Съвет за тичане
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Съвет за тичане
raduslaf написа:bum_bum написа:Като цяло не чети какво е написано тук, а търси в някой по-специализиран форум че баси бисерите се изписаха
С кое от написаното от мен не си съгласен?
За теб нищо не съм казал, ти си в правата пътека

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе как така го карате човека да пие куп въглехидратни глупости и да тича като балон с вода? 2 часа преди тичането да е приключил с тези глупости, а вода да пие колкото да не е жаден преди тичането.
За пътеката не знам, но в реални условия за това време и дистанция си трябва хубава подготовка, от днес за утре нищо не става.
За пътеката не знам, но в реални условия за това време и дистанция си трябва хубава подготовка, от днес за утре нищо не става.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
koziak написа:Колеги, утре ми се налага да изтичам 2.5 км. Проблема е че съм много зле с тичането. Със зор тичам 1.5 км. Дайте някакъв съвет, евентуално за някаква техника да използвам. Утре тичането, ще ми е на пътека с 1% наклон и без да се държа с ръцете.
Днес мисля да не ходя да тичам за подготовка, понеже сигурно няма да възстановя за утре и май само ще почивам.
Казаха ми за чай от бъз че отварял дишането, но при мен по скоро проблема е че ми се уморяват краката
Удари един Monster преди тичане . Загрей хубаво и трябва да успееш .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
raykov написа:Ефедрин 30 минути преди тичането ще ти дойде много добре!
Щях да му го предложа, но тези неща са забранени за обсъждане във форума.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
BMW Power ACM написа:raykov написа:Ефедрин 30 минути преди тичането ще ти дойде много добре!
Щях да му го предложа, но тези неща са забранени за обсъждане във форума.
Ефедрина от доста време се продава в аптеките та незнам кое му е забраненото да се обсъжда...
Преди човек да използва ефедрин и подобни препарати трябва да е пробвал на тренировка как ще му се отрази защото лично преди години си опропастих републиканско заради обратен ефект от ефедрин.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега лесно е всичко е психическа нагласа представи си че те гони някои или си уреди такъв човек
(не се сдържах)Преди години гледах един абориген как гони антилопа по дискавъри или енимъл п аборигена ползваше уникална техника докато бягаше се удряше(потупваше е по-точната дума) с лявата ръка под гърдата на определени интервали през около 2-3 метра.Аборигенчето обясни че така преудолявал умората след което даваха некаф доктор бай май тоз-оня обясняваше че това е нелогично и невъзможно
лично аз съм го пробвал с леки потупвания има ефект ама не сам като аборигенчето да бягам зад антилопата докато умре ....

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
От днес за утре няма какво толкова да направиш! Гледай да си разчетеш правилно силите, не се хвърляй от началото. Ако можеш да издържиш, вдигни темпото накрая. Гледай дишането ти да е 3-крачки вдишаш дълбоко, 1-издишаш. Тия ефедрини и енергийни напитки по-добре ги пропусни, най-много да ти прилошее от тях! Успех! 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това, че едно нещо го продават в аптеките, не значи, че е разрешено в спорта.
Иначе много правилен съвет, такива неща се ползват когато вече си стигнал едно ниво с тренировки и трудно минаваш границата му.
Изчисли си горе-долу с колко да бягаш, като ще е в плюс накрая да ти останат сили за 50 метра напъване на макс.
Ама не се пренапъвай като цяло ако не си знаеш лимита(далака обикновено го подсказа де), че може наистина да бъде опасно.
Иначе много правилен съвет, такива неща се ползват когато вече си стигнал едно ниво с тренировки и трудно минаваш границата му.
Изчисли си горе-долу с колко да бягаш, като ще е в плюс накрая да ти останат сили за 50 метра напъване на макс.
Ама не се пренапъвай като цяло ако не си знаеш лимита(далака обикновено го подсказа де), че може наистина да бъде опасно.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Може би няма да помогна много,но ми е странно с каква цел ще покриваш норматив?
Идеята ми е ,че ако за постъпване на работа или даден вид училище,се предполага че имаш много (или поне над средното ниво) на физическа подготовка и нещо подобно не трябва да те плаши?

Идеята ми е ,че ако за постъпване на работа или даден вид училище,се предполага че имаш много (или поне над средното ниво) на физическа подготовка и нещо подобно не трябва да те плаши?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Тичането изисква време и постоянство. Ако днес не можеш да покриеш определен норматив и утре няма да го покриеш, каквото и да правиш 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
boksioraE39 написа:
Ефедрина от доста време се продава в аптеките та незнам кое му е забраненото да се обсъжда...
.
Вднага ти казвам - и бая зоб се продава в аптеките, но това не значи, че нямаме право да забраним да се обсъжда в този форум.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
raduslaf написа:Хора, все пак става дума за 2.5 км, а не за 25Подготвяте го все едно ще катери Еверест. Няма здрав мъж, който не може да го пробяга това разстояние, особено на пътека, където бягането няма нищо общо с истинското.

Вместо да седиш у форума - ходи се пробвай с 6 обиколки и половина на некой стадион - кат станат 13 мин спираш и преценяваш дали да идеш утре да тичаш или да идеш на пицария довечера... Ама земи си харесай некой похват от тия по горе, пробвай го, че да не земе да стане едно голямо пръц утре - особенно тия с шейковете...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Bogat-Beden написа:Може би няма да помогна много,но ми е странно с каква цел ще покриваш норматив?![]()
Просто е новост в работата ми. Досега не се налагаше да покриваме такива нормативи.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз си тичам зимата на пътека, а лятото в парка от 15 години. Ако трябва да бъда откровен много се съмнявам човек без тренировка да влезе в тоя норматив. И все пак на Коледа стават чудеса
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Щом почнахте да коментирате разни препарати, пробвай с "пико"
Може и да свърши работа, лошото е че няма заспиване още 4-5 дена 

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3