С 8 на 20 - Много ли е ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: С 8 на 20 - Много ли е ?

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2013, 15:14

Колега, вярвай в каквото искаш, както искаш. Щом в живота си се ръководиш от сентенции като горното, жалко. Вярната жена е като скъпоценен камък, обикновенно е под земята, на трудно достъпно място, иска време, труд и постоянство да се намери, не изглежда като скъпоценен камък, иска грижи докато заблести. Но след като заблести, имаш скъпоценен камък, а може да имаш и един обикновен камък. От тебе зависи. На повърхноста има всякакви камъни, обикновенно ги подритват. Щом като за тебе и майка ти е к..ва, за какво да говорим? Всичко хубаво.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 12 Сеп 2013, 15:16

taratora написа:
skipper написа:Та тя си е като нова направо ... 8 бройки за 5/6 години сексуален живот са съвсем нормални , че даже са и малко

8 са малко за 5г., закгръгляме на 10 тогава. Започва на 15. На 25 с 20, на 30 с 30 :bowdown: Колко ли хора ще си купят 30-та ръка кола :mhihi:

Казах го въз основа на лични наблюдения . Познавам една кОвра (както е модерно сега да им се казва) , която е приятен човек но просто ако на седмица не прави секс с поне 5 човека направо полудява . Иначе е забавно с нея като отидеш на дискотека :mrgreen: Отива забърсва 2-ма 3-ма :dummy: , които в знак на добра воля оставят по 1 шишенце уиски . :ok: Иначе за купуване на кола 30-та ръка ще се купи , обаче зависи как ще им я представи продавача .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 12 Сеп 2013, 15:16

Elesar74 написа:Колега, какво ти гарантира, че не е била също толкова искренна с 6-тия например? И да му е казала, виж сега, аз преди теб имах 5, ред сълзи, ред сополи и колко му трябва на един мъж. Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти. Искренноста не е всичко. Остави това, днешно време, днешното нормално и т. н. В днешното време няма нищо 'модерно". За сведение, хомоисексуалистите ги е имало още в древна Гърция, Рим и къде ли не, а днес маршируват като онеправдани и скандират за права. Няма нищо ново под Слънцето. Няма нови ценности, нов морал, нови принципи. Всичко е от старо по-старо. Така че не се води от такива купешки лафове, които нищо не значат. И си задавай въпроса, какво искаш. Искаш жена, която утре може да ти сложи рога или искаш жена, която може и иска да ти бъде вярна. Само че, за да ти бъде вярна и ти трябва да си й верен. Това означава семейство. Пък ако искаш да си ходиш и да чукаш каквото падне (да си "поживеш"), намерил си каквото търсиш и няма защо да питаш дали е нормално или не.

:yes:

Човека ти го каза...Една млада к**ва,като е немала акъл да си бие главата сега,а това където казвате,че вече няма стойностни момичета с ценности и тн. ми не е вярно просто всеки залита по к..рвичките щото е по лесно ..
Имам приятел който си хвана момиче ама супер готина,печена работи си момичето тоя лумпен вика бахти два месеца не ми пуска бахти заухавата после хвана най-големата тиня на квартала така,че в некой случаи...

Момичето от темата е като една позната вика аз съм скромна добра.В живота си вика единствено съм правила 4 свирки на отделни хора(не на куп) нали в колите им като единия го познавала от 1 ден ...ма иначе вика съм девствена ахахахха И то деца ще има некога ще им дава съвети бегай бегай
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Сеп 2013, 15:19

Spiro написа:Имам приятел който си хвана момиче ама супер готина,печена работи си момичето тоя лумпен вика бахти два месеца не ми пуска бахти заухавата после хвана най-големата тиня на квартала така,че в некой случаи...

Да, това също е интересна теория. Всеки иска да му пуснат до 1 седмица, ама и да е втория :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2013, 15:22

Абе що въобще питате такива работи,то и един да каже,остава някакво съмнение че:
а)дали е само един
б)може да го обича още
в)може да се среща чат пат с него
г)баси,докато чукам се сещам че още един я е премятал така и там дето целувам,кой знае какво е завирал тоя мухльо...
И така се почва,за това-никога не питайте жената с колко преди вас е била,все едно някой да ви каже че миналата година е месил лайно с ръката и сега ви подава същата ръка за да се здрависате ,въпреки че миналата година е извършил този странен акт с лайно и от тогава се е измил около 1000 пъти,у вас остава чувството на нечистоплътност...
А ся автора да пита,момата дали е правила френска любов и после я целуни по устата,какво като е минало много време :mhihi:
Та така,пак да кажа:
Никога не питайте една жена с колко мъже е спала преди вас,има някой неща които не трябва да се знаят и това няма да застраши доверието по между ви.
Взимай си девойката,карайте си кефа,не обсъждайте подобни неща,пък в твой плюс е ако ти покаже някой интересни нови за теб неща :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 12 Сеп 2013, 15:24

Кола дето не е била удряна и жена дето не е била.... нема.

Тъй ,че важното е докато е с тебе да не шари напред назад....
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2013, 15:31

Емо, да си завиряш главата в пясъка, не е решение. Щраусова логика. Няма смисъл от такива неща. Всички карти трябва да са на масата. Съмненията са убиец N1 на всяка връзка. Ако не познаваш човека до себе си и не може да му вярваш, какво изобщо правиш с него? Чукам и бегам? В този случай, дискутираната тук тема е пълна глупост. Бройката няма никакво значение. Има значение дали човека отсреща съжалява за стореното или те манипулира с поведение. Така че няма какво толкова да се дискутира. Колега не е готов да е верен на една жена до живот и тя на него, обаче намира кусур на сегашната си. Ами ако бяха 3-ма? Или 13? Крадеца вика дръжте крадеца. Иначе да се упражняваме в оригиналности, еша си нямаме. И все едни мъдрости, които някой откровен простак ги е казал и се въртят като протрита плоча и вече всеки им вярва. Забележително е каква аргументация имат някои хора с подоби трактовки, направо нямам думи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2013, 15:32

Опа,автора,я забоди некое фото да я видиме девойката ,че ние у тоя форум каквито сме буклуци,може да я познаваме,или поне на снимка да и направиме некой хороскоп,може да се окаже некой батак,ма може и да е свястно момиче,макар и глупаво,след като приказва такива работи.
Elesar74
Не бе бате,и аз съм катурнал над стотина девойки (и некой друг вУк) ама това да не ме прави баси изрода,е ся примерно,жената дето е до мен (не съм женен де) е свястна,гледа ме като домашна котка от рядка порода,по-скоро като домашно куче от много рядка порода ,щото ме и разхожда на горе на долу,значително по-богата е от мен,взима почти тройно на моята заплата,бе гледа ме много добре,да не мислиш че съм водил подобни диалози с нея,разбира ме си се страхотно,при това аз,най-вероятно в следствие на моя опит ако може да се каже,не изпитвам ревност,то няма и за какво,въпреки че жената изпитва,ма те жените не са много добре,що ме ревнува,аз да не съм некакъв олигофрен че да бягам от хубавото.
Та така,след като срещнете човек с когото ви е хубаво,к'во ровите в гащите и миналото му...
Последна промяна Е.Димитров на 12 Сеп 2013, 15:38, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Сеп 2013, 15:33

BMW_RIDER написа:Кола дето не е била удряна и жена дето не е била.... нема.

Тъй ,че важното е докато е с тебе да не шари напред назад....

Новата кола е в магазина, ама почти никога не си и последен собственик :mhihi:
И със жените е така - вземеш ли я девствена, със сигурност и друг ще я ползва като я разработиш :mhihi:
По-добре опитна, отколкото девствена и любопитна :mhihi:

Elesar74 написа:И все едни мъдрости, които някой откровен простак ги е казал и се въртят като протрита плоча и вече всеки им вярва. Забележително е каква аргументация имат някои хора с подоби трактовки, направо нямам думи.

Ти на Наполеон като кажеш "откровен простак" за*би...
Само Исус и Дева Мария са свестни, нали :mhihi:
Последна промяна drago_pavlov на 12 Сеп 2013, 15:36, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Сеп 2013, 15:34

Тая тема като за километражите на колите. Всеки вярва, че жена му е видяла макс 2-3 пишки преди неговата и 15 годишната му кола е на 120 000км. :mhihi:

Кво като са 8 до двайстата и година, нали трябва да види тва-онова докато е по-млада. Или по-добре да стане на 40 и да се сети, че не се е донаеб@ла и да почне да тича по тинейджъри? Те пък както само чакат някой милф да кацне ще превърти километража за 1-2 години.

Пък и ти да няма да се жениш за нея. Ако и ти си около 20-те кво те бърка дали е спала с 8 или 80 щом за момента ти е ОК?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 12 Сеп 2013, 15:38

Колега твоята работа е: искам кола на 20 години бърза със задно да не е удряна и да не е въртяна.

Щоом имаш връзка с момичето би трябвало да си я преценил вече обикновенно това става първите 2-30 минути. Не мога да разбера къде е проблема
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Сеп 2013, 15:48

Conqueror написа:Щоом имаш връзка с момичето би трябвало да си я преценил вече обикновенно това става първите 2-30 минути. Не мога да разбера къде е проблема

Щом е задавал такива въпроси, вероятно е имало колебание в преценката :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2013, 15:53

Сравненията на жените с коли, са просто страшни. Забележително е до какво ниво сме паднали мъжете. И така като гледам, жените ни го връщат тъпкано, а се жалваме. Ко да прайш, жените казват: много жаби трябва да целунеш, преди да срещнеш принца. Обаче ние по дефолт сме принцове, нали така? И те затова има 8, 18, 88 и т.н., понеже първият не е бил принца, нито втория, нито третия и т.н. За краткия си съзнателен живот съм разбрал това: както се отнасяш с една жена, това ще получиш и обратно. Един познат доктор със стабилен стаж, казваше: Всичко зависи от подхода на мъжа. Бих се съгласил с това много повече, отколкото с определението, че всички жени са к..ви, вкл. и майката на drago_pavlov, както той сам определи, като приложи към нея цитат от Наполеон. Така харесва ли ти колега, да говориш за майка си като за к..ва и да прилагаш към нея нещо, което е повече от обидно, но го бил казал Наполеон? Как не те е срам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2013, 15:57

Е.Димитров написа:Опа,автора,я забоди некое фото да я видиме девойката ,че ние у тоя форум каквито сме буклуци,може да я познаваме,или поне на снимка да и направиме некой хороскоп,може да се окаже некой батак,ма може и да е свястно момиче,макар и глупаво,след като приказва такива работи.
Elesar74
Не бе бате,и аз съм катурнал над стотина девойки (и некой друг вУк) ама това да не ме прави баси изрода,е ся примерно,жената дето е до мен (не съм женен де) е свястна,гледа ме като домашна котка от рядка порода,по-скоро като домашно куче от много рядка порода ,щото ме и разхожда на горе на долу,значително по-богата е от мен,взима почти тройно на моята заплата,бе гледа ме много добре,да не мислиш че съм водил подобни диалози с нея,разбира ме си се страхотно,при това аз,най-вероятно в следствие на моя опит ако може да се каже,не изпитвам ревност,то няма и за какво,въпреки че жената изпитва,ма те жените не са много добре,що ме ревнува,аз да не съм некакъв олигофрен че да бягам от хубавото.
Та така,след като срещнете човек с когото ви е хубаво,к'во ровите в гащите и миналото му...

Емо, защо ми го казваш това за 100-те? Хвалиш ли се, нещо доказваш ли или просто си правиш вятър? Пък щом си изпаднал дотам да те издържа една жена, имаш моите искренни съболезнования. Не ме карай да мисля за тебе по начин, който не искам.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Сеп 2013, 16:02

Elesar74 написа:Всичко зависи от подхода на мъжа.

Ше знаеш, че всичко зависи от мъжа :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата