Миските
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- elivassileva
- Потребител
-
Миските
Здравейте!
Чета често форума, но рядко пиша, тъй като нямам време. Радвам се за организирания конкурс...но защо толкова несериозно продължи всичко после? Ако се правят календари аз съм навита, но ако няма финансова възможност - ок. Тогава ще си направим симки само за форума и това е..... Важното е да сме приятели, и да си пием по едно всеки четвъртък на Екото...или когато можем...
Поздрави: ЕЛИ

Чета често форума, но рядко пиша, тъй като нямам време. Радвам се за организирания конкурс...но защо толкова несериозно продължи всичко после? Ако се правят календари аз съм навита, но ако няма финансова възможност - ок. Тогава ще си направим симки само за форума и това е..... Важното е да сме приятели, и да си пием по едно всеки четвъртък на Екото...или когато можем...
Поздрави: ЕЛИ

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ехеееееееееееее
това с "всички мой почитатели" направо прозвуча, все едно мегазвездата Гергана (сладката, която я карам на задния джам на е30ската) го каза...
Иначе честито!

това с "всички мой почитатели" направо прозвуча, все едно мегазвездата Гергана (сладката, която я карам на задния джам на е30ската) го каза...

Иначе честито!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
8 мнения
• Страница 1 от 1