На някой да му трябва пазач?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cave troll
-
-
- Кара: Е46 330xd
- Мечтае да кара: E92 M3
- Детайли за колата: Икономична
Re: На някой да му трябва пазач?
нали уж не искаше да го даваш в приют ?
а сега плюеш по приютите че не могли да го вземат
то в началото бяха големите приказки - "аз в приют няма да я давам искам да се уверя че ще я гледат добре" един вид нямаше да я дадеш на случаен човек а в краина сметка какво се оказа ?
последно икаш ли да я даваш в приют или не ?
иди до богров някои път и после плюи че не ставали за нищо
ще си тръгнеш уплашен и не толкова наперен и съдещ другите с лека ръка
уж си голям познавач на кучетата но тая малка мома не се върти около теб заради диетата ти а заради човешкото внимание
и с сух хляб да я храниш пак ще тича километри за да е с теб
и какво значи "дворът ми не е пригоден за куче" ?
аз гледам куче в апартамент два пъти дневно го изкарвам за по 1 час и всико е точно
кучето не иска двор а стопанин
както и да е
дано по скоро се отървеш от кучето та да може котката да се върне да си рови акото в двора ти предвиден за това
п.с. закараи я в някое село наблизо и я пусни
или ще се присламчи някъде или ще я утрепят с тояги - 50/50
ама после как ще спиш не знам
а сега плюеш по приютите че не могли да го вземат
то в началото бяха големите приказки - "аз в приют няма да я давам искам да се уверя че ще я гледат добре" един вид нямаше да я дадеш на случаен човек а в краина сметка какво се оказа ?
последно икаш ли да я даваш в приют или не ?
иди до богров някои път и после плюи че не ставали за нищо
ще си тръгнеш уплашен и не толкова наперен и съдещ другите с лека ръка
уж си голям познавач на кучетата но тая малка мома не се върти около теб заради диетата ти а заради човешкото внимание
и с сух хляб да я храниш пак ще тича километри за да е с теб
и какво значи "дворът ми не е пригоден за куче" ?
аз гледам куче в апартамент два пъти дневно го изкарвам за по 1 час и всико е точно
кучето не иска двор а стопанин
както и да е
дано по скоро се отървеш от кучето та да може котката да се върне да си рови акото в двора ти предвиден за това
п.с. закараи я в някое село наблизо и я пусни
или ще се присламчи някъде или ще я утрепят с тояги - 50/50
ама после как ще спиш не знам

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе я се успокой малко! Върни се назад и виж какво изобщо съм писал.
Темата съм я пуснал за да се намери евентуално нов стопанин на кучето защото нямам възможност да го гледам в нас поради ред причини, които не искам да обсъждам във форума.
Ако толкова държиш нещо да ме храниш го прави на ЛС, няма смисъл да тролваш в темата.
И за да не съм и аз тотален офтопик ето една по-актуална снимка.
(Разни работи, дето се виждат в козината му не са кърлежи, а тръни. Обезпаразитил съм го.
)

Темата съм я пуснал за да се намери евентуално нов стопанин на кучето защото нямам възможност да го гледам в нас поради ред причини, които не искам да обсъждам във форума.
Ако толкова държиш нещо да ме храниш го прави на ЛС, няма смисъл да тролваш в темата.
И за да не съм и аз тотален офтопик ето една по-актуална снимка.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Като си го почнал с ВМ-НВХ, пробвай и с гладолечение

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
Като гледам снимките кво яде и как се опънало да спи с пълен тумбак чак ми се преисква и на мен ти да ме гледаш ми то е баси и лайфа.
Ако не намериш читав стопанин за дзверо знаи че ще ти е вярно до гроб ,а и тея кофермани са по умни от расовете песове.
Ако не намериш читав стопанин за дзверо знаи че ще ти е вярно до гроб ,а и тея кофермани са по умни от расовете песове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това куче си ти е на късмет... Задръж го- не се знае след година- две каква услуга може да ти направи....Та както някои колеги по-горе бяха споменали- кучето усеща- че сте от "една порода" 

Щом си в къща, сглоби му някаква колибка елементарна набързо. Сложи по една паница вода и храна. Побутвай го леко и по-решително да се научи да не влиза след теб. А междувременно пусни обяви/теми в някой зоофорум нещо или продължавай да повтаряш приютите един по един. Но и аз съм на мнение, че ти е на късмет багабонтина
Като гледам не ти е и безразличен, пък и си в къща, имаш възможност за куче, не е като да си в апартамент.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не ми е проблема мястото или че иска да влиза вътре. То си седи на двора. Има ред причини, които не искам тук да обсъждам за да не може да седи на двора.
- Petrolhead
- Потребител
-
За съжаление типичен случай.
Евтаназирай я, поне да не се мъчи.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Petrolhead написа:За съжаление типичен случай.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Petrolhead
- Потребител
-
boksioraE39 написа:Petrolhead написа:За съжаление типичен случай.
Нещата отиват към изхвърляне на някоя поляна. Не мисля че евтаназията е по-лоша алтернатива
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе айде стига простотии. Кучето си има къщичка, седи си на топло, обезпаразитено е и се храни само с прясно месо.
Вие мен за къв ме взехте, поляни и евтаназии...? Все ще се намери някой да го вземе, до тогава ще го гледам.
Като не можете да помогнете поне не приказвайте глупости!
Вие мен за къв ме взехте, поляни и евтаназии...? Все ще се намери някой да го вземе, до тогава ще го гледам.
Като не можете да помогнете поне не приказвайте глупости!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Някой колеги се впускат в разни крайности. По някога има причини поради които някой не може да приеме някое животно. Например до преди две години в нас не можеше да живее нищо на двора защото ненормалният ми комшия тровеше всичко живо. Намирах постоянно храна с отрова в двора си. Намерих начин, който не е за разказване и го отказах без физически контакт и без да го нараня, но пак съм на щрек. Имам приятел, който е алергичен към всичко с козина и се сцепва от кихане и кашляне, как да си вземе куче. Има голямо желание, но не може и децата му идват да си играят с моите животни. Случаи много и най-различни, не правете веднага заключения. И така......
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Petrolhead написа:boksioraE39 написа:Petrolhead написа:За съжаление типичен случай.
Нещата отиват към изхвърляне на някоя поляна. Не мисля че евтаназията е по-лоша алтернатива
Еми вземи го ти бе. Що не вземеш да си го гледаш или викаш да оплюваш във форумчето е по-лесно, а?
до автора: подари го като изненада на някоя мацка на парти с много хора(рожден ден, шефка нещо ...) - така хем ще я зарадваш, хем ще й се наложи да се грижи добре за подаръка :-)
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4