Врачки, гадателки и т.н
Модератор: Общи модератори
Врачки, гадателки и т.н
Здравейте, ходих онзи ден при такава жена. Да знам, че вече ще сте ме запсували зад мониторите и аз също не вярвам много много в такива неща ..
Та както и да е, жената не ме познаваше преди това, но още от началото ми каза, че съм бил адски нервен и лесно съм си изпускал нервите, което всъщност е така .. После каза, че ми е направена магия (да сигурно го казват на всички .. и на мене ми стана леко смешно и не повярвах), както и да е, взе 3 катинара и щяла да развали магията. Трябва 8 дни да спя с този катинар и да го нося постоянно с мен, а след тези дни да отида да ми го отключи.
Както и да е, нищо интересно за сега, но по едно време, каза, че следващите 2-3 дни ще повръщам, няма да мога да спя и т.н, защото магията била много силна. И прибрах се, легнах си вечерта да спя и на следващата сутрин се будя сутринта в 6 и оповръщах всичко неможах и да заспя пак.. Цял ден днес повръщам, а не съм и ял и вече няма кво да се повръща, но аз продължавам ..
Сега съм доста уплашен в интерес на истината .. Незнам какво да мисля .. Как бихте реагирали вие ? Трудно ми е да повярвам, че е съвпадение ..
Та както и да е, жената не ме познаваше преди това, но още от началото ми каза, че съм бил адски нервен и лесно съм си изпускал нервите, което всъщност е така .. После каза, че ми е направена магия (да сигурно го казват на всички .. и на мене ми стана леко смешно и не повярвах), както и да е, взе 3 катинара и щяла да развали магията. Трябва 8 дни да спя с този катинар и да го нося постоянно с мен, а след тези дни да отида да ми го отключи.
Както и да е, нищо интересно за сега, но по едно време, каза, че следващите 2-3 дни ще повръщам, няма да мога да спя и т.н, защото магията била много силна. И прибрах се, легнах си вечерта да спя и на следващата сутрин се будя сутринта в 6 и оповръщах всичко неможах и да заспя пак.. Цял ден днес повръщам, а не съм и ял и вече няма кво да се повръща, но аз продължавам ..
Сега съм доста уплашен в интерес на истината .. Незнам какво да мисля .. Как бихте реагирали вие ? Трудно ми е да повярвам, че е съвпадение ..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Врачки, гадателки и т.н
Колкото и да е налудничаво - повръщането е изчистване на тялото, дали магия, дали енергия, дали кофти храна.
Явно има нещо вярно и женицата явно си я бива.
Единственото което ме притеснява е - каква ще е финансовата страна на нещата.
ПС Не ме заклеймявайте към лудите, просто чета това онова, за да разбирам какво се случва около мен, и да разбирам усещанията си
Явно има нещо вярно и женицата явно си я бива.
Единственото което ме притеснява е - каква ще е финансовата страна на нещата.

ПС Не ме заклеймявайте към лудите, просто чета това онова, за да разбирам какво се случва около мен, и да разбирам усещанията си

- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Всичко опира до собствена психологическа настройка. Ти си се настроил, че ще повръщаш и затова повръщаш. Ако не беше ходил на врачка, нямаше да ти се случи. Плюс това "магията" ти е направена най-вероятно отдавна, пък не си повръщал... На всеки човек му личи, ако е нервен. Не ти го е прочела в мислите. Който вярва във врачки и магии, него ще го хванат. Това е моето мнение.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
BaDxBoY написа:.
Не се страхувай, страхът винаги те прави малко или много слаб... Съвета ми е да се успокоиш, да се отпуснеш и чисто интуитивно да се опиташ да усетиш въпросната жена, в смисъл дали й вярваш или не. Ако да, прави това, което ти казва и нещата ще се нормализират...
След това си задай въпроса защо всъщност си потърсил врачка, какво си очаквал да чуеш, какви проблеми имаш и не можеш ли сам да ги решиш. Донякъде съм съгласна и с мението на колегата по-горе, че е възможно самата жена да е предизвикала състоянието ти, тези хора имат изключително силна енергия и ако си податлив ти е повлиала. Просто някак сам установи защо се случва...
И ще се оправиш, споко

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Дава ли ти да пиеш нещо или да ядеш ?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
И аз съм ходил на врачка и ми позна абсолютно всичко
Случки от живота, настояща приятелка тогава, проблеми с ученето, място за живеене и учене, характери на близки приятели, позна името на най-добрия ми приятел 
Накрая ми даде едно талисманче, което и до ден днешен си го нося, а ходих миналата пролет

Накрая ми даде едно талисманче, което и до ден днешен си го нося, а ходих миналата пролет

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Баба ми едно време гледаше на боб. Никога обаче не е ограбвала хората като им е искала някакви суми. Нищо по-голямо от 1-2лева не помня, а на повечето познати гледаше без пари. Та понякога познаваше, понякога не.
Ама те най-често при нея идваха жени да им гледа за "има ли си любовница мъжа ми, ще ме остави ли, обича ли я" и разни таква.
Освен това баеше с листа против уплаха, алтернативно на леенето с "куршум". Та доста пъти и на мен ми е баела, там разни клечки се гасяха във вода и все ми е помагало като съм се успокоявал. Убеден съм, че е било по силата на внушението от мен самия, а дали някакви нейни положителни мисли са ми действали, кой знае. След смъртта и ходих един-два пъти да ми леят куршум за да угодя на най-близки, че да успокоя тях, а не себе си.
Пак така помагаше. От няколко години обаче изобщо не стъпвам дори за леене на куршум. Тази година в началото изживях голям стрес, ама просто си навих на ината, че има далеч по-важни работи от това да позволя на временна уплаха да ми влияе и го преодолях изключително лесно. Каму ли да отида и някоя да "разваля магии". Шшшшшш, ехо, аз лукова глава ли съм бе лелче? Кой ще ми направи магия и как ще ми влезне дори в личното пространство без да го пусна там?
То чудо народ се В Африка когато някой се разболее(а там болести има бол) в племето, веднага се води на шаман да му каже дали е омагьосан, колко е омагьосан, дали ще св излекува или ще умре, изобщо всичко.
Та ако му кажат, че ще умира, той веднага го приема. Отива някъде сам, излориан от всички, те самите не искат и да чуят за него защото му е направена смъртна магия и човека си умира по силата на внушението. Освен него той се чувства изоставен, чувства, че никой не го брои за жив вече и така.
Та ако ти е дала нещо да пиеш, не се чуди. Ако пък ли не, спри да мислиш за глупости бе човек. Иди и почети как работи Вселената(или гледай предаването)да видиш, че има далеч по-големи неща и сили, които изобщо не си си представял, а не някаква си врачка.
И аз се чудя как понякога сънувам нещо, забравям го и след време то се случва 1към1, ама врачката не може да ми каже. Човешкият мозък е с огромни възможности, но ние не ги разбираме, не знаем как да ги ползваме и той работи на някакви мизерни проценти от възможностите си. Малко над мизерните числа се считат за гении от рода на Айнщайн.
Та най-добрия вариант според мен е да разбиеш с един чук шибания катинар или направо да го метнеш в някой контейнер.
Но понеже си влезнал яко във филма подозирам, че няма да имаш сили да го направиш. И не му се смейте другите, силата на внушението е огромна. Затова си довърши простотиите с тази, след това когато "всичко отмине", просто никога вече не стъпвай на такива места. Защото явно както си нервен, така лесно се поддаваш на емоциите си, от там и на внушения. Пробвай нервите да успокоиш, те са ключа към всичко.
И може да се добави повече секс към всичко, че той е универсално лекарство - към нерви, настинка, зъбобол даже.
В заключение бих казал, че ако има магии, то някой щеше да ги използва за да обере федералния резерв на САЩ, а не да взима по 20 лева(примерно)от обикновените хора защото мисли, че е целунат от Бога. Ако има и Бог. Нямаше да ома изпълнения като това в Умирай трудно 3.

Освен това баеше с листа против уплаха, алтернативно на леенето с "куршум". Та доста пъти и на мен ми е баела, там разни клечки се гасяха във вода и все ми е помагало като съм се успокоявал. Убеден съм, че е било по силата на внушението от мен самия, а дали някакви нейни положителни мисли са ми действали, кой знае. След смъртта и ходих един-два пъти да ми леят куршум за да угодя на най-близки, че да успокоя тях, а не себе си.

То чудо народ се В Африка когато някой се разболее(а там болести има бол) в племето, веднага се води на шаман да му каже дали е омагьосан, колко е омагьосан, дали ще св излекува или ще умре, изобщо всичко.
Та ако му кажат, че ще умира, той веднага го приема. Отива някъде сам, излориан от всички, те самите не искат и да чуят за него защото му е направена смъртна магия и човека си умира по силата на внушението. Освен него той се чувства изоставен, чувства, че никой не го брои за жив вече и така.
Та ако ти е дала нещо да пиеш, не се чуди. Ако пък ли не, спри да мислиш за глупости бе човек. Иди и почети как работи Вселената(или гледай предаването)да видиш, че има далеч по-големи неща и сили, които изобщо не си си представял, а не някаква си врачка.
И аз се чудя как понякога сънувам нещо, забравям го и след време то се случва 1към1, ама врачката не може да ми каже. Човешкият мозък е с огромни възможности, но ние не ги разбираме, не знаем как да ги ползваме и той работи на някакви мизерни проценти от възможностите си. Малко над мизерните числа се считат за гении от рода на Айнщайн.
Та най-добрия вариант според мен е да разбиеш с един чук шибания катинар или направо да го метнеш в някой контейнер.
Но понеже си влезнал яко във филма подозирам, че няма да имаш сили да го направиш. И не му се смейте другите, силата на внушението е огромна. Затова си довърши простотиите с тази, след това когато "всичко отмине", просто никога вече не стъпвай на такива места. Защото явно както си нервен, така лесно се поддаваш на емоциите си, от там и на внушения. Пробвай нервите да успокоиш, те са ключа към всичко.

И може да се добави повече секс към всичко, че той е универсално лекарство - към нерви, настинка, зъбобол даже.

В заключение бих казал, че ако има магии, то някой щеше да ги използва за да обере федералния резерв на САЩ, а не да взима по 20 лева(примерно)от обикновените хора защото мисли, че е целунат от Бога. Ако има и Бог. Нямаше да ома изпълнения като това в Умирай трудно 3.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Била е с тъй популярния за тази година летен вирус тази врачка, и за това ти е казала, че няма да спиш и ще повръщаш... Просто ти го е лепнала и на теб, сега 2 дена си парцал, на 3тия си кукуряк 

- Andronoff
- триногата
-
За мен това са пълни глупости. Чудя се как хората се хващат на такива неща. Все едно да си мислиш, че има Бог.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Изобщо не са глупости. Способностите на много хора да оказват въздействие върху околните е неоспоримо.В конкретния случай "много много не вярвам на тия неща..." май не е точно.Щом има и страх значи вярваш макар да не искаш да го признаеш .Има много шарлатани и мошеници в тоя бранш но според мен истинските баятели не работят с тарифа - колкото оставиш и никой не се сърди ако оставиш 2 лева.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За мен са и глупости и вярвам в тях. Каня се от бая време да отида, ей така за любопитството да видя какво ще ми каже. Най-добрия ми приятел беше ходил преди 2 години някъде, както колегата, беше познала моето име, каза и името на бившата му приятелка, а те тогава дори не се познаваха. Най-лошото е, че му беше казала, че негов близък ще го напусне. За огромно съжаление 5-6 месеца по-късно човек от семейството му си отиде от този свят. Та се чудя, да вярвам ли, да не вярвам ли и кога ще отида и аз от спортната злоба да видя какво ще ми каже.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Интересно ми е преди да изобретят катинарите със какво са я разваляли тази магия.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Е стига бе хора, акъл имате. Разсъждавайте с него!
Врачки, врачове и т.н.
Ето ви го чичко Джеймс Ранди дава 1 милион долара на всеки, който докаже каквито и да е паранормални способности. Давайте да ги водим тия хора там, ще делнем по някой лев, 'дет' има една дума.
http://www.randi.org/site/
Познала била това и онова - елементарен cold reading. (или студено разчитане, в интернет има достатъчно инфо, напр. http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading)
Малко обучение трябва...
Врачки, врачове и т.н.
Ето ви го чичко Джеймс Ранди дава 1 милион долара на всеки, който докаже каквито и да е паранормални способности. Давайте да ги водим тия хора там, ще делнем по някой лев, 'дет' има една дума.
http://www.randi.org/site/
Познала била това и онова - елементарен cold reading. (или студено разчитане, в интернет има достатъчно инфо, напр. http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading)
Малко обучение трябва...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!