20 лв. глоба ако не държим шофьорската си книжка на таблото!
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
20 лв. глоба ако не държим шофьорската си книжка на таблото!
http://newsbg.eu/20-%D0%BB%D0%B2-%D0%B3 ... %BD%D0%B0/
И кво ... през ноща ше видат от 30 метра името, фамилията ми и номера на шофьорската книжка докато летя срещу тях със 100

Друг мотив за предложението е евентуалното съобразяване на някои джигити с правилата на движение, щом книжката им е на показ.
И кво ... през ноща ше видат от 30 метра името, фамилията ми и номера на шофьорската книжка докато летя срещу тях със 100

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: 20 лв. глоба ако не държим шофьорската си книжка на табл
тамън да излезнеш до магазина до де си земеш 1 дъвки и някой сладур да ти отмъкне книжката и да си платиш 50 лв да ти извадят нова
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Metzeler написа:тамън да излезнеш до магазина до де си земеш 1 дъвки и някой сладур да ти отмъкне книжката и да си платиш 50 лв да ти извадят нова
По-лошото е, че тоя сладур може да види къде живееш и откриването на заплютите коли става една идея по-лесно ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ogata написа:Друг мотив за предложението е евентуалното съобразяване на някои джигити с правилата на движение, щом книжката им е на показ.
И кво ... през ноща ше видат от 30 метра името, фамилията ми и номера на шофьорската книжка докато летя срещу тях със 100![]()
![]()
Ще им купят камери като на Хорейшио, да си зуум-ват

ogata написа:По-лошото е, че тоя сладур може да види къде живееш и откриването на заплютите коли става една идея по-лесно ...![]()
Тя, че идеята е мега тъпа, мега тъпа е, ама ти скоро да си поглеждал каква информация е изписана на шофьорската ти книжка?
Град има, ама.... до там...
Да не споменавам, че този град, който е написан, е на местната служба КАТ на издаващия свидетелството орган, т.е. може да живееш нейде из областта...
От цялата желана показност, най-притеснително е това, че ЕГН-то ще е изтипосано на предното стъкло и не знам това как се връзва с разните закони за защита на личните данни....
Последна промяна GRIPEN на 27 Авг 2013, 1:24, променена общо 4 пъти
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
От цялата желана показност, най-притеснително е това, че ЕГН-то ще е изтипосано на предното стъкло и не знам това как се връзва с разните закони за защита на личните данни....
Егенето ще е закрито като на лотарийните билети с падаща боя.Само катаджията ще има право да го остърже при проверка с монета от 1лв
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
А кво праим ако си държиш личната карта... докато не те спрат няма как да видят дали това е книжка или дори някакво ксерокопирано картонче 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
или както си карам по пътя с 100км/ч с отворени прозорци..и книжката без да иска литне навънка 

Най много да си сложа снимка на този

Останалото в багажника
Останалото в багажника

Не Мы такие, Жизнь такая
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
steeN написа:А кво праим ако си държиш личната карта... докато не те спрат няма как да видят дали това е книжка или дори някакво ксерокопирано картонче
Тез малоумни комуняги изтрящяха напълно явно искат и още стотици хиляди пред НС

Jordana написа:От цялата желана показност, най-притеснително е това, че ЕГН-то ще е изтипосано на предното стъкло и не знам това как се връзва с разните закони за защита на личните данни....
Егенето ще е закрито като на лотарийните билети с падаща боя.Само катаджията ще има право да го остърже при проверка с монета от 1лв
ще трябва и монета от 1 лев да има на таблото значи

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Този Алекси Кесяков сигурно истинското му име е Юксел Кесик или нещо от сорта и иска да ни връща Османското робство.
Ако тази педерастия я приемат, лично ще се кача до Шипка да събера един багажник камъни, от ония върху които се е проливала кръвта на предците ни и ще ги закарам пред Парламента. Така всеки ще може да мята по тях парчета от историята.
Бахти наглеците. Как изобщо на някой може да му хрумне подобна глупост? И какво значи на таблото, отгоре за да отблясва върху стъклото и да ми пречи на видимостта ли?
Освен задължителната гражданска, преглед и винетка, аз имам разрешително от общината за такси(което го имам и на страничния калник и на багажника
)и един огромен стикер с тарифи. Та може да сложа и още няколко неща според тях.
Направо викам да ни правят контрола както в онзи филм Demolition man(Разрушителя) със Сталоун, Снайпс и Сандра Бълок. Може както в него да ни забранят солта и захарта, плюс някои неща, които на тях им се струват разумни.

Ако тази педерастия я приемат, лично ще се кача до Шипка да събера един багажник камъни, от ония върху които се е проливала кръвта на предците ни и ще ги закарам пред Парламента. Така всеки ще може да мята по тях парчета от историята.
Бахти наглеците. Как изобщо на някой може да му хрумне подобна глупост? И какво значи на таблото, отгоре за да отблясва върху стъклото и да ми пречи на видимостта ли?

Освен задължителната гражданска, преглед и винетка, аз имам разрешително от общината за такси(което го имам и на страничния калник и на багажника

Направо викам да ни правят контрола както в онзи филм Demolition man(Разрушителя) със Сталоун, Снайпс и Сандра Бълок. Може както в него да ни забранят солта и захарта, плюс някои неща, които на тях им се струват разумни.

Последна промяна Top Gun Maverick на 27 Авг 2013, 8:38, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3