Сграда се срути на столичната улица "Алабин"
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Незнам ама по телевизията в интервю една жена каза, че е чула нещо като гръм и като излезнала да види какво става,сградата чак тогава тръгнала да пада...А също така казаха, че е закупена преди една седмица...
И всичко това може да води до застраховка+изплащане...
Все пак сме гнусна нация и гледаме да изкярим от всичко!
И всичко това може да води до застраховка+изплащане...
Все пак сме гнусна нация и гледаме да изкярим от всичко!
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E
T.H.U.G L.I.F.E
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
zAcK написа:[Тия старите сгради са доста здрави![]()
Тази не е била от най-здравите. До колкото имам информация сградата е била строена през 30-те години на миналия век и е гредоред, а не с плочи. Безумие е на такава сграда да се пипат носещи стени и колони!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ku4kata BMW написа:zAcK написа:true true
Точно защото е стара тази сграда няма да падне ей така. Много си права, за носещите колони. Тия тъпаци го правят, заради някакви преустройства, офиси и т.н. Тия старите сгради са доста здравиТоя дето го е позволил или наредил това тряба да го очистят
А най-лошото е че дори да умре,и то по най-мъчителният начин........момичетата няма да се върнат![]()
![]()

Извинявай ама съм много ядосан

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
знам как се строи и ремонтира в БГ,рано или късно очаквах такова нещо..жалко че невинни хора са пострадали...а пък под тази зграда лично съм паркирал на 100 пъти

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Гост
-
zAcK написа:ku4kata BMW написа:zAcK написа:true true
Точно защото е стара тази сграда няма да падне ей така. Много си права, за носещите колони. Тия тъпаци го правят, заради някакви преустройства, офиси и т.н. Тия старите сгради са доста здравиТоя дето го е позволил или наредил това тряба да го очистят
А най-лошото е че дори да умре,и то по най-мъчителният начин........момичетата няма да се върнат![]()
![]()
Много умно
A ако стои безнаказан може да убие още някой, не мислиш ли
Извинявай ама съм много ядосан
Не ме разбирай погрешно,не казвам да си стои безнаказан в никакъв случай!!!! Просто каквото и да се направи вече е късно,девойките ги няма...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Новини
-
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
X-citer написа:Oстанките от пежо-тоhttp://www.vbox7.com/play:ead642b4?collid=3745
какво нещо е живота...никога незнаеш кога и къде ще те сполети най-лошото нещо

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- elivassileva
- Потребител
-
Много жалко за двете момичета. Това се нарича съдба- в неподходящия момент на неподходящото място....
Това е същата ситуация като клипа, който е уловил камера на едно кръстовище:
http://www.vbox7.com/play:75f76c8a
Пожелавам никой да не го сполети подем "Късмет"!
Ели
Това е същата ситуация като клипа, който е уловил камера на едно кръстовище:
http://www.vbox7.com/play:75f76c8a
Пожелавам никой да не го сполети подем "Късмет"!
Ели
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Едно бившо гадже е била пред колата с 2те загинали момичета. Нейната кола е абсолютен тотал, но за щастие тя е жива и здрава.
Еби му майката . . .
Еби му майката . . .

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Да Ви кажа как изглеждат в случая в моите очи!
Умират хора от дупки и неоправени пътища!
Умират хора от лошо регулирани кръстовища!
Умират деца от необезопасени улици!
Е! Вече сме свидетели, как умират млади жени, в репродуктивна възраст, които биха дали поколения на и без това изчезващата ни нация, стоейки в колона и в задръстване, в Идеален център на Столицата на Република България от Срутваща се Необезопасена за реконструкция и ремонт стара сграда!
Е, това вече е прекалено! Да умреш в колоната от автомобили, в задръстване от срутваща се сграда на 15 метра от ПРЕЗИДЕНСТВОТО! Абсурд!
Виновните трябва да получат своето и родителите да имат възмездие за смъртта на момичетата!
Още повече, че фирмите, които са замесени са доста известни. БКС "СредеЦ", фирма "Хрисома", зетя на Иван Костов, фондацията на Елена Костова...
Айде, почна здраво да мирише!
И, като се върнем назад във времето... нищо не можаха да направят родителите нито за децата загинали в "Индиго", нито за децата в р.Лим... И затова предложих във форума на нашия "Пежо клуб България"...!
Да застанем като морална подкрепа зад родителите на тези две момичета! Не е въпроса само за Марката автомобил, а за принципа! Ако трябва ще внесем Иск, като частно "лице" пред Прокуратурата, да се накаже виновника, или виновниците по случая!
Ще следим пресата и развоя на събитията, и ако от Прокуратурата потулят случая и няма наказан от собствениците на сградата, ще вдигна лично на крак "Пежо клуб България" на протест пред висшите инстанции!
И още нещо. Днес се консултирах и аз. Не е задължение на строителната фирма, да внася молба за преустройство на сграда! Задължение е на СОБСТВЕНИЦИТЕ! Това, че те са решили да си правят ремонт на сградата и преустройство ги задължава да направят редица стъпки, към редица институции, които никой не е направил. И това отне живота на две млади Жени!
Допускам, че връзката между отделните фирми е причината, да нямат дори разрешение от ДВСК. Естествено...
От Пежо клуб ще изпратим венец за момичетата, с надежда да получат възмездие!
Умират хора от дупки и неоправени пътища!
Умират хора от лошо регулирани кръстовища!
Умират деца от необезопасени улици!
Е! Вече сме свидетели, как умират млади жени, в репродуктивна възраст, които биха дали поколения на и без това изчезващата ни нация, стоейки в колона и в задръстване, в Идеален център на Столицата на Република България от Срутваща се Необезопасена за реконструкция и ремонт стара сграда!
Е, това вече е прекалено! Да умреш в колоната от автомобили, в задръстване от срутваща се сграда на 15 метра от ПРЕЗИДЕНСТВОТО! Абсурд!
Виновните трябва да получат своето и родителите да имат възмездие за смъртта на момичетата!
Още повече, че фирмите, които са замесени са доста известни. БКС "СредеЦ", фирма "Хрисома", зетя на Иван Костов, фондацията на Елена Костова...
Айде, почна здраво да мирише!
И, като се върнем назад във времето... нищо не можаха да направят родителите нито за децата загинали в "Индиго", нито за децата в р.Лим... И затова предложих във форума на нашия "Пежо клуб България"...!
Да застанем като морална подкрепа зад родителите на тези две момичета! Не е въпроса само за Марката автомобил, а за принципа! Ако трябва ще внесем Иск, като частно "лице" пред Прокуратурата, да се накаже виновника, или виновниците по случая!
Ще следим пресата и развоя на събитията, и ако от Прокуратурата потулят случая и няма наказан от собствениците на сградата, ще вдигна лично на крак "Пежо клуб България" на протест пред висшите инстанции!
И още нещо. Днес се консултирах и аз. Не е задължение на строителната фирма, да внася молба за преустройство на сграда! Задължение е на СОБСТВЕНИЦИТЕ! Това, че те са решили да си правят ремонт на сградата и преустройство ги задължава да направят редица стъпки, към редица институции, които никой не е направил. И това отне живота на две млади Жени!
Допускам, че връзката между отделните фирми е причината, да нямат дори разрешение от ДВСК. Естествено...
От Пежо клуб ще изпратим венец за момичетата, с надежда да получат възмездие!

Да караш Peugeot е страст!
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3