(Не) ходете там (тема за летните почивки)
Модератор: Общи модератори
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Re: (Не) ходете там (тема за летните почивки)

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Re: Не ходете там (тема за летните почивки)
vld написа:Феста хотел поморие, абсолютен жмел, ебаси навалицата а има само един асансьор, храната е нищо особенно, абе не струва това което искат.
Що лъжеш бе,два са

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
i4koo написа:Колега виждам че си бил 2011 г ,оттогава доста време е минало.Немога да се съглася че храната и хотела са лоши.Затова са има сайтове със рейтинг на хотелите ,ако си направиш труда да провериш Зорница Сендс Спа е с най-висок за региона .Приятел по вкус няма ,затова всеки си избира къде да почива и къде да избива комплекси !!!BMW Power ACM написа:Leon написа:Николай К написа:BMW Power ACM написа:Зорница сендс и спа в Елените. Не ми се пише всички минуси, които има там защо няма да има кой да чете толкова дълго. Ако все пак на някой му се чете, влиза във visit.bg и чете.
Като цяло и курорта Елените не струва, освен хубавия парк вътре. Всеки хотел е скапан, откъм храна, обслужване и плаж. То плаж няма, само камъни.
Колега нищо лично , ама хотел Зорница Сендс е до Елените и няма нишо общо с тях! Не пишете глупости като не сте разбрали.
Прекарвам цяло лято там и не знам от какво сте недоволни.
Специално в Зорница обслужването не е лошо, хотелът е хубаво разположен, има анимация за децата, но храната е най-долнопробния и евтин боклук, който може да се купи на пазара. Което не е малък проблем като си отишъл за една седмица с деца... Дребните тарикатлъци няма да ги броя, защото в България всички ги правят.
Ники, не е в Елените, а на 2 метра от тях. Делят една ограда, а до Влас РЕАЛНО има бая път. Та си е един вид никъде. Плажът обаче си е същия - липсващ защото от камъни няма пясък. Ето го коментара ми от 05.09.11. Подкрепен е 15 пъти, даже има и добавени "похвали" от други хора. Който иска след прочетеното да се пробва там, аз повече никога. Предпочитам да отида на море с няколко дини и яйца, отколкото с тяхната "храна". И всяка година за шоуто гледам как подмамват хората с "промоцията", че към оферта със закуска и вечеря се подарява обяд.Всяка година драскат само с червени букви и цифри, пишейки тази глупост. За препоръчване мога да ви дам доста добри хотели, ама не искам да излиза като реклама. Просто в този съм сигурен, че са плащали яко да ги категоризират като 5 звезди. Боже, като си помисля само Зорница и 5 звезди.
![]()
![]()
![]()
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... 63/page/9/
Колега, не знам на какво можеш да се съгласиш ти, но си прав - всеки вижда различно.
Обаче пишеш ПЪЛНИ глупости. В сайта на Съни-турс(визит.бг)този хотел е далееееч от най-високите оценки за региона.
Но като каза, че съм бил 2011-та и много неща са се променили, позволих си да разледам първата страница на коментарите от тези дни:
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... %D0%B0/663
Та като гледам си е съвсем същата работа. Има хора, които се оплакват МНОГО от хотела и му дават оценки под 3 дори!

Аз комплекси не виждам защо ще избивам като отварям очите колегите тук, да не си набутват парите за този хотел. Ако бях само аз, може би щях да се съглася, че хората виждат различно. Обаче то има много, много отрицателни коментари като моя. Повярвай ми, ако ми видиш коментарите за други хотели, ще се убедиш, че трудно пиша лоши неща, защото не съм и капризен. Когато обаче съм дал пари, искам нещата да са такива, каквито се очакват, каквито съм ги видял другаде за съответните суми и разни такива дреболии.
Ще ме извиняваш, но Зорница си е от множество хотели по нашето черноморие, чиято цел на собствениците е печалбарство на всяка цена, без да им пука дали някой ще иде втори път. Важното е всеки да се излъже веднъж. От този хотел насам, много внимателно чета коментарите за хотели, в които смятам да ходя и не съм се подвеждал. Преди мислех, че може някой да ги пише ей така поръчково, но се убедих, че всички са верни. Просто хората ти пращат известие да попълниш набързо оенките и да напишеш нещо като техен клиент(на Съни Турс).
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Лозенец миналата година хотел Сън сет много шумно, храната ужасна като за прасета... Диария и повръщане 2 дни.... Колегата ми ходи тази година на Лозенец пак остана рядко-щастлив, две колежки със семействата си и те се оакаха явно водата там и пречиствателните станции "добре си вършат работата". Хареса ми плажа О Азис или Оазис както го предпочетете два шезлонга и чадър 25лв на ден коктейли и глезотии става хаус дъни от белия бар. Ако сте решили да карате сърф има мн добра база на централния плаж там направих първите си стъпки
Тази година на Албена хотел Гергана излизам от хотела и стъпвам на пясъка храната супер разнообразна и вкусна нищо общо с олинклузива на Сънсет Лозенец. Колата на сянка под дърветата веднъж само я карах до Варна на разходка.

Тази година на Албена хотел Гергана излизам от хотела и стъпвам на пясъка храната супер разнообразна и вкусна нищо общо с олинклузива на Сънсет Лозенец. Колата на сянка под дърветата веднъж само я карах до Варна на разходка.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Лозенец последните 2 пъти карах ваканция с тежък "летен вирус" и приключих с това иначе приятно като атмосфера място. А и с българското море в общи линии. Как пък по чужбина не ги хващам тия "летни вируси"... Кавичките хич не са случайни 

Never mistake motion for action...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
+1
дълго време се опъвах, че само в БГ на море ще ходя,
но след ходене в Гърция ... не мисля, че отново ще летувам у нас ... за съжаление
дълго време се опъвах, че само в БГ на море ще ходя,
но след ходене в Гърция ... не мисля, че отново ще летувам у нас ... за съжаление

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Чак пък толкова прехвалена тая Гърция. Миналия месец началото бях там за 5 дни на море с приятели. Еми същото като в България си е, плажа мръсен, навсякъде фасове, боклуци. Единственото различно беше, че морето е по-солено и ако не се изплакнеш на душовете побеляваш като сирене, както и, че като си пазаруваш си говорите на английски. Отново същата гъчканица, отново селски прояви от сорта, че пресичаме улица широка 1.5м и няк'ва дебела свиня свири и ми подава газ зад мен ...
Може някъде другаде в Гърция и да е добре, но в Паралия Катерини мисля повече да не ходя, по-добре да си ида тук.
П.П. Колега @spower, препоръчвам ти хотел Боряна пак в Албена. По миналата година бях там, наистина уникално местенце точно първа линия, храна, обслужване на персонал, всичко е 6+. Съвет, не си взимайте стая с изглед към морето, че не се спи от вълнението на морето, но това според мен е по-добре отколко от страната на пътя да чувате кръчмата и хората как пеят
Може някъде другаде в Гърция и да е добре, но в Паралия Катерини мисля повече да не ходя, по-добре да си ида тук.

П.П. Колега @spower, препоръчвам ти хотел Боряна пак в Албена. По миналата година бях там, наистина уникално местенце точно първа линия, храна, обслужване на персонал, всичко е 6+. Съвет, не си взимайте стая с изглед към морето, че не се спи от вълнението на морето, но това според мен е по-добре отколко от страната на пътя да чувате кръчмата и хората как пеят

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
BMW Power ACM написа:i4koo написа:Колега виждам че си бил 2011 г ,оттогава доста време е минало.Немога да се съглася че храната и хотела са лоши.Затова са има сайтове със рейтинг на хотелите ,ако си направиш труда да провериш Зорница Сендс Спа е с най-висок за региона .Приятел по вкус няма ,затова всеки си избира къде да почива и къде да избива комплекси !!!BMW Power ACM написа:Leon написа:Николай К написа:BMW Power ACM написа:Зорница сендс и спа в Елените. Не ми се пише всички минуси, които има там защо няма да има кой да чете толкова дълго. Ако все пак на някой му се чете, влиза във visit.bg и чете.
Като цяло и курорта Елените не струва, освен хубавия парк вътре. Всеки хотел е скапан, откъм храна, обслужване и плаж. То плаж няма, само камъни.
Колега нищо лично , ама хотел Зорница Сендс е до Елените и няма нишо общо с тях! Не пишете глупости като не сте разбрали.
Прекарвам цяло лято там и не знам от какво сте недоволни.
Специално в Зорница обслужването не е лошо, хотелът е хубаво разположен, има анимация за децата, но храната е най-долнопробния и евтин боклук, който може да се купи на пазара. Което не е малък проблем като си отишъл за една седмица с деца... Дребните тарикатлъци няма да ги броя, защото в България всички ги правят.
Ники, не е в Елените, а на 2 метра от тях. Делят една ограда, а до Влас РЕАЛНО има бая път. Та си е един вид никъде. Плажът обаче си е същия - липсващ защото от камъни няма пясък. Ето го коментара ми от 05.09.11. Подкрепен е 15 пъти, даже има и добавени "похвали" от други хора. Който иска след прочетеното да се пробва там, аз повече никога. Предпочитам да отида на море с няколко дини и яйца, отколкото с тяхната "храна". И всяка година за шоуто гледам как подмамват хората с "промоцията", че към оферта със закуска и вечеря се подарява обяд.Всяка година драскат само с червени букви и цифри, пишейки тази глупост. За препоръчване мога да ви дам доста добри хотели, ама не искам да излиза като реклама. Просто в този съм сигурен, че са плащали яко да ги категоризират като 5 звезди. Боже, като си помисля само Зорница и 5 звезди.
![]()
![]()
![]()
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... 63/page/9/
Колега, не знам на какво можеш да се съгласиш ти, но си прав - всеки вижда различно.
Обаче пишеш ПЪЛНИ глупости. В сайта на Съни-турс(визит.бг)този хотел е далееееч от най-високите оценки за региона.
Но като каза, че съм бил 2011-та и много неща са се променили, позволих си да разледам първата страница на коментарите от тези дни:
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC% ... %D0%B0/663
Та като гледам си е съвсем същата работа. Има хора, които се оплакват МНОГО от хотела и му дават оценки под 3 дори!Ти знаеш ли на кои хотели дават такива оценки? Когато аз писах моя коментар бяха ме подкрепили сума ти и народ, някой даже беше писал, че преди години бил ходил там и като ми четял коментара виждал, че нищо не се е променило. Явно хотела има такава политика на подвеждане. Не може ти да ми казваш на мен, че нещата, които аз съм видял не са така. Иди и го кажи на другите множество коментирали в сайта.
Аз комплекси не виждам защо ще избивам като отварям очите колегите тук, да не си набутват парите за този хотел. Ако бях само аз, може би щях да се съглася, че хората виждат различно. Обаче то има много, много отрицателни коментари като моя. Повярвай ми, ако ми видиш коментарите за други хотели, ще се убедиш, че трудно пиша лоши неща, защото не съм и капризен. Когато обаче съм дал пари, искам нещата да са такива, каквито се очакват, каквито съм ги видял другаде за съответните суми и разни такива дреболии.
Ще ме извиняваш, но Зорница си е от множество хотели по нашето черноморие, чиято цел на собствениците е печалбарство на всяка цена, без да им пука дали някой ще иде втори път. Важното е всеки да се излъже веднъж. От този хотел насам, много внимателно чета коментарите за хотели, в които смятам да ходя и не съм се подвеждал. Преди мислех, че може някой да ги пише ей така поръчково, но се убедих, че всички са верни. Просто хората ти пращат известие да попълниш набързо оенките и да напишеш нещо като техен клиент(на Съни Турс).
Колега, само да добавя за този ''ЗОРНИЦА'' ,че е хотел на бивша миска закупен от един мутраген като подарък ... Мисля, че изводите са ясни .Това го знам лично, защото в далечната 2006 мисля, че беше когато го пускаха или 2005 може би се лъжа за годината се случи така, че имах допирни точки със същата тази персона, чийто хотел обсъждате в момента. Ами тя въобще си нямаше понятие от управление на хотел, а и първата година персонала го беше събрала само от разни мургавелковци ,а и като гледах поведението и хич не е интересуваше дали хотела има посещаемост или не, просто беше важно да се завъртят едни парички за да се изперат набързо и така... Предполагам и сега нещата не са се променили предвид на какво място е построен и си спомням като беше едно наводнение и как водата дойде само на 20 см от първият етаж на хотела ....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, в интерес на истината в момента където и да отидете на море в БГ си е .....гъчканица, навалица, скъпотия и като краен резултат мизерия. Все пак е август месец-сезона на отпуските !!! Не мога да Ви разбера защо всичките се бутате август да ходите на почивка когато е най-скъпо и храна и квартири и е голяма гъчканица . Примерно юли месец за същите пари ще почивате в супер условия и също си е гот, а за началото на септември си е направо супер като почивка . Аз снощи се прибрах от морето .Тази година това ми е за трети път и се очертава още поне два пъти да ходя, нО никога повече август месец. Първата вечер нямаше къде да спим -всичко беше фул- СОЗОПОЛ , ПРИМОРСКО, ЛОЗЕНЕЦ И СПАХМЕ В КОЛАТА
(( , което хич не е за препоръчване .Добре ,че бяхме само двамата и с нас нямаше дете ... На сутринта тръгнахме още в 5.30 да си търсим свободни места и успяхме чак към 10.30 да намерим и то такава мизерия, а същевременно скъпо .Никога повече август месец на море в БГ !!! Сега ми предстои пак ходене, но сигурно ще е към края на август когато няма да е такава гъчканица !!!

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа: Първата вечер нямаше къде да спим -всичко беше фул- СОЗОПОЛ , ПРИМОРСКО, ЛОЗЕНЕЦ И СПАХМЕ В КОЛАТА(( , което хич не е за препоръчване .Добре ,че бяхме само двамата и с нас нямаше дете ... На сутринта тръгнахме още в 5.30 да си търсим свободни места и успяхме чак към 10.30 да намерим и то такава мизерия, а същевременно скъпо . Никога повече август месец на море в БГ !!! Сега ми предстои пак ходене, но сигурно ще е към края на август когато няма да е такава гъчканица !!!
Ами то затова хората почват с резервациите още от март-април, когато имаш най-голям избор. Особенно ако става въпрос за почивни станции, бунгала, къмпинги и т.н. За тях още зимата се правят резервации.
///sasho написа:Ходих в Мармарис - Турция и не го препоръчвам като курорт. Едни и същи магазини по главната улица, няма къде толкова да се веселиш, абе с две думи нашето черноморие си е в пъти по хубаво.
Два пъти съм бил там и не мога да се съглася с казаното. Главната улица е супер дълга и има всякакви магазини и заведения. Отнема доста време да минеш от едната страна и да се върнеш от другата.

Дискотеките, клубовете и т.н. са изнесени в единия край на града непосредствено на марината.

Има няколко клуба точно в центъра и още няколко в края на града.
Пясъкът в двата края наистина е шитня

и става да легнеш на него само в централната част, понеже се поддържа от заведенията там и шезлонга и чадъра се плащат. Като казвам плащат взимаш една бира например и можеш да ги ползваш безплатно.

Не се вижда много, но става ясно горе-долу.
Като цяло Мармарис е по-спокойно от Анталия и Бодрум например. За по-улегнали хора е. Докато Анталия и Бодрум са за парти 24/7 и по принцип за по-млади хора.
Към 20-и август мислим да ходим в Созопол, хотел Twin House. Някакви отзиви за хотела? И като цяло за плажовете двата в Созопол?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Турция е според вкуса
Повечето хора я харесват, аз втори път отивам там както се казва "само на война"
Всички около мен бяха доволни
За Кушадасъ става въпрос. И не че ме дразнеше нещо в хотела. Стаите бяха добре, храната беше добре... просто страната не ми харесва
Не може да отидеш на плажа и да гледаш как жените се къпят с чаршафите, все едно са някакви корабокрушенци, които точно са доплували брега 
П.П. За Созопол... запали колата и отидете на къмпинг Градина за плажа. На 5мин. с кола е, обаче няма такъв "айляк"
Уникално е.

П.П. За Созопол... запали колата и отидете на къмпинг Градина за плажа. На 5мин. с кола е, обаче няма такъв "айляк"

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Уникално може да е било едно време на Градина. В момента е пълен леш, не айляк. Бунгала, глупости, всичко е пълна боза. Плажа е мръсен, водата също ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
randity написа:Уникално може да е било едно време на Градина. В момента е пълен леш, не айляк. Бунгала, глупости, всичко е пълна боза. Плажа е мръсен, водата също ...
На Златната Рибка е готино. Намира се в края на същия залив, точно преди да почнат скалите на Созопол.