Няма такъв екземпляр (Снимки)
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Няма такъв екземпляр (Снимки)
pycuafcb написа:че те половината е30ки и е36ци са същите... а другите половинa са дали 20 лв за ГТП щот са си сменили мотора и са намбър уан пък тва, че е направено некадърно с хиляди побългаравания и милион несъотвестващи части... после отивате са прайте на карачи и от там идват катастрофите, а тоя човечец дето си е кара само до работата може би едва ли прави много предпоставки за птп ... но както и да е всеки храни пък не гледа себе си ..
Абе колега тоа човечец да не си ти?

PS:E30,E36 изброените модели + E34 ,E38 ги има в доста добро и стегнато състояние - Не!Позна.
Друго да попитам ако е направена некадърно колата и Не e c съответстващи части... как вообще ще тръгне пък камо ли ще се състезава.
Моля те не се изказвай като валери божинов

Последна промяна Beamerdriver на 16 Сеп 2013, 23:21, променена общо 8 пъти
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Вьпрос на гледна точка , до нас има един Опел вектра вьв абсолютно сьщия вид и за да включи на задна му трябват поне 50 м. и 10-15 опита докато я улучи . Човека го интересува единствено да се движи няма никакви претенции за нищо по колата , и предполагам , че и този е сьщия - кара до последно и на моргата , след това нещо за 600-700 лв и пак докато се потроши тотално 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
pycuafcb написа:че те половината е30ки и е36ци са същите... а другите половинa са дали 20 лв за ГТП щот са си сменили мотора и са намбър уан пък тва, че е направено некадърно с хиляди побългаравания и милион несъотвестващи части... после отивате са прайте на карачи и от там идват катастрофите, а тоя човечец дето си е кара само до работата може би едва ли прави много предпоставки за птп ... но както и да е всеки храни пък не гледа себе си ..
Може би си прав , има много хора които едвам врьзват двата края , и използва колата за да си свьрши някоя работа . Това не го оправдава , но това е голата истина в тази дьржава за сьжаление
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Виждал съм и по тежки случай, особено в циганските махали.
ми и моя да е няма да ме е срам... то има всякакви стегнати коли не само е30,е36 и не само бмв... със сигурност има и много поддържани фиести, но въпросът не е в изключенията ... те хората няма какво да ядат, вие ми говорите за оставени коли ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А бре тоя "фен" да не чака покана от pimp my ride та я къта в такъв първичен вид тая ламарина ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Обаче извади джанта на задно ляво търкало 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
pycuafcb написа:ми и моя да е няма да ме е срам... то има всякакви стегнати коли не само е30,е36 и не само бмв... със сигурност има и много поддържани фиести, но въпросът не е в изключенията ... те хората няма какво да ядат, вие ми говорите за оставени коли ...
И кат няма кво да ядат дай да карат коли в полуразпад. Да не би всички къде работят да ползват коли, айде стига тъпотии. Има метро автобуси и т.н.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
EEEEE ,трябва ли да си говорим за безопасност на пътя?!ИЛИ ПОНЕ ЧОВЕКА НЯМА ПАРИ и нека я кара в състояние на полугрoб,ма то и аз нямам пари като си платя всички сметки ама ги плащам нали, минавам на Технически прегледи винетки,гражданска ,що не ме питат там аз имам ли пари?знаеш ли виждал съм подобни коли, как се самозапалват по време на път електроника ist kaputt и айде чао, колко човека сме я гасили една такава подобна.
така че....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
те за това я има тази тема
viewtopic.php?f=4&t=129017&start=15900
viewtopic.php?f=4&t=129017&start=15900

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2