Честито Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330d
Мечтае да кара: BMW Alpina B7

Re: Честито Пулев

Мнение от PavelPavlov » 25 Авг 2013, 9:16

Браво на Пулев и аз много се зарадвах! Само ще видим дали не беше грешка да тръгва по Владимир...аз си мисля, че правилния ход беше да се опита да вземе поясите на Витали първо... Времето ще покаже...

Поздрави, Павел

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Авг 2013, 10:16

cave troll написа:според мен кличко ще му вземе бъбреците...
кобрата ще е до там

Само дето се чудя, защо Кличко, бяга от мач с Нобрата, като дявол от тамян.Един истински боксьор би приел предизвикателството, а не да бяга от него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Авг 2013, 12:00

Най-вероятно не знае, че някой го гони ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 25 Авг 2013, 12:16

LiTtLeRoCk написа:
кобрата ще е до там

Само дето се чудя, защо Кличко, бяга от мач с кобрата, като дявол от тамян.Един истински боксьор би приел предизвикателството, а не да бяга от него.

Не съм съгласен. Кобрат е много добър боксьор , и аз съм горд като българин но бъдете реалисти. Кличко е съвсем друга класа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 25 Авг 2013, 12:53

bum_bum написа:Най-вероятно не знае, че някой го гони ;)

По-скоро за пари е цялата работа. Не са ми много ясни правилата на IBF, но би трябвало вече като претендент това да няма значение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 25 Авг 2013, 13:05

Целият мач: http://www.youtube.com/watch?v=V23XWWC-8oM

Супер представяне на Кубрат. Чудесен контрол на дистанцията и на лявата ръка на чернилката. Забележителна тактическа дисциплина. Браво :yes: :bchug: :ok:
Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d, 530d, 335d
Мечтае да кара: Су-35
Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)

Мнение от MCPO » 25 Авг 2013, 13:32

Хареса ми, но си пролича, че се пазеше Кобрата заради обратния гард на Томпсън. Не успя да покаже целия си потенциал.
А дали ще се бие с Кличко не се знае. Нека видим какво ще стане с Поветкин и тогава с кой ще се бие Кобрата. Кличко е на професионалния ринг от 96-та и вече идва края на кариерата му... Въпроса е кой ще сложи този край ! :lalala:
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich Just Cavalli 

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 25 Авг 2013, 13:36

The_Ancient написа:
bum_bum написа:Най-вероятно не знае, че някой го гони ;)

По-скоро за пари е цялата работа. Не са ми много ясни правилата на IBF, но би трябвало вече като претендент това да няма значение.

Точно парите са проблема. Кличко за по малко от 16 млн евро (независимо дали ще спечели или загуби) не излиза да се бие. Неговите мачове са спонсорирани от руските олигарси, няма коя телевизия и федерация да му извадят толкова пари. Явно на братушките не им се гледа мач Кличко - Пулев. И това е главната причина да не са играли до сега :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Авг 2013, 13:44

Абе ако говорим за Виталий, той края му си дойде, ама се върна даже. За Владимир обаче не му е съвсем края ако питате мен. Поне още 3-4 години го виждам. Дано обаче вече да почне да трупа и загуби като дойде мача му с нашия. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Авг 2013, 14:40

m.dimitrov1992 написа:
LiTtLeRoCk написа:
кобрата ще е до там

Само дето се чудя, защо Кличко, бяга от мач с кобрата, като дявол от тамян.Един истински боксьор би приел предизвикателството, а не да бяга от него.

Не съм съгласен. Кобрат е много добър боксьор , и аз съм горд като българин но бъдете реалисти. Кличко е съвсем друга класа

Ами нека я покаже, нека докаже, че е по-добър.Той даже не отговаря на предизвикателствата на Кобрата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 25 Авг 2013, 20:06

Мноо грозен мач, заспивах 3 пъти. Некви мазни чички се разхождаха и джиткаха бой със сянка :mrgreen: Накрая по-младата чичка спечели, едва ли учуди някого! Владимир казвате, а...или Поветкин?! Ма тия двамата чички не са кат тия вчерашните...така ми се струва. А защо никой не иска с наш'та чичка да играе ли, ми защото нема кой да извади наградния фонд. Ся бат Мишо ако сбере неколко милиона и теа евреите от Зауерланд да изкарат некой друг отгоре може и да има мач между чичките ама теа украинските без пара не одат и до кенефа бе! Та така, тоа Зауерландския бокс много отдавна не е бокс и само тука си го гледаме :mrgreen: :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 26 Авг 2013, 10:11

E34 написа:Мноо грозен мач, заспивах 3 пъти. Некви мазни чички се разхождаха и джиткаха бой със сянка :mrgreen: Накрая по-младата чичка спечели, едва ли учуди някого! Владимир казвате, а...или Поветкин?! Ма тия двамата чички не са кат тия вчерашните...така ми се струва. А защо никой не иска с наш'та чичка да играе ли, ми защото нема кой да извади наградния фонд. Ся бат Мишо ако сбере неколко милиона и теа евреите от Зауерланд да изкарат некой друг отгоре може и да има мач между чичките ама теа украинските без пара не одат и до кенефа бе! Та така, тоа Зауерландския бокс много отдавна не е бокс и само тука си го гледаме :mrgreen: :mrgreen:

гадно племе сме си обаче...
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 26 Авг 2013, 10:41

vanci88 написа:
E34 написа:Мноо грозен мач, заспивах 3 пъти. Некви мазни чички се разхождаха и джиткаха бой със сянка :mrgreen: Накрая по-младата чичка спечели, едва ли учуди някого! Владимир казвате, а...или Поветкин?! Ма тия двамата чички не са кат тия вчерашните...така ми се струва. А защо никой не иска с наш'та чичка да играе ли, ми защото нема кой да извади наградния фонд. Ся бат Мишо ако сбере неколко милиона и теа евреите от Зауерланд да изкарат некой друг отгоре може и да има мач между чичките ама теа украинските без пара не одат и до кенефа бе! Та така, тоа Зауерландския бокс много отдавна не е бокс и само тука си го гледаме :mrgreen: :mrgreen:

гадно племе сме си обаче...

За съжаление колегата E34 е прав , няма кой да му даде хонорара на Кличко , за това не е играл с Пулев. Бокса отдавна не е спорт а бизнес. Затова и нивото на бокса в момента няма нищо общо с това от 90-те.
Тайсан е правил между 10-14 мача на година. Сегашните боксьори правят по 1-2 мача годишно :yes: .
Много се отклонихме от темата . Браво на Пулев :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Авг 2013, 11:14

LiTtLeRoCk написа:
m.dimitrov1992 написа:
LiTtLeRoCk написа:
кобрата ще е до там

Ами нека я покаже, нека докаже, че е по-добър.Той даже не отговаря на предизвикателствата на Кобрата.

Боксът не е това, което беше!!! И преди парите играеха важна роля, но сега май май са всичко. А, според мен в мачовете на Кобрата липсва ""уау-факторът". Трябват повече нокаути, повече зрелище...хората в залата не искат да гледат бой по точки, а разбити манерки...винаги е било така, винаги и ще бъде. Докато не почне да премазва противниците си, няма да е интересен съперник за тези, които плащат музиката.

Преди няколко месеца гледах и не вярвах на мача между Фират Арслан и Марко Хук и колко много парите играят в този спорт. Арслан толкова бой му раздаде на Хук, че дори коментаторът обясняваше как вече било въпрос на няколко минути да свърши мача и Арслан да спечели...е, да, ама явно не им трябваше титлата да сменя носителя си.

Така че не се чудете защо се бави тоя мач. А, и Кобрата е още пале...да, доста талантливо пале, но на мен ми се ще да се забави този мач, за да може да понатрупа още малко опит. Колкото и да не ми се иска да го призная, в момента Кобрата не е в същата лига като Кличковците :(
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 26 Авг 2013, 13:28

Каквото и да си говорите, това е огромен успех за България :bgflag: Поздравления за Кубрат Пулев, желаем му късмет и успехи и занапред! :D :clap:

"Гледам ранглистата и не мога да повярвам на очите си - първи Владимир Кличко, втори брат му, а аз - трети. Всички останали са под мен. Стигнах дотук с много работа, късмет и Божията помощ. Отдавна съм се чувствал равен с най-големите, но сега с тази добра подготовка това вече не са само думи. Искам световната титла, трябва да я донеса в България."

http://www.sportal.bg/news.php?news=444300
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата