Забраняват със закон миризливите пътници.
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Забраняват със закон миризливите пътници.
Хората, които редовно използват услугите на градския транспорт, са наясно с неговото разнообразие. Там може да се срещнат всякакви личности – от добре облечени дами и господа, през невъзпитани тинейджъри до бедни и миришещи бездомници. Засега няма решение за младежите, които нямат добро възпитание, но поне вече може да бъдете спокойни, че миризливи пътници няма да има. Поне не в София.
Промени в наредбата за реда и условията за ползване на столичния градски транспорт предвиждат да не се допускат пътници в нехигиеничен вид. Според новата наредба в автобусите, тролейбусите и трамваите ще бъде забранено просенето, свиренето на музикални инструменти, извършването на търговска дейност и пътуването в нехигиеничен вид. Хората, които нарушават някоя от горните забрани, ще бъдат сваляни от контролните органи.
Пътниците, които ползват услугите на градския транспорт във видимо нетрезво състояние и тези, които са под въздействие на наркотици, също ще бъдат сваляни от превозното средство, но с помощта на полицията.
Не забравяйте, че когато в градския транспорт се качи човек с увреждания, възрастен мъж или жена, или бъдеща майка, трябва да предостъпите мястото си, особено ако то е предназначено за тях.
http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitn ... transport/
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Забраняват със закон миризливите пътници.
Vra4anin написа:А ако самия шофьор (ватман) е миризлив с неугледен външен вид (анцунг адибас, плетени обувки, кутренце и пилета от носа и очите), при положение, че повечето са такива (е, има и изключения разбира се, срещат се пичове като ТОЗИ, но те са рядкост) ?
Tи направо разцепи с тоя пример дето ни даде

Ебахти и темите пускате!!! Що не си ги коментирате тия аботи в teenproblem-a ???
- Koenig specials
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Junkers Ju 87
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s
В категория "миризливи" ще влизат ли хората с парадонтоза?

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:
Ебахти и темите пускате!!! Що не си ги коментирате тия аботи в teenproblem-a ???
Темата е напълно сериозна ! Пуснал съм я , за да направим една дискусия отностно "миризливците" в ГТ (няма начин на човек да не му се наложи да го ползва понякога )
Ето и в официална медия -.
http://tv7.bg/dobro-utro/news/9815713.html "Свалят нехигиеничните пътници от градския транспорт "
http://www.dnes.bg/sofia/2013/09/13/hod ... ort.199230 "Ходиш с мръсни дрехи? Свалят те от градския транспорт"
http://www.monitor.bg/article?id=399842 "Сапун за всеки пътник в рейса"
Oo (|||)(|||) oO
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми правилно,не съм се качвал в градски транспорт в България от поне над 10 години,но пък съм гледал репортажи какви хора пътуват и има доста големи гнусляри ,интересно ми е на мангасарите дали някой ще им направи забележка,щото те и без билети пътуват,другото интересно е ,преди повече от 10 години когато съм се качвал на грдаският,рейсовете не бяха кой знае какво а в един рейс номер 88 ,направо влизаше пушек от вън,както и климатизацията и още такива ред нормални неща за едно пътуване дали ще се подобрят,или само изисквания ще има към пътниците?
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
Пътниците, които ползват услугите на градския транспорт във видимо нетрезво състояние и тези, които са под въздействие на наркотици, също ще бъдат сваляни от превозното средство, но с помощта на полицията.
Е аз като се напия няма да се кача в колата!
Как аджеба да стигна до вкъщи като и в градския транспорт не мога да се кача?!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ха ха ха, в нашия град имаше един, като валеше дъжд навън, валеше и в рейса.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
поредната тъпа тема с поредната тъпа тема 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
skipper написа:Kris написа:
Темата е напълно сериозна ! Пуснал съм я , за да направим една дискусия отностно "миризливците" в ГТ (няма начин на човек да не му се наложи да го ползва понякога )
Ето и в официална медия -.
http://tv7.bg/dobro-utro/news/9815713.html "Свалят нехигиеничните пътници от градския транспорт "
http://www.dnes.bg/sofia/2013/09/13/hod ... ort.199230 "Ходиш с мръсни дрехи? Свалят те от градския транспорт"
http://www.monitor.bg/article?id=399842 "Сапун за всеки пътник в рейса"
Еми колега замисли се малко, най-малкото това е дискриминация. Това че се пускат всевъзможни глупости из публичното пространство (пиради една или друга причина ) не значи че има шанс да стане.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///MBlitzz написа:Е аз като се напия няма да се кача в колата! Как аджеба да стигна до вкъщи като и в градския транспорт не мога да се кача?!
с Drink & Drive ...
аааа чакай, от закона за забрана на карането на чужди коли значи няма да може
с Taxi ...
aaaa и така не може, на таксиджиите им е забранено да возят хора според закона за...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Отдавна не съм ползвал услугите на СГТ ама имам спомен, че повечето контрольори вонят на кочове. Тях кой ще ги сваля?
А и имахме един новобранец в казармата- Наско Миризлака, тоя и след къпане вонеше на блато. Такива като него бележка от личния лекар ли трябва да си изкарат?

А и имахме един новобранец в казармата- Наско Миризлака, тоя и след къпане вонеше на блато. Такива като него бележка от личния лекар ли трябва да си изкарат?
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Отдавна не съм ползвал услугите на СГТ ама имам спомен, че повечето контрольори вонят на кочове.
Напълно нормално нещо , все пак сме в България. Но няма начин , винаги може да стане нещо и да не можеш да ползваш колата и тогава като се качиш в ГТ и ти става

Oo (|||)(|||) oO
Има една поговорка:
"Една страна си личи колко е богата- не ,когато бедните карат коли, а когато богатите се возят с градският транспорт"...

"Една страна си личи колко е богата- не ,когато бедните карат коли, а когато богатите се возят с градският транспорт"...

14 мнения
• Страница 1 от 1