. Големината на пълната версия е ~140мб.. Демото е също достъпно, но има 2 писити и 3 коли! Не е проблем и него да играем ако сме повече хора! Пълната версия има възможност да избираш коя версия да ползваш ..
Демото е 41мб

Gorby> Аз несъм се пробвал да правя нищо по настройките, но на всяка друга игра никога не успявам да я настроя и затова несъм се хващал - единствено на всяка кола има настройка "low suspension" и само това къпя ..

пс. малко си застъпахме мненията с Gorby, но ги сме ги писали едновременно ;)

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 16 Сеп 2003, 10:14

Много сте бързи бре :mha: Докато се наканя да пусна темата и някой ме изпреварил ;) Манията е наистина голяма :!: Относно настройките на колата на повечето от колите съм направил смятам сносни настройки така, че като се срещнем онлайн бих ги споделил със всеки от форума. Настройките ми са плод на двуседмичен труд на офлайн обиколки на Blackwood GP. За останалите писти разликите са минимални, но осезателни. Основното по което можете да се водите за настройките е, че това което е в реалния свят по същият начин се отразява в играта. Например секцията Wheels е същото като да отидеш на стенд за предницата ;) А иначе едно линкче за четящите на английски ИМА ТУК Също мога да пускам един dedicated server вечер (нета ми е на кабел и имам втори компютър който общо взето бездейства), но проблема е, че канала ми е 3.5к и едва ли ще мога да държа повече от 4-5 играча :( Иначе има demo server на headoff който държи 11 играча и досега не съм виждал някой да играе на него.

Очаквам развитие по темата ;)

П.П. А как се дрифтва с lx-ите не е истина :mha:
П.П.П. Интерсни неща има на сайта на играта в секция links
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Сеп 2003, 12:32

Емиии да ме прощавате за тъпия въпрос ама :arrow: КАКВИ са системните изисквания за тази игра :?: Все се опитвах да ги намеря в сайта :arrow: уви май не успях :oops: :oops:
За начало си казвам мойте,пък ако не ставам (В което вярвам 8) ) жалко :!: Ако пък ли не,ще пробвам щом казвате че е толкова зарибена игрицата :D
ТА :arrow: CPU - AMD Duron 950Mhz,368MB ram(ТУК е проблема :arrow: ВГРАДЕНО ВИДЕО без AGP Слот на дъното :evil: ) Хард и други джаджи май нямат значение за момента :!: Та кажете ако мога да играя да свалям и да скачам на пистата че тва Гран Турисмо ми писна на Сингъл :arrow: Нямам конкуренция вече :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2003, 13:49

pAbLo> аз съм с PIII 600, 256ram, GeForce 2 MX 200 32mb и върви на 1024x768, общо взето играта не е тежка (според мен) и ако не ти е голяма боза видеото няма да имаш проблеми!

Дайте да се разберем довечера да похлъзгаме някъде?! Примерно 21ч? Може и на headoff може и някой да направи сървър...?! Аз съм на dialup, но веднъж съм правил и 3ма играхме без проблем .. ?! Зор ми е на мен като има 4-5 автомобила пред мен и в завой като ги настигна почва да сече и събирам лозичките .. :evil:

Live For Speed - BMW Club Bulgaria Cup :twisted:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 16 Сеп 2003, 13:50

Току що играех в server-а на HeadOff и срещнах едно българче, ама съвсем случайно. Както се базиках с един лйолйо, който се чудеше от кой завой да излети първо :lol: се появи човечето 009 и с влизането обажда "Ebasi i laga" :lol: :lol: :lol: Кой друг освен някои нашенец може да го изръси това, само че мен нещо ме дропна после та не можахем да се разберем много много. На въпроса "BMW Club ?" отговори с "Не" за съжаление. Казах му че сме доста навитаците да я цъкаме игрицата.
А за Dedicate server, аз също мога да пускам когато съм на работа. Нищо не ми пречи да отделя една машинка и да разцъкваме вечер, само ме притеснява това, че ми лепнаха едно криво ограничение на външния нет на 10к и това за download, нямам представа как ще се държи при upload или пък колко изисква играта.
Иначе, аз съм на работа през нощта сряда, петък и събота, дайте да се разберем (в irc мисля, че ще е най-лесно) и да потъркаме малко гуми.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Сеп 2003, 17:09

Мога ли да помоля някой с по-бърза връзка да я хвърли на някой БГ сървър? Защото аз съм със супер връзка с peering-а, ама със света е ужас! Говоря за демото :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2003, 18:05

Аз съм на dial up 28.8 и до 4-5 човека върви без проблем.. Зор е малко на завойте като има повечко хора, така че с 10к връзка си "Спи града от Тончо Русев"

Довечера ще играем ли? Дайте час и място?! Пуснете ако има някой с по-бърза връзка един сървър BMWPower-BG и му сложете парола примерно BMWPOWER или нещо от сорта и я постнете тук името и паролата и часа - всеки да си влиза, а иначе можем да помислим за постоянен такъв ..

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Сеп 2003, 18:12

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ играта тръгна :!: ОБаче явно дъното ми от аСус се превръща в аНус :!: Видео картата ми е Савидж С3 и май става само за гледане на филми :cry: :cry: Звука ми идва също на порции и то май пак заради вградените си части на дъното :evil: Ехх мъка мъка само от дъно не пестете че после става........

FX Master
Аватар

Мнение от Deakon » 16 Сеп 2003, 18:48

В момента съм пуснал DEDICATED на другата машинка - DEMO версия за да можем всички да се накачулим. държи само 4 човека. Онлайн съм и ще чакам да се скивам с някои от вас :mha:

П.П. Името на сървъра е BMWClub_BG
П.П.П. Ако станем повече може да се прехвърлим и на Headoff ...
Изображение

FX Master
Аватар

Мнение от Deakon » 16 Сеп 2003, 19:15

pAbLo написа:ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ...

Палне ли веднъж нема начин да не се играе. Виж OPTIONS - GRAPHICS има едни simple хави - пусни си ги...
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 16 Сеп 2003, 19:29

pAbLo, аз имах преди Savage 4, Trio 3D 128b. Не съм имал проблеми с нея, пък и играта не иска чак толкова много (или поне на мен така ми се струва) Одеве така са бях надъхал а ти не можа да се Join-неш :cry: Виж настройките на играта и гледай да се присъединиш по-скоро.
Аиде ВОЙВОДИИИИИИИИИИИИ
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата