9.11
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: 9.11
По някаква случайност гледах атентатите по телевизията и след това цяла нощ репортажите. Беше доста гадно. Загинаха много невинни хора. Въпреки че не обичам американците, но не ги и мразя, Америка (САЩ) е велика страна. Трябва да отидете и да видите сами. И за разлика от всички други империи, там средностатистическият човек живее доста добре. Дори ония във вътрешността, с карираните ризи и каубойските ботуши, дето ловуват катерици и те живеят добре. Разбира се Америка е страната на корпорациите, на фалшивата храна, бъкано е с наркотици, с негра и латиноси -престъпници, но един среден човек дори емигрант, ако е трудолюбив, има желание и малко акъл, може да живее много добре. Бил съм и в така обичаната от някой форумци Русия, просто няма база за сравнение. Жалко за невинните жертви не само на този но и на всички атентати.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
hell's angel написа:BMW Power ACM написа:Абе плюете ги вие САЩ, ама ако не бяха дошли през Втората световна да ударят едно рамо срещу Хитлер(и не само), сега вероятно щяхме да се кланяме на някой Фюрер. Кието не се знае дали щеше да е лошо, но е друга тема.
Трябва да има държави като САЩ(с военни намеси), иначе всякакви болни мозъци щяха да тероризират и изнудват света. Даже много малко се месят. Досега трябваше да са изравнили със земята разни режими и хора като Кадафи, Садам и сегашния башибозук на Сирия. Ай ще им таковам работа. Невинни можели да са. Ако се водим по техния Коран, то невинни няма. А и башибозука видя как народа в куп Излямски държави свали режима и сега какво ли си рече да използва химическото оръжие и да ги пречупи защото на него не му се дава властта. Да влизат вече, какви са тези отстъпления, там възстанниците се молят да идат, ама те се бавят точно защото им писна целия свят да ги сочи като главен винивник за всичко.
Ама хората са го казали - бий за да те уважават.
Като им цепят басма, затова сега разни там като Иран и Северна Кирея имат ядрени оръжия и си позволяват на думи да заплашват половината свят. Такива фанатици да имат оръжие е просто бомба със закъснител, която рано или късно ще гръмне, просто си търсят поводи. Онези изверги се събуждат с мисълта, че в името на бога им трябва да направят нещо велико и стой та гледай.
Плюйте САЩ, те са виновни, че в БГ е зле, а фанатиците си разработват оръжията, пък Китай чакат да господстват над света. И те не са много по-различни от Северна Корея, просто се правят на починали лисици засега, ама все комуняги, трябва да имаш едно наум.
![]()
![]()
![]()
Колко мъка има по тоя свят ...

BMW Power ACM написа:За заключенията, че Америка сама си съборила кулите, че са виновни за всичко в световен мащаб(най-вече за кризата в БГ)и само се чудят с кой да воюват.
Всичките тези неща се знаят детайлно от хора, които не знаят и 1% от истината, ПРОСТО ЗАЩОТО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЯМА КАК ДА Я ЗНАЯТ.
Не знам кой колко процента от истината знае, ама ти ако знаеше 0,001% от историята щеше да знаеш, че през последните 100 години САЩ са в перманентна война с някой. То не беше първа и втора световна, Корея, Виетнам, Кувейт, Куба, Панама, Гренада, Югославия, Афганистан, Либия... Сигурно съм пропуснал още толкова...
ТОВА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ГО ЗНАЯТ.
А необикновените аребели страшно много се дразнят и затова правят каквото могат, т.е. млатят обикновени американци, понеже срещу армията не могат да се изправят...
Я ми посочи някоя друга държава, която да е участвала в повече войни през историята си. А ако съпоставим броя на водените войни с периода на съществуване на държавата става съвсем страшна цифра... Несъпоставима с никоя друга държава...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нещата са точно "каквото почукало-такова отворило"
Обичам САЩ и бих отишъл там и да живея и да работя,почти всичките ми роднини са в щатите и са си много добре.
Факт е обаче че световната криза тръгна от сащ,факт е че и тероризма в световен мащаб тръгна от техни действия,факт е че са войнолюбива нация като Израел.
Обичам САЩ и бих отишъл там и да живея и да работя,почти всичките ми роднини са в щатите и са си много добре.
Факт е обаче че световната криза тръгна от сащ,факт е че и тероризма в световен мащаб тръгна от техни действия,факт е че са войнолюбива нация като Израел.
Аз смятам, че ако няма в света държави като САЩ (също така Русия и Китай), които да всяват страх с военната си мощ, досега цяла Европа щяхме да сме помохамеданчени. Просто мюсюлманските фанатици щяха да са ни превзели със сила отдавна.
И другото, което съм забелязал - всички , които плюят по САЩ , отиват да работят и живеят там. Защо никой не отиде в Северна Корея или Куба ... или в Иран да живее. Всички в САЩ и Англия - при лошите.
Колегата ukelichko го е казал много добре по-нагоре, и то от всичките му страни. И с хубавото и с лошото.
И другото, което съм забелязал - всички , които плюят по САЩ , отиват да работят и живеят там. Защо никой не отиде в Северна Корея или Куба ... или в Иран да живее. Всички в САЩ и Англия - при лошите.
Колегата ukelichko го е казал много добре по-нагоре, и то от всичките му страни. И с хубавото и с лошото.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ukelichko написа:...
Прав си за много неща

Които не е бил там не може да разбере какво всъщност е САЩ
Проблема е, че има едни безкруполни чичаци дето дърпат конците на целия театър
Е.Димитров написа:факт е че са войнолюбива нация
трудно ми е да се съглася с подобно твърдение освен ако не говориш за
политиците и корпорациите, или нека кажем само вторите щото те дърпат конците
средностатистическия американец от моя опит в УС е далеч от войнолюбив, войнстващ и тн
пп. кривна се много насоката на темата
9.11 е човешка трагедия за хиляди хора в САЩ
Бил съм на кота нула, макар и доста след случката
ми човек като е там и си представи кво се е случило
ебавките с 9.11 е последното за, което би се сетил
причината обаче са болни мозъци, които гадовете в белия дом са създали
в крайна сметка заради игрите на една шепа богати хора страдат обикновенните хора
така е било, така е, сигурно и така ще продължи да бъде ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:ukelichko написа:...
Прав си за много неща![]()
Които не е бил там не може да разбере какво всъщност е САЩ
Проблема е, че има едни безкруполни чичаци дето дърпат конците на целия театърЕ.Димитров написа:факт е че са войнолюбива нация
трудно ми е да се съглася с подобно твърдение освен ако не говориш за
политиците и корпорациите, или нека кажем само вторите щото те дърпат конците
средностатистическия американец от моя опит в УС е далеч от войнолюбив, войнстващ и тн
пп. кривна се много насоката на темата
9.11 е човешка трагедия за хиляди хора в САЩ
Бил съм на кота нула, макар и доста след случката
ми човек като е там и си представи кво се е случило
ебавките с 9.11 е последното за, което би се сетил
причината обаче са болни мозъци, които гадовете в белия дом са създали
в крайна сметка заради игрите на една шепа богати хора страдат обикновенните хора
така е било, така е, сигурно и така ще продължи да бъде ...
А не бе,не са такива!
Само се замисли за най-големият им проблем кой е-това са убийствата с огнестрелно оръжие,да не говорим за "патриотизма" който лъха от всеки втори американец и как е готов с оръжие да защитава от някакви врагове,стига да му бъдат посочени.
За Израел даже няма какво да говорим,тея казармата им е 25 години и всички служат-мъже и жени.
По темата!
Мюслита или не мюслита,те си живееха спокойно и никой не им се бъркаше,нито пък те се бъркаха в работите на другите хора,фанатиците се появиха след като започнаха да им влизат в личното пространство ,после естествено гнева им беше правилно канализиран в дадена посока,за да се насади страха,който вече липсваше ,след падането на железната завеса,където хората които живеехме от кривата страна,бяхме посочвани като канибали и някакви изроди.
Никоя държава не може да се управлява без някакъв конкретен страх,страх от Бога,страх от фанатици,страх от безработица и още хиляда такива неща,страха продава и купува!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:А не бе,не са такива!
Само се замисли за най-големият им проблем кой е-това са убийствата с огнестрелно оръжие,да не говорим за "патриотизма" който лъха от всеки втори американец и как е готов с оръжие да защитава от някакви врагове,стига да му бъдат посочени.
много ги промиват - факт, но хората не са войнстващи и агресивни!
убийства има навсякъде, а в една толкова голяма страна няма как да няма всичко
има много хора с изкривено и изперкано мислене, ама тва е
щото така са си ги направили ония в дебелите кожени кресла
за да ПОТРЕБЛЯВАТ
Според потреблението на водка Русия пияндурска нация ли е?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:А не бе,не са такива!
много ги промиват - факт, но хората не са войнстващи и агресивни!
убийства има навсякъде, а в една толкова голяма страна няма как да няма всичко
има много хора с изкривено и изперкано мислене, ама тва е
щото така са си ги направили ония в дебелите кожени кресла
за да ПОТРЕБЛЯВАТ
Според потреблението на водка Русия пияндурска нация ли е?
Много ясно че са пияндури,въпреки че имам приятели руснаци,които не пият,ама те са спортисти и бизнесменчета та може да са се объркали,но самите те са ми казвали че нямат нито един познат който да не пие като за последно
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
еми дет се вика да се чуди човек как функционират тия огромни държави
едните убийци, другите пияници

...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:много ги промиват - факт, но хората не са войнстващи и агресивни!
Преди няколко дни гледах едно интервю по Russia Today (не че съм русофил, но това беше единствения канал на английски в хотела освен BBC и СNN

Та това изказване ме хвърли в голям размисъл...
Отишъл той на майната си да ръси бомби, а се чуди защо го гърмят...

K_Ilkov написа:Според потреблението на водка Русия пияндурска нация ли е?
Разбира се.
Никъде другаде не съм виждал в 7 сутринта, през зимата при -20, на автобусната спирка някой да пие бира... И то не клошар, бездомник или алкохолик, а нормален младеж на 25-30 години, които отива на работа

Естествено на са 100% такива. Имам приятели там, които не пият алкохол изобщо. Но много голям % от населението има сериозни проблеми с алкохола, без дори да подозира.
K_Ilkov написа:еми дет се вика да се чуди човек как функционират тия огромни държави
Едните функционират благодарение на убийствата си (разбирай войните), а другите благодарение на природните си ресурси...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
drago_pavlov написа:K_Ilkov написа:еми дет се вика да се чуди човек как функционират тия огромни държави
Едните функционират благодарение на убийствата си (разбирай войните), а другите благодарение на природните си ресурси...
както и написах имах предвид функционират не финансират ...
за другото и сам се сещам

...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:[
Точно,тея ако нямаха петрол,газ и други важни суровини,тея нямаше да са държава.
Самият факт че са може би най-богатата държава в света и като гледам дори клипове дето са заснели от колите си каква потресаваща мизерия е там,България никога не е било толкова мизерно,имат само една Москва,където заплатите са големи и живеят горе-долу добре и до там.
И все още се чудя,как една такава държава,лидер в космическите проекти и много добри във ВПК ,да не могат да направят един автомобил като хората

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:drago_pavlov написа:[
Точно,тея ако нямаха петрол,газ и други важни суровини,тея нямаше да са държава.
Самият факт че са може би най-богатата държава в света и като гледам дори клипове дето са заснели от колите си каква потресаваща мизерия е там,България никога не е било толкова мизерно,имат само една Москва,където заплатите са големи и живеят горе-долу добре и до там.
И Санкт Петербург и Калининград.
Последно пролетта бях в Перм - милионен град, център на военната промишленост, а като излязох от летището мизерията по улиците беше "нямам думи"...
Е.Димитров написа:И все още се чудя,как една такава държава,лидер в космическите проекти и много добри във ВПК ,да не могат да направят един автомобил като хората
При горецитираното посещение имах среща с главния технолог на огромен промишлен комплекс. Преди срещата руския ми колега ме подготвя - "Това е много важен човек. Министрите тук имат по 2-ма заместници, той има 12. Над 7 хиляди души са му подчинени" и други подобни, които създаха в мен очакване за нещо сериозно - костюмиран чичка с 10 инженерни дипломи и т.н... А като се появи

Сядаме и за започвам да му обяснявам за нашите продукти и т.н., а той видимо отегчен след 2 мин. ме прекъсва: "Драгомир, в Русия бизнес се прави с приятели. Сега няма да правим бизнес, а ще правим приятелство" и руския ми колега носи шише водка и шише уиски...
И това не е изолиран случай. На изложенията в Русия в 11 на обяд започва да се пие по щандовете, а в 2 вече половината са пияни. Така се прави бизнес...
Vra4anin това със сигурност няма да го видиш на Пловдивския панаир или на изложението в Хановер

Много неща съм видял в Русия, но на човек който не е бил там, ще му се сторят като вицове или преувеличени истории...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ОК. Ако приемем, че руснаците са пияндета.
Имат ресурс и връзват гащите въпреки, че са пропадал и опиянчен народ,
мръсно е и гадно генерално ...
Защо тогава американците (говоря за ср.статистическия американец),
които според вас са убийци, агресори и военно ориентирани хора
имат една от най-подредените и организирани държави в света?

...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:ОК. Ако приемем, че руснаците са пияндета.
Щото ги държат в страх икономически,но пък само едно спиране на тока в САЩ за около 12 часа и стават безредици,за 2 дена без ток,щатите няма да ги има!
Погледни клипове в тубата какво се случва,как тръгват мародерите и как полицията стреля на месо,да не говорим негрите като вдигнат въстание какво се случва там,забравяш че са толкова подредена държава и всичко каквото знаеш за нормалните общества.
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4