Инициатива за кръводаряване в СОФИЯ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли дарили кръв?

Анкетата свършва на 28 Авг 2013, 21:42

Аз искам да даря кръв!
18
75%
Нямам възможност да даря кръв.
6
25%

Общо гласове : 24
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Инициатива за кръводаряване в СОФИЯ!

Мнение от ///Maximalniq » 27 Авг 2013, 17:52

Dido_stz написа:
///Maximalniq написа:Всъщност това е главната причина поради, която не си направих татуировка. :yes:

аз имам три татуса, но мога да давам кръв, стига да не са правени скоро - това е условието.
Иниациативата е много добра и хуманна идея, аз съм от Стара Загора и също бих помогнал при нужда.

Колко време след татус, не може да се дарява кръв ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 28 Авг 2013, 9:41

alpina-ma6inata написа:Ако става въпрос за работата, като дариш кръв и имаш право на 2 дни (по спомен, може и да бъркам) почивка. Знам, че някои хора имаме неотложни ангажименти, но да кажа все пак. Иначе съм за, но трябва да видя кога за последно давах, че май беше скоро. :confused:

Точно 2 дни е отпуската. Така, че може да се възползвате ;) Аз след кръводаряване съм ок и не позлвам почивка.

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Авг 2013, 12:59

///Maximalniq написа:
Dido_stz написа:
///Maximalniq написа:Всъщност това е главната причина поради, която не си направих татуировка. :yes:

аз имам три татуса, но мога да давам кръв, стига да не са правени скоро - това е условието.
Иниациативата е много добра и хуманна идея, аз съм от Стара Загора и също бих помогнал при нужда.

Колко време след татус, не може да се дарява кръв ?

като давах предпоследния път си бях правил татуса преди 3 месеца, казах им на хората там и ми казаха че няма проблем
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Авг 2013, 13:23

horhef написа:
alpina-ma6inata написа:Ако става въпрос за работата, като дариш кръв и имаш право на 2 дни (по спомен, може и да бъркам) почивка. Знам, че някои хора имаме неотложни ангажименти, но да кажа все пак. Иначе съм за, но трябва да видя кога за последно давах, че май беше скоро. :confused:

Точно 2 дни е отпуската. Така, че може да се възползвате ;) Аз след кръводаряване съм ок и не позлвам почивка.

Отпуска е за деня в който даваш кръв и за този след него.
Ако даваш в събота няма отпуск :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 28 Авг 2013, 14:25

drago_pavlov написа:
horhef написа:

Отпуска е за деня в който даваш кръв и за този след него.
Ако даваш в събота няма отпуск :lol:

Е зависи ако работиш в събота ще ти свърши работа.
Ако имате желание може да дарите кръв за това момиченце:
http://bg.myletsadopt.com/?p=3890
Не е важна кръвнвата група толкова също и резус фактора защото се прави плазама от кръвта.

Предишна

Назад към Извън Темата