Най-добрите джанти за Е46 ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
Re: Най-добрите джанти за Е46 ?
С това ет. колега едвали ще станат на е46. За предпочитане е да е над 34 но под 34 ще опира бъди сигурен
Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Че ще станат - ще станат , но вероятността да ти упират е голяма наистина , освен ако не си с раздувани калници 
Ако са по-ниски гумите няма да имаш проблем според мен , но зимата-ниска гума

С колко J са джантите ?

Ако са по-ниски гумите няма да имаш проблем според мен , но зимата-ниска гума

С колко J са джантите ?
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Nikolai_CooL написа:Че ще станат - ще станат , но вероятността да ти упират е голяма наистина , освен ако не си с раздувани калници
Ако са по-ниски гумите няма да имаш проблем според мен , но зимата-ниска гума![]()
С колко J са джантите ?
Зависи колко са широки джантите, зависи най-вече с какви гуми се карат, зависи и колко се товари колата отзад, зависи и с какво окачване си и най-вече как караш по неравен терен

п.п. Фланците отпред зависи от вкуса .. но ако джантите са еднакво широки и изравниш ЕТ-то, предните ще стоят по-излезли спрямо задните.
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
значи ЕТ25, широчина 7.5, гумата отгоре е 225/45.... толкова ли е голяма разликата между двете, аз мислех че е някви 15 мм..

- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Колегата малко по горе се обоснова напълно и ти даде доста изчерпателен отговор 
Ииначе от това което си написал смятам , че няма да имаш проблем ако и 4-те джанти са еднакви и са с едни и същи размер гуми

Ииначе от това което си написал смятам , че няма да имаш проблем ако и 4-те джанти са еднакви и са с едни и същи размер гуми

- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
Пробвай колега и на следващата седмица виждам джантите в раздел продава 

Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
MonsteR написа:значи ЕТ25, широчина 7.5, гумата отгоре е 225/45.... толкова ли е голяма разликата между двете, аз мислех че е някви 15 мм..
Аз лично смятам, че няма да имаш проблем. Но ако случайно много се съмняваш може да сложиш 215/45. Аз съм с ет20 17x8 и 215/45 и ми опираха единствено като натоваря багажника и с по-висока скорост през неравностите (това преди да сложа ниските пружини

- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
Щом ще е 215-ки ми то по добре със 15 или 16-ки да караш а неравности тук има доста ВЪВ БУЛГАРИСТАН
А смятай ако си с ниско окачване какво става.Взимай това,което препоръчва производителя и не си прави експерименти!!! Аз съм се прекарвал.От ет 34 нагоре и няма да имаш ядове 100%

Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
На тая кола, може най-малко 17 да се сложи... 330 е.. и по скоро не е ниска а е нормална и даже малко по висока... направо много ме гори да ги взема тези джанти.. само да не отида в раздел продава
както каза колегата. Освен това като я товаря, почти не я забелязвам да кляка.. което е много сранно но задницата никога не е увисвала...

- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
има го и момента с това малко ЕТ да не стоят като подарени моите са ет35 което се води минимума и ето как стои
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... -_E46.html нямам снимка на моято но изглежда по същия начин. Виждал съм 3ки с джанти от 5ца и ми седи не естествено толкова извадена на вън джантас толко малко ЕТ
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... -_E46.html нямам снимка на моято но изглежда по същия начин. Виждал съм 3ки с джанти от 5ца и ми седи не естествено толкова извадена на вън джантас толко малко ЕТ
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
MonsteR написа:Ще използвам темата да попитам за един въпрос някой разбиращ. Мога ли да сложа жанти ЕТ25 на е46 комби? Джантата е 17' , ще опира ли някъде или всичко е наред.. гледам тук едно комплектче ЕТ47 отппред и ЕТ25 отзад, май са зимен комплект на М3. Мерси. Ако става, смешно ли ще седи или трябват фланци отпред?
Ще стоят грозно, ако не играеш с фланци, а задните 99% ще опират поне по неравности (зависи с какво окачване си). 225 гума в Е46 на джанта под ЕТ34 освен че опира започва да "стърчи" грозно. 16'' и 17'' от Е90 стоят перфектно на Е46 без никакви фланци и преправяния. В Продава има тема на колега, който е качил снимка на джанта от Е60, монтирана на Е46, горе-долу това ще бъде ефектът, минус 1 см от по-тясната гума

Never mistake motion for action...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
А не е ли малко грозничко да се слагат джанти, които са от друга серия. Лично на мен това не ми допада, седи много не естетично.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Колеги,извинете ме за смяната на темата ,но исках да попитам колко е най- широката гума която може да вмъкнеш в 17-ка с 8J, на вратата ми пише 245/40/17...а мога ли да набутам 255-ца или ще стои твърде гадно?