Инициатива за кръводаряване в СОФИЯ!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Инициатива за кръводаряване в СОФИЯ!
Dido_stz написа:///Maximalniq написа:Всъщност това е главната причина поради, която не си направих татуировка.
аз имам три татуса, но мога да давам кръв, стига да не са правени скоро - това е условието.
Иниациативата е много добра и хуманна идея, аз съм от Стара Загора и също бих помогнал при нужда.
Колко време след татус, не може да се дарява кръв ?
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
alpina-ma6inata написа:Ако става въпрос за работата, като дариш кръв и имаш право на 2 дни (по спомен, може и да бъркам) почивка. Знам, че някои хора имаме неотложни ангажименти, но да кажа все пак. Иначе съм за, но трябва да видя кога за последно давах, че май беше скоро.
Точно 2 дни е отпуската. Така, че може да се възползвате

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
///Maximalniq написа:Dido_stz написа:///Maximalniq написа:Всъщност това е главната причина поради, която не си направих татуировка.
аз имам три татуса, но мога да давам кръв, стига да не са правени скоро - това е условието.
Иниациативата е много добра и хуманна идея, аз съм от Стара Загора и също бих помогнал при нужда.
Колко време след татус, не може да се дарява кръв ?
като давах предпоследния път си бях правил татуса преди 3 месеца, казах им на хората там и ми казаха че няма проблем
the project is ready....

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
horhef написа:alpina-ma6inata написа:Ако става въпрос за работата, като дариш кръв и имаш право на 2 дни (по спомен, може и да бъркам) почивка. Знам, че някои хора имаме неотложни ангажименти, но да кажа все пак. Иначе съм за, но трябва да видя кога за последно давах, че май беше скоро.
Точно 2 дни е отпуската. Така, че може да се възползватеАз след кръводаряване съм ок и не позлвам почивка.
Отпуска е за деня в който даваш кръв и за този след него.
Ако даваш в събота няма отпуск

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
drago_pavlov написа:horhef написа:alpina-ma6inata написа:Ако става въпрос за работата, като дариш кръв и имаш право на 2 дни (по спомен, може и да бъркам) почивка. Знам, че някои хора имаме неотложни ангажименти, но да кажа все пак. Иначе съм за, но трябва да видя кога за последно давах, че май беше скоро.
Точно 2 дни е отпуската. Така, че може да се възползватеАз след кръводаряване съм ок и не позлвам почивка.
Отпуска е за деня в който даваш кръв и за този след него.
Ако даваш в събота няма отпуск
Е зависи ако работиш в събота ще ти свърши работа.
Ако имате желание може да дарите кръв за това момиченце:
http://bg.myletsadopt.com/?p=3890
Не е важна кръвнвата група толкова също и резус фактора защото се прави плазама от кръвта.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2