За facebook friendlist
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Torque_power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e63
За facebook friendlist
Искам да добавя човек във Фейсбук,но не искам един от сегашните ми приятели да му излиза (на този който искам да добавя) въобще,че сме приятели.Тоест като новият ми приятел получи friend request от мен и види приятелите ми в mutual friends да не излиза този,който ми е настоящ.Дадох опцията приятелите ми да се скрият от сегашният ми фигуриращ във friend list-a.Въпроса ми е когато новият бъдещ приятел види friend request-а от мен ще разбере ли,че съм приятел със сегашния ми,от който скрих приятелите? 

- Torque_power
- кандидат ентусиаст
-
Re: За facebook friendlist
Без коментар...Който иска да помогне и да каже,защото и двамата "приятели" са жени.Едната ми е бивше гадже и не искам да се вижда,че се познват с новата,защото откъде да я знам какво ще каже за мене?Аз я напуснах навремето и е възможно да ме клевети.Най-лесно ми е да я изтрия бившата,но за какво ако по гореспоменатия начин в поста решавам проблема?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И аз като прочетох темата се човек какво да го посъветвам, защото има нещо крайно сбъркано в жената работа, ама си рекох да замълча. Сега гледам колегите са намерили правилното решение.
Той "хубаво" клюкарника измести форумите, ама вече и реалния нивото избутва.
И все пак се забелязва бавното завръщане на форумите, вместо да питаш нещо в клюкарника за самия клюкарник, ти го правиш в БМВ форума.
А колко е лесно и готино ако знаете да нямаш клюкарбук...ама пък не е куул, не е и фешън.
Какво беше там, лузърско някакво. 
А що не каза от самото намало, че е за жени?
Ами човек, тя пак ще разбере рано или късно щом сте в досег с клюкарника. Я по снимки на някои общи други приятели, я по коментар на човек, който към този миг нямаш и идея, че ще те издъни, дори и без да иска.
Та махай клюкарнка, друг вариант само отлага неизбежното. А и на новата толкова ли ще и е доверието още от самото начало, че да не повярва на теб, а на някаква бивша, която за спорта и женска злоба може да излъже? Кажи истината на новата бе, не почвай от самото начало още с криенето защото най-лошия вариант е да се усети, че се познават, а ти мълчиш като...

Той "хубаво" клюкарника измести форумите, ама вече и реалния нивото избутва.

А колко е лесно и готино ако знаете да нямаш клюкарбук...ама пък не е куул, не е и фешън.

А що не каза от самото намало, че е за жени?

Та махай клюкарнка, друг вариант само отлага неизбежното. А и на новата толкова ли ще и е доверието още от самото начало, че да не повярва на теб, а на някаква бивша, която за спорта и женска злоба може да излъже? Кажи истината на новата бе, не почвай от самото начало още с криенето защото най-лошия вариант е да се усети, че се познават, а ти мълчиш като...

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
На корицата, точно срещу името ти има ''Регистър на дейността'' . Отиваш там, търсиш надолу из регистъра някъде където си поискал или приел приятелство и отстрани го нагласяш на ''Само аз'' и си готов. Има и други начини, но този е най-лесният за разбиране. Ако не се справиш, пиши ми на ЛС.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
AGT написа:Винаги излиза на яве истината . Въпрос на време е !
Точно. Не си мисли, че София, като е голяма и няма да разбере.
П.С. Знаех си че става дума за еб@не значи

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Убеден съм обаче, че при така зададения въпрос в първия пост, не си бил сигурен дали става дума за нормалната или лявата лента. 

In God we trust, all others we track.

BMW Power ACM написа:Убеден съм обаче, че при така зададения въпрос в първия пост, не си бил сигурен дали става дума за нормалната или лявата лента.
Не, бях сигурен, че се говори за еб@н, просто не знаех дали мъж се опитва да чукне две или жена двама

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
520i написа:Банни старата
или просто не добавяй новата. Съобщения може да си пращате и без да сте приятели.
Ако искаш обаче по другия начин, ще трябва да си поиграеш из настройките кой какво да вижда. Но първия вариант по-лесен.
Накрая да знаеш обаче че ще разберат една за друга. Просто са страшни дедективи. Няма как да се опазиш за повече от 2 месеца., психически е невъзможно. Не ме питай от къде знам

успех
- Torque_power
- кандидат ентусиаст
-
djkita написа:На корицата, точно срещу името ти има ''Регистър на дейността'' . Отиваш там, търсиш надолу из регистъра някъде където си поискал или приел приятелство и отстрани го нагласяш на ''Само аз'' и си готов. Има и други начини, но този е най-лесният за разбиране. Ако не се справиш, пиши ми на ЛС.
Направих го.Опция only me там няма,но дадох hidden from timeline на нашият "friendship".После накарах мой приятел (без да ми е в листата),който я има бившата в списъка си с приятели да отиде на моя профил,но когато той види профила ми отново му излиза,че е mutual friend с бившата,защо така?Нали е hidden from timeline?!
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
Влизаш си в профила > Обновяване на информацията ( намира се върху снимката на корицата ) > по надолу вляво пише "Взаимоотношения и семейство" цъкаш [Редактирайте] > там където ти е Обвързан/Небвързан/Вдовец/Вдовица и тн срещу него вдясно има една планетка нарисувана ,там избираш [По избор] и оттам си избираш кой да НЕ ти вижда тая информация като му пишеш името на червеното Х-че отдолу.
Не съм сигурен дали така би трябвало да стане понеже на мен не ми е тей ,щот' съм необвързан
,ама по пътя на логиката за всяко нещо щом може да се ограничава кой да вижда и кой не ,така и трябва да е и тука. Пробвай и пиши дали е станало макар че да си кривиш душата чак за такова нещо ,ама айде ,дано стане. 
Не съм сигурен дали така би трябвало да стане понеже на мен не ми е тей ,щот' съм необвързан

12 мнения
• Страница 1 от 1