С 8 на 20 - Много ли е ?
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: С 8 на 20 - Много ли е ?
Немаш ли лев или сравнително прилична визия подхождай колкото си искаш. 

Elesar74 написа:както се отнасяш с една жена, това ще получиш и обратно
Ъмм... изобщо не съм съгласен. Специално за това как трябва да се отнасяш към една жена пак ще го каза с един лаф - жената е като малка птичка в ръката ти, стиснеш ли много умира, отпуснеш ли много излита. Моето лично мнение е колкото повече угаждаш на една жена и става нейното(щот нали сме по-големи джентълмени и от британците, уважаваме и угаждаме всякак на жените си), толкова повече ти се качва на главата и толкова повече иска и не се спира.
А за това защо стават 8, 18, 88 си има елементарно обяснение и за жените и за мъжете. Въпросното обяснение е "що пък не". Грозна е, ама има големи цици, що да не я.... Тъпа е и пуска лесно, що да не я...При жените същото - тъп е, ама има готино тяло, що да не си легна с него...Тъп е, дебел е, ама пък има пари, влияние и т.н. що пък да не си легна с него...и т.н. и т.н. Както много често чувам от моите връстници/чки "еее са докато чакам жената/мъжът на мечтите си да седа девствен/а ли" Ми не стой, ходи се таковай с целия китайски народ. Ма недей мрънка или се сърди после отсреща, като се дърпат, щото километража ти е превъртян. Никой не ти е виновен, че навремето си проявил/а лекомислие и си се изклатил/а с всеки втори(образно казано нали...не, че няма и буквални примери

Та няма такова нещо, като мъжете сме си виновни. И двете страни са виновни.

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
–Колко мъже си имала преди мен ?
-5.... оооо извинявай, сети се за още един случай - значи 14
П.С. Ако те кефи - продължавай. То брояч няма там - никога не можеш да си сигурен дали следващата ти няма да е била с 88, а всъщност да ти казва, че си и вторият
-5.... оооо извинявай, сети се за още един случай - значи 14

П.С. Ако те кефи - продължавай. То брояч няма там - никога не можеш да си сигурен дали следващата ти няма да е била с 88, а всъщност да ти казва, че си и вторият

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Абе не се ли замисляш,че може и да е един,ама да са се сцепвали от е*ане......тва пак ли я прави к*рваляк....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:Е.Димитров написа:Опа,автора,я забоди некое фото да я видиме девойката ,че ние у тоя форум каквито сме буклуци,може да я познаваме,или поне на снимка да и направиме некой хороскоп,може да се окаже некой батак,ма може и да е свястно момиче,макар и глупаво,след като приказва такива работи.
Elesar74
Не бе бате,и аз съм катурнал над стотина девойки (и некой друг вУк) ама това да не ме прави баси изрода,е ся примерно,жената дето е до мен (не съм женен де) е свястна,гледа ме като домашна котка от рядка порода,по-скоро като домашно куче от много рядка порода ,щото ме и разхожда на горе на долу,значително по-богата е от мен,взима почти тройно на моята заплата,бе гледа ме много добре,да не мислиш че съм водил подобни диалози с нея,разбира ме си се страхотно,при това аз,най-вероятно в следствие на моя опит ако може да се каже,не изпитвам ревност,то няма и за какво,въпреки че жената изпитва,ма те жените не са много добре,що ме ревнува,аз да не съм некакъв олигофрен че да бягам от хубавото.
Та така,след като срещнете човек с когото ви е хубаво,к'во ровите в гащите и миналото му...
Емо, защо ми го казваш това за 100-те? Хвалиш ли се, нещо доказваш ли или просто си правиш вятър? Пък щом си изпаднал дотам да те издържа една жена, имаш моите искренни съболезнования. Не ме карай да мисля за тебе по начин, който не искам.
Чак пък да се хваля не,спомням си и правя аналог че може девойката да е преспала с 1000,ама да е свястна и точна,както и че бях млад и на всяка цена исках на времето да скоча в гащите на всяка жена дето срещна на улицата,сега вече не съм такъв разбира се,и защо си мислиш че съм изпаднал,значи за теб,ако ти изкарваш повече пари от жена ти,то тя е някаква загубена и зашморцана и твоето отношение към нея е че ти я издържаш и тя зависи от твоето благоговение и настроение!?
Това пич са глупости,аз с моята сме си по любов,пък това другото е добре дошло,не страдам от скрупули,но като гледам,ти доста си се вманиачил на тема "патриархат" и миналото,значи един мъж ако изкарва по-малко от жена си,трябва или да работи нещо друго или да си намери някаква друга бедна жена...ма пък на мен да ти кажа,бедните момичета ми действат антисексуално,наречи го цинизъм,ама това е положението.
Не дейте да се ръководите от някакви ценности,дето са писани от ревниви равини,това което предоставя живота трябва да се взима,какво като жената е имала някакъв друг живот с някой друг,ми що не отидете да си избирате жени от родилното,да си ги възпитате както ви харесва и да сте им първият...
Мммм,всъщност що не отидете в арабският свят,тая ценностна система е много популярна в техните среди

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
кичоне написа:Абе не се ли замисляш,че може и да е един,ама да са се сцепвали от е*ане......тва пак ли я прави к*рваляк....
т'ва и на мен ми мина през "акъла"... с 2-ма е била по 2 години = 500 ебанета (нова бройна единица)

с 15 е била по 2 пъти за 4 години = 30 ебанета
За едно и също време... кое е по-амортизирано?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
значи тук трябва да се добави според мен и дълготрайноста на акта
за да се уточни ептем точно
друг въпрос, които може да възникне - къде се брой?
само на традиционното място, задния ход брой ли се и тн.
за да се уточни ептем точно

друг въпрос, които може да възникне - къде се брой?
само на традиционното място, задния ход брой ли се и тн.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Така с ващо броене не става, щото ако я изпердаши някой от ония с мандингото и за един път може да я направи за основен ремонт. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Гледам,автора на темата не смее да припари и да се отбележи,сега или плаче или се спуква да се смее 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:кичоне написа:Абе не се ли замисляш,че може и да е един,ама да са се сцепвали от е*ане......тва пак ли я прави к*рваляк....
т'ва и на мен ми мина през "акъла"... с 2-ма е била по 2 години = 500 ебанета (нова бройна единица)![]()
с 15 е била по 2 пъти за 4 години = 30 ебанета
За едно и също време... кое е по-амортизирано?!
E темата е за коя е коврата от двете

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е.Димитров написа:Elesar74 написа:Е.Димитров написа:Опа,автора,я забоди некое фото да я видиме девойката ,че ние у тоя форум каквито сме буклуци,може да я познаваме,или поне на снимка да и направиме некой хороскоп,може да се окаже некой батак,ма може и да е свястно момиче,макар и глупаво,след като приказва такива работи.
Elesar74
Не бе бате,и аз съм катурнал над стотина девойки (и некой друг вУк) ама това да не ме прави баси изрода,е ся примерно,жената дето е до мен (не съм женен де) е свястна,гледа ме като домашна котка от рядка порода,по-скоро като домашно куче от много рядка порода ,щото ме и разхожда на горе на долу,значително по-богата е от мен,взима почти тройно на моята заплата,бе гледа ме много добре,да не мислиш че съм водил подобни диалози с нея,разбира ме си се страхотно,при това аз,най-вероятно в следствие на моя опит ако може да се каже,не изпитвам ревност,то няма и за какво,въпреки че жената изпитва,ма те жените не са много добре,що ме ревнува,аз да не съм некакъв олигофрен че да бягам от хубавото.
Та така,след като срещнете човек с когото ви е хубаво,к'во ровите в гащите и миналото му...
Емо, защо ми го казваш това за 100-те? Хвалиш ли се, нещо доказваш ли или просто си правиш вятър? Пък щом си изпаднал дотам да те издържа една жена, имаш моите искренни съболезнования. Не ме карай да мисля за тебе по начин, който не искам.
Чак пък да се хваля не,спомням си и правя аналог че може девойката да е преспала с 1000,ама да е свястна и точна,както и че бях млад и на всяка цена исках на времето да скоча в гащите на всяка жена дето срещна на улицата,сега вече не съм такъв разбира се,и защо си мислиш че съм изпаднал,значи за теб,ако ти изкарваш повече пари от жена ти,то тя е някаква загубена и зашморцана и твоето отношение към нея е че ти я издържаш и тя зависи от твоето благоговение и настроение!?
Това пич са глупости,аз с моята сме си по любов,пък това другото е добре дошло,не страдам от скрупули,но като гледам,ти доста си се вманиачил на тема "патриархат" и миналото,значи един мъж ако изкарва по-малко от жена си,трябва или да работи нещо друго или да си намери някаква друга бедна жена...ма пък на мен да ти кажа,бедните момичета ми действат антисексуално,наречи го цинизъм,ама това е положението.
Не дейте да се ръководите от някакви ценности,дето са писани от ревниви равини,това което предоставя живота трябва да се взима,какво като жената е имала някакъв друг живот с някой друг,ми що не отидете да си избирате жени от родилното,да си ги възпитате както ви харесва и да сте им първият...
Мммм,всъщност що не отидете в арабският свят,тая ценностна система е много популярна в техните среди
Емо, земи ми се похвали, че имаш жена и 5 деца и може да ги издържаш и да се грижиш за тях и не са умрели от глад. Тогава ще ти кажа евала, голям си, пич си и т.н. Ако утре нямаш пукнат лев, ще стои ли с тебе тази, дето сега е с тебе по любов? Ако тя изпадне дотам, че да зависи от тебе? Да не мислиш, че момента, ти е в кърпа вързан завинаги? Когато всичко е ОК и живота е песен, тогава и бай ти Ганя знае да обича. Но когато стане трудно, когато няма лев, когато няма какво да сложиш на масата, а те гледат няколко чифта гладни очи, тогава? Тогава се вижда колко струва любовта. В много случи не струва нищо. Понеже любовта не е чувства и емоции и секс, а нещо много повече. И не е за година, две, три, а за цял живот. Другото е губене на време и самозаблуда.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ей за това си струва да се остави някоя тема да се развива, щото между приказките за хUища и коври някой вземе, че каже нещо такова. 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мнението на Елесар беше едно от малкото смислени в тая тема
Ся аз обаче се извинявам и ще продължа с несериозния тон
просто щото автора на темата ми се стори познат и проверих дали не е същия,
за който си мисля ... и се оказах прав
Прецакан ... - Ще ставам татко
viewtopic.php?f=4&t=253507
Други заглавия от същия лейбъл
Конфузна ситуация
viewtopic.php?f=4&t=321397&p=3537849#p3537849
Картоф в гърнето
viewtopic.php?f=4&t=250708
С какво да изчистя салона
viewtopic.php?f=4&t=243628&p=2671555#p2671555
От любовната тематика
ТЯ ХЪРКА
viewtopic.php?f=4&t=223529
И Имате ли ланец
viewtopic.php?f=4&t=217709&p=2386565#p2386565
Колега нищо лично ама щях просто да се спукам от смях

Ся аз обаче се извинявам и ще продължа с несериозния тон
просто щото автора на темата ми се стори познат и проверих дали не е същия,
за който си мисля ... и се оказах прав

Прецакан ... - Ще ставам татко
viewtopic.php?f=4&t=253507
Други заглавия от същия лейбъл

Конфузна ситуация
viewtopic.php?f=4&t=321397&p=3537849#p3537849
Картоф в гърнето
viewtopic.php?f=4&t=250708
С какво да изчистя салона
viewtopic.php?f=4&t=243628&p=2671555#p2671555
От любовната тематика
ТЯ ХЪРКА
viewtopic.php?f=4&t=223529
И Имате ли ланец
viewtopic.php?f=4&t=217709&p=2386565#p2386565
Колега нищо лично ама щях просто да се спукам от смях

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Колега не се занимавай с миндили..свестни момичета има(вярно много рядко,ама дай ся да не си стойм сами и да взимаме такива дето са изпили 100 литра сп....рма)има момичета с по 2 3 сериозни връзки продължили по 2 3 години и нагоре,така че аз лично не мога да взема някоя превъртяла километража,а и съм малко луд на тема венерически болести(много ме е страх),но всеки е различен и мисли различно,аз съм много ревнив както някой други колеги и момичето с което съм от близо 3 години е било само с мен и така общо взето.Има свестни момичета който не биха си легнали с някой ей така без да имат чувства,но сигурно са 2 3% на 100:D
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Elesar74 написа:[
Емо, земи ми се похвали, че имаш жена и 5 деца и може да ги издържаш и да се грижиш за тях и не са умрели от глад. Тогава ще ти кажа евала, голям си, пич си и т.н. Ако утре нямаш пукнат лев, ще стои ли с тебе тази, дето сега е с тебе по любов? Ако тя изпадне дотам, че да зависи от тебе? Да не мислиш, че момента, ти е в кърпа вързан завинаги? Когато всичко е ОК и живота е песен, тогава и бай ти Ганя знае да обича. Но когато стане трудно, когато няма лев, когато няма какво да сложиш на масата, а те гледат няколко чифта гладни очи, тогава? Тогава се вижда колко струва любовта. В много случи не струва нищо. Понеже любовта не е чувства и емоции и секс, а нещо много повече. И не е за година, две, три, а за цял живот. Другото е губене на време и самозаблуда.
Значи може да се похвалиш че имаш познат в мое лице,който никога не е зарязван от жена,който е ял почти една година леща преди години поради факта че се е изнесъл на квартира и заплатата не му е била голяма,но е ял лещата с девойка,която никога не му е правила проблем за тези неща или изневерявала,който е имал приятелка,която когато са си купили спалня е плакала от щастие,не че е била клошарка,но след като се отделила от техните...как и да е,та знам 2 и 200 и определено 2 вече не ми харесва,но в любовта никога не съм имал проблеми,наречи го късмет,щото не съм некакъв убавец,освен това може да съм бил без пари,но пък и във връзките само-за-секс ми вървеше ,пък да не мислиш че като се запозная с някоя жена я питам "я ся казвай с какво разполагаш".
Така че и ми е било трудно и съм нямал проблеми с жените и аз не съм уникален,имам още няколко приятели които са били закъсали,но жените им не са си помислили да ги изоставят...Може би средата в която се движиш не е много читава,може би има други причини,но аз не смятам че една жена е с мъж само заради пари и някаква друга слава,просто неуверените мъже си мислят такива неща,опитвайки се да оправдаят собствената си неувереност,късмет или социална среда на обитаване!
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5