С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
iPhone 5 и HTC One.От 5-цата съм по доволен.По компактен,гладко върви и без крашове.Минуса е малкия дисплей,но е четлив.HTC e хубав,дисплей му е перфектен,батерията е добре колкото може да е добре за смарт.Звука е уникален за телефон..Само Андроида ме дразни малко че куцо и сакато пише app за Андроид и е занижен контрола и сигурноста на л.данни.Не че имам какво да крия,ама факта че тел може да стане общественно достояние ме дразни.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Смених "боеца" Dell Streak с HTC One.
Добро е жувотното. Много. Не случайно повечето издания го обявяват за No.1 тел на годината и изобщо до сега. Не знам iPhone4/4s/5 да имат нещо с което да му излязат. Дори и "гладкостта" на работа и това т.нар. забиване на Андроида тук не съществува...
Ако на ябълката платформата ми вършеше работа и не съществуваше тоя тел. сигурно щях да съм с 5ца де.
Добро е жувотното. Много. Не случайно повечето издания го обявяват за No.1 тел на годината и изобщо до сега. Не знам iPhone4/4s/5 да имат нещо с което да му излязат. Дори и "гладкостта" на работа и това т.нар. забиване на Андроида тук не съществува...
Ако на ябълката платформата ми вършеше работа и не съществуваше тоя тел. сигурно щях да съм с 5ца де.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- trance4life
- Потребител
-
Samsung Galaxy s 2
като цяло съм много доволен... има само един недостатък,че батерията държи прекалено малко - почти 24ч.
като цяло съм много доволен... има само един недостатък,че батерията държи прекалено малко - почти 24ч.
:)
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
И аз Galaxy S2
Трябва да призная, че наистина съм изненадан от телефончето. Има си всичко необходимо за един нормален телефон. Не ми трябва някакъв десет-ядрен батерояд голям колкото хладилник ми.

Трябва да призная, че наистина съм изненадан от телефончето. Има си всичко необходимо за един нормален телефон. Не ми трябва някакъв десет-ядрен батерояд голям колкото хладилник ми.

- rhase
- младши ентусиаст
-
От 2 месеца ползвам Huawei Ascend G600 - ми супер съм доволен за сега. Като внимавам с приложенията, държи около 48 часа батерията. Доволен дисплей, прилична навигация, за сега не забива и не се изключва
Хубав дизайн, който веднага загрозих със силиконов кейс, ама предпочитам да няма деруги и петна. Често ползвам фенера, докато ровичкам Бумера.
:bgchug:

Хубав дизайн, който веднага загрозих със силиконов кейс, ама предпочитам да няма деруги и петна. Често ползвам фенера, докато ровичкам Бумера.
:bgchug:
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Huawei ascend p1 - очарован съм
навигацията е супер, не ми бави, голям дисплей, батерия 4дни ако само се говори, ако се джитка нещо друго 1-2 дни... Много хубаво фенерче!!! Не си падам много по инсталирането на приложения, но не отричам че като ми трябва си цъкам в нета, клипчета се гледат в youtube, добър обхват на wifi... Изобщо съм адски доволен

навигацията е супер, не ми бави, голям дисплей, батерия 4дни ако само се говори, ако се джитка нещо друго 1-2 дни... Много хубаво фенерче!!! Не си падам много по инсталирането на приложения, но не отричам че като ми трябва си цъкам в нета, клипчета се гледат в youtube, добър обхват на wifi... Изобщо съм адски доволен

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- GranTorino
- Потребител
-
От няколко дни съм с Alcatel OneTouch Idol. Много съм доволен и смятам, че в този си ценови клас няма аналог. Доста голям на размери и още му свиквам да го държа правилно в ръката

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Nokia X6- Много, много зле, браузър ужасен, батерия зле, дисплей малък (то това си се подразбира де) за мен има само 2 плюса- да му ползвам светкавицата като фенерче и това, че се чува силно от слушалката. Най-големия минус при входящо повикване и опит за вдигане или затваряне съобщение от рода на "Не е позволено"
Повече Симбиан или Нокиа НЕ!

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
HTC One X.
Много доволен.
Много доволен.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ,някой има ли преки впечатления от Галакси С3 Мини.
Нарочил съм си го но ще ми е по-лесно ако някой който има каже доволен ли е ,минуси ,плюсове.
Може и на ЛС.
Нарочил съм си го но ще ми е по-лесно ако някой който има каже доволен ли е ,минуси ,плюсове.
Може и на ЛС.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
По-добре събери още малко и си купи големия. Моя приятелка има мини-то и забива невероятно. Нейна колежка също е с мини и нейния зацепва. И двата са купувани чисто нови 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Sony XPeria P, много съм доволен от телефона. От камера, дисплей, батерия (въпреки, че по-параметри си е слаба), но в режим STAMINA тоест там за повече време да държи, рекорда ми е 10 дни като е имало разговори и смс-и, но съм гледал да не го отключвам излишно и дисплея да яде батерия и т.н.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Freakylol написа:Sony XPeria P, много съм доволен от телефона. От камера, дисплей, батерия (въпреки, че по-параметри си е слаба), но в режим STAMINA тоест там за повече време да държи, рекорда ми е 10 дни като е имало разговори и смс-и, но съм гледал да не го отключвам излишно и дисплея да яде батерия и т.н.
Eгати стамината, ще взема да я тествам

Аз вече си хода направо с зарядното
Имам и за в колата вързано usb
Доколкото четох щели да правят зарядните за телефони като на wi-fi - чрез излъчване на вълни да се приемат от телефона, но кога ще стане..

Доколкото четох щели да правят зарядните за телефони като на wi-fi - чрез излъчване на вълни да се приемат от телефона, но кога ще стане..
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
doomy525 написа:Аз вече си хода направо с заряднотоИмам и за в колата вързано usb
![]()
Мда, безжично електричество... Никола Тесла го е бил започнал и дори май завършил, но така и си остана покрит този проект.
Он: Xperia Z - доволен съм, стават и подводни снимки