Една сълзичка за втората любима марка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Една сълзичка за втората любима марка

Мнение от Lenco » 03 Сеп 2013, 18:51

http://inews.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%B ... 19610.html

Не мога да коментирам....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Re: Една сълзичка за втората любима марка

Мнение от KoolyO » 03 Сеп 2013, 18:59

Нищо страшно не се е случило. Това може да е само за добре (за NOKIA имам в предвид), защото според мен Microsoft могат само да ги "избутат" нагоре.
Заглавието в линка ти е твърде глупаво... NOKIA са мъртви... Щяха да са мъртви, ако не се беше случила тази покупка.
То на практика хората ще си останат, името ще си остане, само ще има приток на пари от M$. NOKIA ще си останат едни от най-добре изработените телефони изобщо.
нЕма 'а умрЪт, нито Microsoft ще ги "покварят", споко :)
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 03 Сеп 2013, 19:44

Абре момче, не ме плаши :mhihi:
Нокиа са нещо като пънк'с нот дед ... спокойно :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Сеп 2013, 20:05

Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Сеп 2013, 21:00

И без това послдните 10 години бяха само сянка на това, което беше Нокия преди. Блестящ пример на некадърен мениджмънт. За нула време от еталон се превърнаха в посредствена марка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 03 Сеп 2013, 21:04

:puke: Гадост...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 03 Сеп 2013, 21:12

Нагледен пример как може да та успи славата,и колко е лошо да си без конкуренция дълги години.
пп @cod-cdbp от къде го изрови това е,мнооого смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 03 Сеп 2013, 21:38

bum_bum написа:И без това послдните 10 години бяха само сянка на това, което беше Нокия преди. Блестящ пример на некадърен мениджмънт. За нула време от еталон се превърнаха в посредствена марка.

Чак пък 10 години не, тогава още имаше Сименс и Ериксон, Мотороли имаше колкото искаш. Но пък отдавна вървяха надолу- очаквано трагично развитие. Дано продължат да правят тъпите модели с фенерче- там нямат равни просто.

:OT: Баси, сетих се какви тухли ползвахме някога :banghead: Като се сетя, че Т68 беше егати телефона- ЦВЕТЕН (цели 256 цвята :shock: ), готин, малък :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Сеп 2013, 21:44

Преди време повечето ми телефони бяха Нокия. Помня първия с камера - 7650 :shock: Верно правеше баси смешните снимки ама на 90% от хората не им се вярваше, че има телефон с камера. Още ме е яд, че го бартеросах за някакъв 8800. Бих го ползвал с кеф и сега.

Качеството на изработка и материалите бяха безупречни. Нещо като Ейпъл сега. Като хванеш Сони-Ериксон и Нокия от онова време просто си личеше колко добре е изработена нокията.
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 03 Сеп 2013, 23:11

bum_bum написа:Качеството на изработка и материалите бяха безупречни. Нещо като Ейпъл сега. Като хванеш Сони-Ериксон и Нокия от онова време просто си личеше колко добре е изработена нокията.

Напомни ми, че имаме един 3510i, модел 2002. Служебен е в момента и седи на една маса в един обект. Като го погледнеш, ще речеш, че не е ползван грам - копчетата му не са изтъркани, няма ожулвания по корпуса, все така лъскав си седи, само на задния капак, който е бял си личи, че е ползван - потъмнял е от мръсотия. А не е като да е жален, като беше основен телефон на бащата си е преживял няколко падания, носене по джобове и тн..сега се ползва за по 2-3 разговора на ден и 11-годишната му убита батерия си държи 3-4 дни заряд.. софтуерно е бетон, работи си мазно и без засечка, даже вчера си поиграх малко тенис 15тина минути и се изкефих, колко съм се зарибявал с тая игричка и със змията едно време.. а, има и интернет :mhihi:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 03 Сеп 2013, 23:16

bum_bum написа:Преди време повечето ми телефони бяха Нокия. Помня първия с камера - 7650 :shock: Верно правеше баси смешните снимки ама на 90% от хората не им се вярваше, че има телефон с камера. Още ме е яд, че го бартеросах за някакъв 8800. Бих го ползвал с кеф и сега.

Качеството на изработка и материалите бяха безупречни. Нещо като Ейпъл сега. Като хванеш Сони-Ериксон и Нокия от онова време просто си личеше колко добре е изработена нокията.

И моя първия беше така и при мен така хахаха грозна снимка направо ужас ама снимка!И то и в момента имам и Сони имам и Нокия и разлиакта в изработката е просто потресаваща... Нокиа Н8 на близо 3 год и Сони xperia от преди няколко месеца модел и просто..тва сони е като тамагочи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 03 Сеп 2013, 23:16

Дано не спрат да правят "фенерчетата" . Това за мен и истински телефон! Батерията кара по 7-8 дни, фенерчето ми е незаменимо (особено като си ръчкам по колата :mhihi: ) И са доста евтини( макс 5 лв)
Тази година съм сменил 4-5 такива- 2 загубих , 1 счупих и 1 полях с бензин без да искам :mhihi: . Това ако бяха телефони за по 1к до сега да съм се хвърлил от някой мост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Сеп 2013, 23:33

Нокия заспаха зимен сън 2007-2008 година. Тогава бяха в апогея си и развиваха най-вече камерата. Да, тя беше неповторима, но занемариха останалите компоненти на смартфона. Когато останалите пускаха по-големи и по-hi-res дисплеи, Нокия се чудеха "за какво пък ще му е на крайния юзър висока резолюция и по-голям дисплей?!" А междувременно Гугъл си развиваха Андроида - GUI, функционалност, JAVA и т.н. Това беше манна небесна за разните корейско-тайвански хиени, търсещи душа за своя нелош хардуер. Ами намериха я и Нокия останаха с пръст в...
В момента M$ диктуват правилата. За съжаление и те имат много трески за дялане - не са достатъчно гъвкави, тромави са... Не вярвам да направят, макар и заедно с Нокия, кой знае какви продукти, така че да придобият сериозен пазарен дял :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Сеп 2013, 23:38

DriftoMania написа:
bum_bum написа:Качеството на изработка и материалите бяха безупречни. Нещо като Ейпъл сега. Като хванеш Сони-Ериксон и Нокия от онова време просто си личеше колко добре е изработена нокията.

Напомни ми, че имаме един 3510i, модел 2002. Служебен е в момента и седи на една маса в един обект. Като го погледнеш, ще речеш, че не е ползван грам - копчетата му не са изтъркани, няма ожулвания по корпуса, все така лъскав си седи, само на задния капак, който е бял си личи, че е ползван - потъмнял е от мръсотия. А не е като да е жален, като беше основен телефон на бащата си е преживял няколко падания, носене по джобове и тн..сега се ползва за по 2-3 разговора на ден и 11-годишната му убита батерия си държи 3-4 дни заряд.. софтуерно е бетон, работи си мазно и без засечка, даже вчера си поиграх малко тенис 15тина минути и се изкефих, колко съм се зарибявал с тая игричка и със змията едно време.. а, има и интернет :mhihi:

Изображение

баща ми още си кара с него и не иска и да си помисля за друг :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 03 Сеп 2013, 23:53

Nickelback написа: Нокия се чудеха "за какво пък ще му е на крайния юзър висока резолюция и по-голям дисплей?!"

Ами да,юзърът телефон ли си купува или нещо с функция за телефония?
Преди години телефоните бяха стигнали размера на 2 кутийки кибрит,сега са колкото половин тетрадка А4 и кво?
Имаш един неудобен комп в джоба,от който можеш и да провеждаш разговори.Бах тая мултифункционалност :wave:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Следваща

Назад към Извън Темата