Откраднато е зелено БМВ!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Откраднато е зелено БМВ!!!
Тая нощ някой ми е задигнал бмв-то. Зелено 320д 00' с фабричен М-пакет и 16' бмв джанти СА6664ВК . Това са отличителните белези, моля ако някой я мерне или има информация, ще съм му много благодарен!!!
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
iv0 написа:Къде ти е застрахована колата? От кой квартал са я откраднали?
ЕвроИнс, от Лозенец
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако имаш познат таксиджия кажи му да я пусне по станцията
Ако не обикаляй околните квартали и я търси успех дано я намериш.
И аз ще се оглеждам и другите предполагам много кофти работа съболезнования

Ако не обикаляй околните квартали и я търси успех дано я намериш.
И аз ще се оглеждам и другите предполагам много кофти работа съболезнования

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Откраднато е зелено БМВ!!!
hyena написа:Тая нощ някой ми е задигнал бмв-то. Зелено 320д 00' с фабричен М-пакет и 16' бмв джанти СА6664ВК . Това са отличителните белези, моля ако някой я мерне или има информация, ще съм му много благодарен!!!
Много неприятно. Крадът ги за съжаление и застраховани. Особено на Евроинс, но те поне плащат. Ако това може да е утеха.

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
благодаря на всички за отзивите! Колата е видяна тази сутрин в района на Южния парк! Отличителен белег са задните стопове, които са от модел '02. има снимки в галерията!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Откраднато е зелено БМВ!!!
Иво написа:hyena написа:....
Много неприятно. Крадът ги за съжаление и застраховани. Особено на Евроинс, но те поне плащат. Ако това може да е утеха.
ПЛАЩАТ ДРУГИЯ ПЪТ!!!

НА БАЩА МИ ТОТАЛКАТА, ЧАКАХМЕ ДА Я ПЛАТЯТ 7 мес.
и платиха 17'000 лв + колата, вместо 100% = 26'000 лв (а колата не ми трябваше).
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Е винаги има изключения. Аз лично съм чувал, че си плащат. То няма компания, от която всички да са доволни 

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
versaceto написа:Истината е в гараж да си я държиш
Тази зима ми дигнаха буса баш от гаража ... вратите с пантите свалени .. и буса го няма ..

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
Methodius написа:versaceto написа:Истината е в гараж да си я държиш
Тази зима ми дигнаха буса баш от гаража ... вратите с пантите свалени .. и буса го няма ..hyena, ще ме извиняваш за песимизма, ама ако никой не ти се обади за откуп или нещо от сорта .. колата няма да я намериш .. 1 на 1000 да е оставена някъде и да се намери .. дано си я намериш , дано твоята да е тази "1" ..
Знам колега, вече мина една седмица... ни звук, ни стон! Преди по-малко от година ми задигнаха ауди а6 от същото място, сега историята се повтаря! Интересното е, че отсреща има офис на Бул инс, а моите коли не бяха застраховани при тях! Вече не вярвам на случайности, а колата беше хубава и още не мога да я прежаля! Сега съм объркан, каква кола да взема, къде да я държа и къде да застраховам. Виждам се принуден, да е Бул инс, но изводите си ги правете сами!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3