Помогнете да намеря читав сервиз за Фиат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Помогнете да намеря читав сервиз за Фиат

Мнение от SpLiT » 30 Авг 2013, 12:38

Колеги,

Имам страхотен проблем и да се допитам до вас, които сигурно притежавате коли други от люБимата марка. Жената кара едно Пунто 2 и от 3 месеца търся, къде да го закарам да му оправят ходовата част, че имам чувството че ще му изпаднат колелата в движение. Нещата са толкова зле, че аз карам пунтото, а жената БМВ...

Питах кой ли не, всички казват "абе имам човек, ама не ми се иска да ти го препоръчвам", та дори и Ванката Димитрофф каза същото.

Четох във Фиат форума за сервиз "Лисан"... чували ли сте за него? Ако имате друг читав сервиз за Фиат, много ви моля да споделите, че от 200 коня, на 58 не си е работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Помогнете да намеря читав сервиз за Фиат

Мнение от barty » 30 Авг 2013, 12:42

Кое му е сложното на Фиат-а? Аз си ремонтирам колата при Кольо в Ман.ливади, при Мици в Обеля / но само при него, не при неговите мърлячи /.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 30 Авг 2013, 13:21

Явно яко си наплашен от сервизи :) , пунтото е елементарно за ремонт на ходова част, още повече втората генерация, където задният мост е много по-прост като изпълнение от Пунто 1. Лошото е, че шарнирите са изработени в носача и се сменят с него комплект.Защо не попиташ някои от колегите със сервизи, за доста от тях чета добри отзиви, а и предполагам няма да те върнат, макар и да не е БМВ.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 30 Авг 2013, 14:28

Наплашен не е точната дума, по-точно е мамен, при това зверски и то от "уж близък, доверен човек"... Затова от 5 години, колите ми се поддържаха само единствено от мой приятел и от мен, НО приятеля го закърши яко със здравето, а аз с времето. Единствения друг сервиз пипал люБимата, който ме плени с невероятно качеството и бързината на работа, е DSC Performance но невярвам колегите да им се занимава с Пунто... виж за БМВто това е единственото място, където бих го закарал!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Авг 2013, 15:38

В Люлин, срещу пощата направиха нова автомивка, сервизът се пада зад нея (малка сграда на поляната е), стар сервиз за италиански коли е, има добра репутация (имаше, отдавна не знам какво става). Преди няколко години бяха единствените, които успяха да диагностицират фантомен проблем на една ланча и сложиха такива носачи, че да не се разбиват за 5-6 000км, както правеха в официалния тогава сервиз.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 30 Авг 2013, 16:29

бул. черни връх след околовръстното продължаваш нагоре към драгалевци и след около 400 метра от дясно ти се падат разни офиси на SDI и подобни магазинчета, а отляво има сервиз за италиански автомобили баща и син го държат. Бая хора съм пратил там и всички са били доволни до момента.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Авг 2013, 17:51

Leon написа:В Люлин, срещу пощата направиха нова автомивка, сервизът се пада зад нея (малка сграда на поляната е), стар сервиз за италиански коли е, има добра репутация (имаше, отдавна не знам какво става). Преди няколко години бяха единствените, които успяха да диагностицират фантомен проблем на една ланча и сложиха такива носачи, че да не се разбиват за 5-6 000км, както правеха в официалния тогава сервиз.

Тва е на Килията, сега Илко слепия е монтьорче там :mhihi: Личен съвет- Бягай на далеч от тоя! Преди време може и добри да са били, но откакто тоя папур е шеф е нещо ужасно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 30 Авг 2013, 23:20

Колегата говори за сервиза до Вилаз но и там не ти препоръчвам да ходиш пише си на него иначе фиат алфа ланча сервиз голям жълт но нещо ме дразнят хората там ...а иначе за срещу пощата сервиза колегата горе явно и съкварталец ви обясни това е до бившия офис за маркиране на коли на бул инс не ти препоръчвам...
Свържи се с този човек http://www.clubalfaromeo.com/forum/show ... hp?t=31010
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Потребител
Аватар

Мнение от -Злой- » 31 Авг 2013, 0:17

SpLiT написа:Колеги,

Имам страхотен проблем и да се допитам до вас, които сигурно притежавате коли други от люБимата марка. Жената кара едно Пунто 2 и от 3 месеца търся, къде да го закарам да му оправят ходовата част, че имам чувството че ще му изпаднат колелата в движение. Нещата са толкова зле, че аз карам пунтото, а жената БМВ...

Питах кой ли не, всички казват "абе имам човек, ама не ми се иска да ти го препоръчвам", та дори и Ванката Димитрофф каза същото.

Четох във Фиат форума за сервиз "Лисан"... чували ли сте за него? Ако имате друг читав сервиз за Фиат, много ви моля да споделите, че от 200 коня, на 58 не си е работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БоБо, Лисан сервис, Вентура гараж ... подредбата не случайна! Аз лично пращах баща ми докато беше с алфата при Лисан и остана безкрайно доволен. Имам телефоните и на Бобо и на Лисан - пиши ми лс, ако решиш тях да ползваш! За Вентура - има доста инфо в нета ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 31 Авг 2013, 3:17

Колега си поддържа Алфата (146) при Лисан и е доволен. Скоро друг закара ново Браво след като му изтече гаранцията и нямаше оплаквания.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Авг 2013, 9:56

SpLiT написа:...е DSC Performance но невярвам колегите да им се занимава с Пунто... виж за БМВто това е единственото място, където бих го закарал!

Аз не правя разлика коя кола къде ще закарам, ако имам читав майстор. Ходовата част на почти всички коли не е нещо сложно. Ако .си доволен от този сервиз- не виждам какъв е смисъла на темата :dunno: Ако питането ти е провокирано от цената- в читав сервзи винаги ще е по-скъпо. Така или иначе си има една усреднена цена за работа- и ако не дадеш- майсторите избиват разликата от частите. За цялостна подмяна да ходова част- цената за труда е поне 200 лв. От там нататък си избираш качествтото на елементите. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 31 Авг 2013, 17:01

И аз препоръчвам Бобо от екстрийм сервиз,преди имах италиански коли и за Лисан мога да кажа,че е страшен мърльо и ти записва час за след месец :lol:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 02 Сеп 2013, 12:32

Колеги, благодаря безкрайно за препоръките. Свързах се с Бобо и утре вечер, след работа, Пунтото заминава на чичо доктор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега exotique, колегите от DSC Performance обслужват БМВта докарани дори от провинцията, не съм мислил дори да ги моля да се занимават с Пунтото. Можеш да се информираш относно сервиза тук във форума ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 02 Сеп 2013, 21:33

SpLiT написа:Колеги, благодаря безкрайно за препоръките. Свързах се с Бобо и утре вечер, след работа, Пунтото заминава на чичо доктор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега exotique, колегите от DSC Performance обслужват БМВта докарани дори от провинцията, не съм мислил дори да ги моля да се занимават с Пунтото. Можеш да се информираш относно сервиза тук във форума ;)

Ок, просто ако са читави- остави го за една седмица да му сменят квото трябва- па после си свиркай... По принцип при читав майстор или трябва да чакаш- или да ти е добър познат... Аз съм имал случаи - пращам мои познати при моя майстор и ги отсвирва за след седмица... А на мене кочинката ми я е вкарвал и изкарвал за половин ден...Така че личният контакт си важен ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 13 Сеп 2013, 13:14

Колеги, днес взех Пунтото от Бобо. Безкрайно съм доволен от обслужването и професионализма на Бобо, дори се бориха по-бързо да я направят, защото ми откраднаха БМВто и останах без кола.

Ако някой за в бъдещв търси сервиз за италиански коли - това е мястото!

Благидаря ви за помощта!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Назад към Извън Темата