Препоръчайте ми семеен автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Re: Препоръчайте ми семеен автомобил

Мнение от skipper » 03 Сеп 2013, 12:57

Elesar74 написа:BMW очевидно не произвеждат достатъчно добри коли са 20 хил.лв. Странен факт, на фона на изсипаните тук всякакви други марки и модели. BMW форумът не може да предложи марката, с един два-плахи опита, а Явор пак се вписа :D. Евала. За какво караме тези коли колеги, като не можем да кажем, купи си като моята? Аз мога, за вас не знам. Иначе сме най-големите.....

BMW и "евтино" не вървят да са в едно изречение . Пробвай да направиш каско на BMW след 2005/6 година ( Недай си боже да трябва да правиш каско на BMW x5 или x6) . Ще останеш очарован от сумата , която ще ти предложат . Даже някой фирми "звънят" чак до главния офис в София , за да попитат за разрешение :kuku: . Кола за 20 бона да е по-нова и с евтина поддръжка нещо не се връзва . Авторът не е казал колко му е голямо семейството и за каква работа ще го ползва .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 03 Сеп 2013, 14:39

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 03 Сеп 2013, 17:26

тва волво за тая година е покъртително дръвце отвътре. един познат има същото и секи пък като влеза после е36цата ми се струва космически кораб :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 03 Сеп 2013, 18:38

Една препоръка към автора , която съм на 100% сигурен че ще бъде отхвърлена . Принципно новата кола си е нова и не би трябвало да имаш проблеми . Защо не пробваш да купиш някоя Астра Класик 3 от Тото-то ? За 15-17 бона взимаш чисто нова кола , която никой не е карал , а и имаш няколко години гаранция 2 години май бяха . Не е голяма кола , но пък няма да имаш проблеми с нея . Ето пример : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3yucld
На 100 % съм сигурен , че ще свали на 16 200/300 ако отидеш и му праснеш пачката на капака :yes:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Аватар

Мнение от F3P » 03 Сеп 2013, 19:25

Той и на 15 бона ще я даде и е добър вариант, но НЯМА 2 кофи екстри като кожа и подгевв на седалките да не оворим за ксенон, нави и подобни глезотии- ей ти повода да се отхвъли. Официалната версия разбира се ще е ''Малка е, не става''.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Сеп 2013, 19:59

:OT:
skipper написа:... Ето пример : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3yucld
...

що за говедо трябва да е човек за да прасне тоя покъртителен балатум в салона на нова кола :shock: :shock: :shock:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Сеп 2013, 20:07

zazomazo написа::OT:
skipper написа:... Ето пример : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3yucld
...

що за говедо трябва да е човек за да прасне тоя покъртителен балатум в салона на нова кола :shock: :shock: :shock:

Това му се вика носталгия, и то носталгия по семейната Жигула :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skipper » 03 Сеп 2013, 20:27

F3P написа:Той и на 15 бона ще я даде и е добър вариант, но НЯМА 2 кофи екстри като кожа и подгевв на седалките да не оворим за ксенон, нави и подобни глезотии- ей ти повода да се отхвъли. Официалната версия разбира се ще е ''Малка е, не става''.

По-добре нова кола , отколкото милионник от Европа на реални "135 хиляди километра ." Но както е казал Алеко Константинов - Разни хора, разни идеали . На мен са ми достатъчни ел. джамове , климатроник/климатик , ел . огледала ,ако има парктроник , шибидах и ксенонче добре , ако няма ще си сложим :lol: Иначе тоя подгрев е хубава екстра , друго си е да ти е топло на четирибуквието , НО по последните изследвания на учените се доказа, че подгряването на седалките води до намаляване на оплодителната способност у мъжа .А кожата съм я намразил от бая време - зимата все едно си на ламарина , лятото едва се стои на нея докато завърти климатика . С фабричните навигации винаги не мога да се оправя :dunno: Ти му кажеш закарай ме до София примерно , а то избере прекия път - Плевен , Варна , Брюксел , София :conf: или те вкара в някоя задънена улица .
ЕДИТ: Аааа и автопилота :driving: Много полезна екстра :bchug:
п.п. Айде щом ви пречат балатумите http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3yucld :mrgreen:
Oo (|||)(|||) oO

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Сеп 2013, 21:42

Балатума кърти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Сеп 2013, 21:56

zazomazo написа::OT:
...

Изображение

Щото паркета и теракота са трудни за редене там
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 03 Сеп 2013, 22:16

Аз ли недовиждам, или топката на скоростния лост е обелена :shock:
Пробег 2700 км

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 03 Сеп 2013, 23:14

sobiss написа:Аз ли недовиждам, или топката на скоростния лост е обелена :shock:
Пробег 2700 км

Ти не виждаш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 03 Сеп 2013, 23:25

странно що разни бестселърия в тоя клас не се споменаха.

vw passat дизел. хем вече са им паднали цените, хем не са толкова популярни в бг.

http://www.cars.bg/c379468
http://www.cars.bg/c104958

Потребител
Аватар

Мнение от Янко » 04 Сеп 2013, 0:58

ето още един добър семеен комбак http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2fol

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 04 Сеп 2013, 13:07

Empty_Head написа:Здравейте, търся голям автомобил или нещо като малък джип, което да си заслужава.

Ако още не си решил - един глас за Зафира и от мен :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата