Lexus Is 220д впечатления
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Lexus Is 220д впечатления
IS-а е страхотен автомобил!
Върви много хубаво - 200 на 3000 оборота, смятайте
В класа на е90 е, не на е60, но с крива уста ще призная, че вози доста по-добре - като комфорт!
Като разход - гори точно колкото 3.0д мотор в е60 или в е90 - ръчни скорости. Не е от най-икономичните.
Определено сглобката вътре е на много високо ниво, а материалите нямат нищо общо с Тойота - няма от къде да се чуе скръц отвътре. Страшно обезшумена е - не се чува почти нищо и от кофти пътищата ни! Определено съм впечатлен от тази кола - говоря за 2011 година кола, но от 2005-а е сменен само фейса.
Също така се занася много прилично, приятна е за каране и много успокоява.
За мен е една добра алтернатива на RWD кола!
Но пак бих си взел Бима..
Върви много хубаво - 200 на 3000 оборота, смятайте

В класа на е90 е, не на е60, но с крива уста ще призная, че вози доста по-добре - като комфорт!
Като разход - гори точно колкото 3.0д мотор в е60 или в е90 - ръчни скорости. Не е от най-икономичните.
Определено сглобката вътре е на много високо ниво, а материалите нямат нищо общо с Тойота - няма от къде да се чуе скръц отвътре. Страшно обезшумена е - не се чува почти нищо и от кофти пътищата ни! Определено съм впечатлен от тази кола - говоря за 2011 година кола, но от 2005-а е сменен само фейса.
Също така се занася много прилично, приятна е за каране и много успокоява.
За мен е една добра алтернатива на RWD кола!

Но пак бих си взел Бима..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
vld написа:А относно изключването на системите били споделил как става, понеже и в тойота не дават инфо за това?
http://www.youtube.com/watch?v=XMN-WEWM5IE

'Ма т'ва е некъв дебилизъм, иначе става и с копчето

Ubi dubium, ibi libertas
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
hell's angel написа:vld написа:А относно изключването на системите били споделил как става, понеже и в тойота не дават инфо за това?
http://www.youtube.com/watch?v=XMN-WEWM5IE
![]()
![]()
![]()
'Ма т'ва е некъв дебилизъм, иначе става и с копчето

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
galant написа:за кой Лексус говорим,199х-2005 или нагоре,понеже ако говорим за новия,нещо не ми се вързва.IS 200d е от 2011г ако не се лъжа фейс на 220д и ако ти дават такава оборотна..............е гати сервиза братче!
Ей тоя, не ги разбирам много моделите, но знаех че е аналог на 3-та серия... на 46-цата... явно е в тия години - до 2005-а... Отврат беше, сериозно, изключително некомфортно управление... Не знам, може пък да съм свикнала прекалено на BMW-та / то е ясно, че трета серия са доста добре откъм удобство на седалки, местоположение на волан, уреди за управление и пр. -доста години карам само 3-ти серии/, но чак пък толкова да ме разочарова кола такъв клас... Както и да е...
Хм, тука пише 2007-аа

Ай кажете кво съм карала най-накрая, пак беше 150 коня бензин... пффф

П.С. Държа да отбележа и че Лексуса беше в много добро състояние, без външни забележки, очевидно поддържан, лъснат, не са дали неква оборотна раздрънкана кочина, не знам кой май си даде неговата кола, щото мноо мрънкахме че няма с кво да се возим, а и Е90-ката беше в гаранция и с голяма застраховка тогава и някакси им се откъсна от сърцето тоз туч

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
За този става въпрос колежке,тази която си показала е в годините на е46 и ако не се лъжа е 155к.с.,така че не знам какво съм казал,ама грешката е във вашия телевизор.И между другото(без никаква нотка на заяждане-подчертавам)казваш че нищо не му е на мястото-волан,педали и т.н.Кормилото къде е,да не е на пода?Всичко си му е у ред,само дето е вече стара баба.На жена ми братовчед и имаше такъв(2000г) и си беше добре и волана и педалите.Пътувал съм с него и ми беше малко теснотия отпред.Уредите са комбинирани в самото табло по-странно за времето си и така.Не е лош,ама е дърт,но пък е убийствено здрав и може би от там тръгна славата за здравината на Лексус по Европа.Няма значение,разбрах кой е "оборотния" Лексус де 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4