евала на вас !!!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
евала на вас !!!
не мога да не ви кажа!!! пазара Д.Петков посока към симеон едно е39 въпреки че няма пътека даде път на една баба и един дядо!! отсреща никой не спря!!! евла правим на такива хора!!! малко повтарям темата,но много бях очарован от жеста даже му ръкоплясках
браво момчета само така

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Браво наистина - но ако дойде във Видин ще спре да прави такива жестове много бързо, копеленцата как пресичат само - все едно, че искат да ги сгазиш на всяка цена

BMW only!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз пък път винаги правя, щото 18 години знам шофьорите колко "честитки" са отнесли от мене... И понеже наистина пешеходците винаги едва ли не ми се кланят, го правя и аз същото
Ето може би тези дребни радости от шофирането в градската джунгла все още ме карат да не си скъсам шофьорската книжка...

Ето може би тези дребни радости от шофирането в градската джунгла все още ме карат да не си скъсам шофьорската книжка...
MORE BEER!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
И мен някой път ми прави кеф да спра, да изчакам хората да преминат, а те да се усмихнат. Но има наглеци дето си мислят, че си им длъжен (то по правилник те са с предимство, но на пешеходната пътека, а не на сред булеварда
) и аз си карам с 60, а те налитат странично на колата - малко да кръшна и ще ги сгазя. Колоездачите карат успоредно 2-3 колелета и трябва да ги сгазя, или да мина в насрещното, или пък да мина през някоя шахта
И друго наблудавам днес - аман от майки улигофрени - майка бута бебешка количка на средата на платното за движение и като ме видя, че идвам леко се дръпна в дясно, но в огледалото за обратно виждане видях, че продължава нагоре по булеварда по платното за движение да ходи, при положение, че тротоара си е свободен, няма паркирали коли (слава богу, че в София и тротоарите заети). Абе нямам думи - всеки ден се наблюдават случаи, които ме изкарват от нерви. Педерасти мръсни, ЗА КВИ СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ МАЙ! И после някой шофер сгазил детската количка с келявия мангал вътре ще го изкарат най-големият изрод на света, щото майката я боли пичката за бебето и! Трябва да има някаква култура на движение и за пешеходците и колоездачите - уж в училище се учи безопасност на движение, но то хора с висше образование не го знаят, пък кво остава за мангалите, дето не знаят как да четат. НЕ, че аз съм слънце - признавам си, че пеша и аз не спазвам баш правилата, но внимавам максимално, нали това си е моя живот, за разлика от други аз оценявам опасността. България е много, много далеч от тия неща, но няма да е зле полицаите да правят проблем за кво ли не на пътя - пешеходци, колоебачи....ъъъ ездачи де
и тем подобни "пастети". Бе... ебало си е мамата - ще ходя да вкарам някоя бира 

BMW only!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Еми то всеки е доволен, когато му направиш път (има и изключения де). Обаче понякога е по-добре да свирнеш и да не дадеш път, защото гледаш в огледалото как оня в другата лента "лети". Нали се сещате - вие спирате, човекът минава и оня другия го размазва. Колко пъти вече ми се е случвало - и човекът стои на пътя, не вижда от мене, защото съм спрял, а пък капутите отзад почват да надуват клаксони. Абе немам думи... селяндури прости. А пък веднъж на ХМС-то спирам пред пешеходната пътека, че видях една жена да бърза за автобуса (светофара го нямаше още), и отзад такова свирене на гуми се чу, че си казах: "Тоя ме отнесе и мене, и жената, дето пресича!" За щастие, не можа да ме "цуне". Примери имам за две страници постинг, така че спирам до тук и успокоявам нерви... 

It's not who You are, it's who You know...
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Колегата amd добра реч му е дръпнал...емоционална
. Но това е реалността у нас - всеки е свикнал да кара, ходи и върти педали както си иска, и където си иска! Всичко опира до аборигенски манталитет и ниска култура. До беззаконие и чувство за безнаказаност. И липса на пипе...А ние тепърва почнахме да ядем горчилката от това - вижда се какво става по пътищата, хора гинат като мухи. Това няма да се промени в близките години, за съжаление.
Нервата е лош съветник, ставаш опасен. Така че -караш спокойно и се радваш на усмивките по пешеходните пътеки
.

Нервата е лош съветник, ставаш опасен. Така че -караш спокойно и се радваш на усмивките по пешеходните пътеки

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз спирам много винаги когато мога и просто ми става голямо удоволствие когато човек ми благодари. А видя ли човек с колчика или малко дете винаги спирам или карам много внимателно.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз спирам на пешеходни пътеки, но предварително включвам аварийните, или ако пътя е с 2 платна спирам по средата пак с аварийни. много пъти ми се случва да спра и да стържат гуми зад мен, ще размажа някой ако ми одраска бронята 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
bavareza е прав - аз много съжалявам, че на моменти си изпускам нервите, а това е опасно, можеш да направиш някоя глупост и да съжаляваш после
Просто в тази кола все пъпля едвам, едвам, дифа вие и тропа с по 1000 оборота на втора и ми е кеф да карам поне с 30-40, а не с 20 и да спирам заради всеки срещнат. Защото му е скимнало да премине - пак повтарям, без наличие на пешеходна пътека - накъде е тръгнал да пресича?!?! Или пък на червено
Хубаво е всички да сме спокойни, коректни, усмихнати и културни, но ето, че не се получава 

BMW only!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
amd написа:Хубаво е всички да сме спокойни, коректни, усмихнати и културни, но ето, че не се получава
...и ше ни сметнат за луди...
то си е верно ама една птичка пролет не прави

---
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Аз пък веднъж спрях на десен завой да пусна една жена че нали и на нея и е зелено и направо си ме удариха
Не беше силно, колкото гаджето да слезне и да се разврещи на идиота. Аз не се и намесих тя добре се справи 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Mitko19 написа:Аз пък веднъж спрях на десен завой да пусна една жена че нали и на нея и е зелено и направо си ме ударихаНе беше силно, колкото гаджето да слезне и да се разврещи на идиота. Аз не се и намесих тя добре се справи
Те тея наборките са опасни... да си нямаш заяждане с тях

Аз днес направих малко софииско каране и на няколко пъти ми стана чудно колко хора искат да си прострат дрехите на капака ми както са си в тях... диваци

---
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Не ме разбра! Мойто гадже дето се возеше на седалката домен излезна и почна да крещи по шофьора на колата дето ме удари
Бе бодигард!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2